Firea „mușcă” iar din Nicușor: „Nu e în stare să construiască şi atunci dărâmă tot!” / Fostul edil este deranjat de decizia de ultimă oră a actualului primar!

Firea „mușcă” iar din Nicușor: „Nu e în stare să construiască şi atunci dărâmă tot!” / Fostul edil este deranjat de decizia de ultimă oră a actualului primar!
Publicat: 19/01/2021, 16:42

Gabriela Firea îl atacă pe actual primar al Capitalei, Nicușor Dan, după ce acesta din urmă a decis să decolanteze afișele cu „Primăria Capitalei” de pe autobuzele STB. Firea spune că Dan, pe care îl numește „Plicușor”, este deranjat de realizările ei.  

„Nu e în stare să construiască şi atunci dărâmă tot! Când am ajuns primar, bucureştenii călătoreau înghesuiţi în autobuze, unii chiar pe scară, punându-şi viaţă în pericol. Am achiziţionat 400 de autobuze noi Euro 6 şi 130 autobuze Hybrid. Pe noul primar îl deranjează că pe autobuze scrie că sunt achiziţionate în 2018. Adică în mandatul „lui Firea”. Îl deranjează realizările mele.

„În loc să achiziţioneze şi el 200-300 de autobuze, să fie înlocuite toate cele vechi, Plicuşor a dat ordin să fie răzuit de pe autobuze anul achiziţionării”

În loc să achiziţioneze şi el 200-300 de autobuze, să fie înlocuite toate cele vechi, Plicuşor a dat ordin să fie răzuit de pe autobuze anul achiziţionării.  Pe motiv că spaţiul va fi folosit pentru publicitate!   Adică iar pile şi aranjamente, pentru sponsorii şi prietenii politici.

Sacrifică cetăţenii care nu vor mai putea vedea pe fereastră, plus că mulţi călători simţ un sentiment de claustrofobie, doar că să umple buzunarele unor băieţi.

„Şi în mandatul meu, STB a promovat evenimentele oraşului şi a vandul spaţiul publicitar disponibil, dar DOAR în spaţiile în care nu se producea un disconfort pe călători”

Şi în mandatul meu, STB a promovat evenimentele oraşului şi a vandul spaţiul publicitar disponibil, dar DOAR în spaţiile în care nu se producea un disconfort pe călători. Dar ce ştie Plicuşor ? Îl doare pe el de oameni? Se vede treabă că nu!

Stai liniştit, Plicuşor! Bucureştenii NU uită aşa uşor cum crezi tu!  Şi te vor ţine minte şi pe ţine că NU ai construit nimic. Te-ai ocupat doar de blocări, stopări, raşchetări, demolări şi poliţe. Ţine minte 3 cuvinte : vei deconta tot!”, a scris Gabriela Firea marţi pe pagina sa de Facebook.

Nicușor Dan:„N-am înțeles niciodată de ce s-a decis așa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalității fostului primar”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, marți, pe Facebook, că STB a început decolantarea afișelor cu „primăria capitalei” de pe autobuzele din București. Acel spațiu va fi vândut pentru reclame!

„Vehiculele destinate transportului public local vor fi decolantate, iar spațiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale.

„Știm cu toții că sunt ale primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot”

E vorba de vehiculele STB pe care scrie acum „Primăria Capitalei”. Știm cu toții că sunt ale primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot. N-am înțeles niciodată de ce s-a decis așa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalității fostului primar”, a scris pe Facebook Nicușor Dan.

Potrivit acestuia, operațiunea de decolantare a început deja!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Prețul petrolului și al aurului a crescut după loviturile asupra Iranului