Fiul unui procuror din Focșani s-a sinucis la 42 de ani. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 9

Fiul unui procuror din Focșani s-a sinucis la 42 de ani. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 9
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock
Publicat: 15/03/2022, 10:24
Actualizat: 15/03/2022, 10:55

Sinuciderea a avut loc marți dimineața, 15 martie, într-o zonă centrală din Focșani, acolo unde bărbatul în vârstă de 42 de ani locuia.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani s-a aruncat de la etajul 9 al blocului unde locuia, chiar în centrul orașului Focșani, scrie adevărul.ro.

Bărbatul este fiul unui fost procuror, în prezent avocat în oraș și din primele informații, avea probleme de sănătate.

Acesta nu a supraviețuit impactului cu solul, fiind declarat decesul său.

„În această dimineaţă, în jurul orei 5:24, Poliţia Municipiului Focşani a fost sesizată cu privire la faptul că pe Bulevardul Unirii din municipiul Focşani se află o persoană căzută, posibil decedată.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani împreună cu un echipaj medical s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind un bărbat în vârstă de 42 de ani din municipiul Focşani. În urma evaluării efectuate de către echipajul medical s-a constatat decesul bărbatului.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, iar pentru stabilirea cauzelor acestuia urmează să fie dispusă efectuarea unei necropsii”, potrivit IPJ Vrancea.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult