Fiul minor al lui Ben Affleck s-a urcat la volanul unui SUV de 230.000 de dolari și a lovit un BMW, chiar sub ochii tatălui său

Fiul minor al lui Ben Affleck s-a urcat la volanul unui SUV de 230.000 de dolari și a lovit un BMW, chiar sub ochii tatălui său
foto: Youtube/x17 Online
Publicat: 27/06/2022, 12:31

Samuel, fiul în vârstă de 10 ani al lui actor Ben Affleck, s-a urcat la volanul unui SUV Lamborghini Urus de 230.000 de dolari și a lovit un BMW, în timp ce logodnica actorului, Jennifer Lopez, se afla pe bancheta din spate.

Accidentul minor a avut loc după ce Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, i-a permis fiului său de 10 ani să se urce la volanul mașinii de lux, cu motorul pornit, în timp ce o ridica de la o firmă de închirieri de lux.

Din greșeală, copilul a băgat SUV-ul în marșarier și a lovit un BMW, parcat foarte aproape de mașina de 230.000 dolari.

Personalul firmei de închirieri a verificat cele două mașini de lux, după incident. Samuel s-a dat jos speriat din mașină și a fost îmbrățișat de tatăl său.

Cei doi au plecat apoi de la firma de închirieri, alături de J-Lo, care îl ținea pe copil de mână. Un Lamborghini Urus se închiriază în SUA cu 1.475 de dolari pe zi.

Incidentul nu s-a soldat cu răniți și cei de la compania de închirieri, 777 Exotics, au declarat că mașinile de lux nu au fost avariate și „nici măcar nu a existat un accident”.

„Când Samuel s-a urcat în mașină, s-a deplasat înainte și înapoi”, a povestit un angajat al firmei respective, potrivit thesun.co.uk.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult