Finala iUmor 2021. Cine este Andrei Garici, câștigătorul premiului iUmor de 20.000 de euro

Finala iUmor 2021. Cine este Andrei Garici, câștigătorul premiului iUmor de 20.000 de euro
Finala iUmor 2021. Cine este Andrei Garici, câștigătorul premiului iUmor de 20.000 de euro / Foto: Facebook / iUmor
Publicat: 27/05/2021, 09:58

Finala iUmor 2021. Andrei Garici este marele câștigător al emisiunii, după ce i-a învins pe cei 11 adversari din finală. Tânărul a obținut premiul, deși s-a calificat cu greu.

Finala iUmor 2021. Andrei Garici a realizat numărul câștigător în timp record

Andrei Garici a declarat că a făcut numărul câștigător în doar trei ore, deoarece a avut un timp limitat.

Glumele din scurt au fost însă cu efect, atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, scrie fanatik.ro. Andrei Garici a impresionat puternic în finala iUmor 2021.

Andrei Garici a pregătit un roast inedit, în care a ironizat vedetele din România și a stârnit hohote de râs.

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu s-au numărat printre cei vizați de Andrei Garici, cu glumele sale.

„Domnul Prigoană este primul român care a făcut milioane din gunoi menajer și totodată este primul român care ne-a demonstrat ce înseamnă să reciclezi cu adevărat. S-a însurat de 5 ori cu aceeași femeie”, a fost una dintre glumele comedianului care a câștigat iUmor 2021.

Acesta nu l-a iertat nici pe Meme Stoica: „Deși spune numai imbecilități, voi ați văzut că pe net nu există meme cu Meme Stoica?”, a spus concurentul iUmor.

Finala iUmor 2021. Andrei Garici a fost lăudat de Bendeac, Delia și Cheloo

Delia Matache l-a văzut drept câștigător pe Andrei Garici și iată că „profeția” artistei s-a adeverit.

Laudele membrilor juriului la adresa lui Garici nu au încetat să apară: Bendeac l-a numit deștept, în timp ce Cheloo și Delia au considerat că poate lua marele premiu.F

„Mie chiar mi-a plăcut. Simplu și la obiect. S-ar putea să câștigi”, i-a transmis rapper-ul Cheloo, într-un moment rar de încurajare, în finala iUmor 2021.

Antena 1, amendă pentru iUmor în luna ianuarie

Una dintre glumele extreme care au adus amenzi pentru iUmor în ianuarie 2021 a fost a lui Mihai Tasici, cu referire la persoanele cu handicap: „Știți că sunt aere condiționate în spitale? De ce? Să nu se strice legumele?”, a fost gluma nesărată a comedianului.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase