Filmări fabuloase realizate cu drona! Românii au ”invadat” pârtiile din Poiana Brașov! | VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 23/01/2021, 21:29
Actualizat: 23/01/2021, 22:14

Numărul de turiști care s-au aventurat la munte în această săptămână a fost unul destul de mare, mai ales în contextul riscului de îmbolnăvire, dar se pare că și weekendul va fi unul cel puțin la fel de aglomerat.

Încurajați de vremea frumoasă, dar și de anunțul meteorologilor, care au informat că temperaturile vor fi mai ridicate decât ar fi fost normal în această perioadă, mii de turiști au luat cu asalt stațiunea Poiana Brașov pentru a se bucura de vremea frumoasă și de condițiile bune de ski.

Turiștii s-au grăbit să ajungă pe pârtii cât timp vremea o permite, iar zăpada încă este bună pentru sporturile de iarnă.

GÂNDUL.RO vă prezintă imagini în exclusivitate de la Poiana Brașov din acest weekend.

Aglomerația, cauzată și de restricții

Deși este un fenomen care nu îi mai surprinde nici pe turiști, nici pe locuitorii din zonă, aglomerația pare să fie provocată chiar de restricțiile impuse de către autorități pentru limitarea numărului de cazuri de COVID-19.

Motivul? Spre exemplu, deși capacitatea telegondolelor este de șase persoane, autoritățile au limitat la patru numărul turiștilor care pot intra într-o gondolă.

Prin urmare, s-au format cozi uriașe, însă turiștii și-au așteptat răbdători rândul, deși au avut de așteptat zeci de minute la rând.

Vremea va fi bună în următoarele zile în Poiana Brașov

Centrele de închiriere a echipamentelor au fost și ele luate cu asalt de către turiștii din Poiana Brașov. Ofertele sunt foarte variate, astfel că turiștii au avut de unde alege.

Prețurile pentru un echipament complet pornesc de la 60 de lei. Prețurile pentru cazare în weekend încep de la 700 de lei pentru două persoane, dar pot ajunge și la câteva mii de lei.

Meteorologii au anunțat vreme bună în continuare la munte, iar temperaturile vor atinge chiar și 6 grade Celsius în Poiana Brașov, potrivit Pro TV.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase