Fostă campioană româncă la tir, dispărută fără urmă în Italia, de aproape cinci luni. Tânăra i-a lăsat iubitului ei un mesaj ciudat înainte de a nu mai fi văzută

Fostă campioană româncă la tir, dispărută fără urmă în Italia, de aproape cinci luni. Tânăra i-a lăsat iubitului ei un mesaj ciudat înainte de a nu mai fi văzută
Sursa foto: Today.it
Publicat: 11/07/2022, 18:50

Andreea Rabciuc, o româncă în vârstă de 27 de ani din Italia, fostă campioană la tir, a dispărut fără urmă de aproape cinci luni. Tânăra a fost văzută ultima dată pe 12 martie, la o petrecere în Montecarotto, iar de atunci nu se mai ştie nimic despre ea. Disperată, mama tinerei a făcut apel la oricine ar putea să aibă vreo informație despre fiica ei.

Cazul Andreei a fost prezentat pe larg la cunoscuta emisiunea „Chi l’ha Visto” („Cine l-a văzut”), difuzată de Rai 3, dar fără folos. „De patru luni este dispărută, sigur ştie cineva ceva. Vă rog să veniţi şi să spuneţi adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Mai devreme sau mai târziu se va descoperi, vă implor din tot sufletul. Ajutaţi-mă să-mi găsesc fiica”, a spus mama Andreei.

Potrivit presei italiene, tânăra s-a certat toată noaptea cu iubitul ei, Simone Gresti, în 12 martie, la petrecerea din Montecarotto. Martorii spun că aceasta a plecat singură, de dimineaţă, foarte nervoasă, după ce a fost jignită de acesta. Înainte de a pleca, Andreea a încercat să-şi sune tatăl, care lucrează în Spania, însă, bărbatul dormea şi nu a auzit telefonul. Tânăra i-a lăsat un mesaj în care îi spunea că are probleme şi că are nevoie de ajutorul lui, fără a da alte detalii.

Aceasta a fost singura tentativă a româncei de a lua legătura cu familia sa, înainte de a fi dată dispărută. La scurt timp după ce a încercat să-și contacteze tatăl, Simone i-a luat acesteia telefonul şi a refuzat să i-l restituie, furios fiind, în urma unor certuri. Proprietarul cabanei unde a avut loc petrecerea a relatat că cei doi „se certau încontinuu. La un moment dat, abia aşteptam să plece. Sâmbătă dimineaţa, în jur de ora 7,00, am văzut-o pe fată plecând spre stradă”.

Înainte să dispară fără urmă, tânăra i-a lăsat un mesaj lui Simone: „Te-am chemat pentru că mama mi-a permis să mă văd cu tine, şi doar cu tine, pentru că ştie că eşti un băiat bun, care nu mă îndeamnă să mă droghez, să beau sau să fac alte lucruri rele”, potrivit today.it.

Iubitul ei a fost primul suspect pentru Poliţia italiană şi a fost cercetat pentru răpire, în condițiile în care bărbatul a anunţat cu întârziere dispariţia. Mai mult, autoritățile au găsit pete de sânge pe un tricou şi pe maşina lui Simone, care s-au dovedit a fi ale Andreei. Cu toate acestea, analizele efectuate de medicii legiști au arătat că acele pete de sânge erau mai vechi.

În prezent, anchetatorii încearcă să afle dacă tânăra a fost răpită şi ucisă sau dacă a dispărut undeva din proprie iniţiativă. Șoferul singurului autobuz care a circulat în acea dimineaţă la Montecarotto a afirmat, însă, că nu a văzut-o pe româncă printre călători. „N-am observat nimic diferit, iar dacă s-ar fi urcat în autobuz cu siguranţă aş fi văzut-o. Deci pot exclude această posibilitate”, a spus şoferul.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
ȘOCANT: cum arată Mara Bănică, după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică la față
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Modul direct de a spune lucrurile". Cum a reacționat Elena Gheorghe după ce Dana Budeanu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Test de cultură generală. Care dintre polii Pământului este mai cald decât celălalt?