Fost ofițer SRI, acuzat de salariații firmei Neptun SA că și-a creat o rețea de influență prin care comite fapte ilegale

Fost ofițer SRI, acuzat de salariații firmei Neptun SA că și-a creat o rețea de influență prin care comite fapte ilegale
Sursa FOTO: money.ro
Publicat: 12/02/2022, 20:49
Actualizat: 14/02/2022, 11:12

Un grup al salariaților firmei Neptun SA i-a adresat o scrisoare deschisă lui Eugen Prună, fost ofițer SRI, concediat în anul 2015, în prezent consilier la Primăria Municipiului Câmpina.

Reprezentantul grupului salariaților din cadrul Neptun SA, împreună cu membrii familiilor lor, care ar totaliza, potrivit acestuia, 5.000 de persoane, vor răspunsuri publice referitoare la activitatea lui Eugen Prună, fost ofițer SRI, ex-consilier al fostului primar al municipiului Ploiești, Adrian Dobre.

Întrebările adresate lui Eugen Pană, prin scrisoarea deschisă, sunt:

  • Domnule Eugen Prună, folosiți informații clasificate primite în calitate de fost ofițer pentru șicanarea grupului nostru de firme?
  • Domnule Eugen Prună ,folosiți informatori sau rețea de informatori în momentul actual pentru afaceri și demersuri ilegale?
  • Domnule Eugen Prună, sunteți implicat prin interpuși în acțiunea de clasare ca monument de patrimoniu a activelor proprietatea unei firme din grup prin presiuni exercitate asupra unor funcționari ai statului?
  • Domnule Eugen Prună, ne puteți spune ce hram purtați în Primăria Municipiului Câmpina? Ce legături aveți cu licitațiile și încredințările directe?
  • Domnule Eugen Prună, dormiți liniștit noaptea când știți că ați încercat să băgați oameni nevinovați în pușcărie și cu unii chiar ați reușit? Următoarele nume: Andrei Volosievici, Horia Tiseanu, Mircea Roșca, vă spun ceva?
  • Domnule Eugen Prună, ce legătură aveți cu firma din Breaza care a cumpărat batalurile de reziduri petroliere de la o societate comercială cu 3 euro? Este adevărat că ați șantajat prin interpuși o firma să vândă activul Rafinăriei cu o suma modică unor persoane indicate de dumneavoastră?
  • Domnule Eugen Prună, sunteți specialist în ticluirea de probe și trimiterea de reclamații false la diverse publicații și instituții ale statului (Garda de Mediu, Poliție etc)?
  • Domnule Eugen Prună, aveți curajul să va supuneți testării cu aparatul poligraf, să declarați că nu dețineți și nu utilizați documente clasificate strict secret din timpul activității dumneavoastră?
  • Domnule Eugen Prună, ce interese personale aveți la firma Conpet din Ploiești?
  • Domnule Eugen Prună, sunteți mândru de activitatea prestată 4 ani în calitate de consilier al fostului primar al Ploieștiului Adrian Dobre?
  • Domnule Eugen Prună, este adevărat că, în calitate de consilier la Primăria Ploiești, ați cerut foloase necuvenite de la diverse firme care câștigau licitații?
  • Domnule Eugen Prună, este adevărat că v-ați activat informatorii (când nu mai aveați calitate) ca să aflați amănunte despre vizita unui om politic la una dintre societățile noastre?
  • Domnule Eugen Prună, afacerile imobiliare de pe litoral cum merg? Sunt legale? Ați muncit pentru ele? Ați plătit toate impozitele la stat?
  • Domnule Eugen Prună, nu vă este rușine că pătați haina militară și aduceți prejudicii organizației din care ați făcut parte, cu toate că nu aveți școală militară?
  • Eugen Prună, cum sună în conștiința ta PATRIA A PRIORI???”.

Reprezentanții salariaților firmei Neptun SA precizează că așteaptă răspunsuri de la Eugen Prună și, în funcție de acestea, își rezervă dreptul să sesizeze Parchetul Militar și alte instituții ale statului român și ale Uniunii Europene.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...