FOTO / Carmen Brumă a pozat NUD. Ce i-au transmis cei care au văzut-o așa

Publicat: 06/09/2023, 12:30

Carmen Brumă, în vârstă de 46 de ani, și-a surprins admiratorii din online cu o fotografie în care apare nud. Reacțiile nu au întârziat să apară.

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad. Deși formează un cuplu de foarte mulți ani, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au ajuns în fața altarului. 

Carmen Brumă este foarte atentă la felul în care arată și a adoptat, de multă vreme, un stil de viață cât se poate de sănătos. Vedeta și-a surprins admiratorii din mediul online cu o fotografie în care apare complet dezbrăcată.

Carmen Brumă a pozat nud. Comentarii peste comentarii din partea internauților

În imaginea respectivă, Carmen Brumă apare goală. Aceasta a pozat din spate, ținând în mâini un halat, astfel încât să nu lase la vedere mai mult decât ar fi dorit.

”Unul dintre lucrurile pe care le caștigi dupa 40 de ani este constientizarea valorii timpului, pretuirea lui. Tocmai pentru ca realizezi ca nu-l mai ai ca la 20 , il apreciezi cu adevarat. Iti dai seama ca SINGURUL lucru pentru care esti ” prea batrana” este sa-ti pierzi timpul asteptand aprobari si validari din exterior. Cine simte la fel?”, a notat ea în dreptul fotografiei.

Postarea lui Carmen Brumă a atras numeroase like-uri, dar și comentarii din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

”Bine zis, dar si poza le intrece pe toate, din toate timpurile”, ”Cine nu ar dori sa arate asa la 40+ ???”, ”Ce frumoasa, cat de artistic realizata”, ”Această fotografie m-a impresionat enorm… artă, nu alta…”, ”Bravo ei ca poate sa facă asta, are curaj și asta e de apreciat, nu exista prea bătrâna, exista ceea ce ești și ceea ce faci, validarea ți-o faci tu singur, nu e nevoie de nimeni… bravo și arați superb”, ”Femeile inteligente își cunosc valoarea reala întotdeauna”, ”Pai daca la 40 de ani iti vine mintea la cap si pretuiesti timpul, nu pozezi ca in Playboy. Nudurile sunt misto, dar nu insotite de texte filozofice”, ”Ești spelndidă”, ”Din atâta constientizare, te-ai pozat nud. Okeeeeeey!”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus

Carmen Brumă a fost invitată, în urmă cu ceva timp, la podcastul ”Te ascult”, realizat de Ilinca Vandici, unde a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre lupta sa cu kilogramele în plus, pe care a dus-o cu ani în urmă. Acum afișează o siluetă de invidiat, însă cu ani în urmă a avut de tras din cauza greutății. Când avea 16 ani, tatăl lui Carmen Brumă a primit un post de atașat militar la Moscova, motiv pentru care familia s-a mutat în Rusia. În urrma schimbărilor, Carmen Brrumă a trecut printr-o depresie și și-a găsit refugiul în mâncare.

„Fără să simt, m-am trezit peste noapte cu 37 spre 40 de kilograme în plus. Plecând de la Miss Boboc, depresia s-a adâncit. Am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea în acel moment. Am ținut nenumărate cure de slăbire, am fost sus, jos. Ajunsesem într-un soi de obsesie și la un grad de suferință încât în momentul în care, în timpul nenumăratelor cure cu supe de varză, oțet, ce vrei tu, când vedeam prăjituri îmi țâșneau automat lacrimi din ochi… (…) E o traumă, da. Din fericire, am reușit să o transform într-o chestie pozitivă. Toată suferința m-a modelat. Asta m-a șlefuit și m-a făcut omul de azi. Simt asta este menirea mea”, a detaliat Carmen Brumă.

”Un alt episod dur a fost când m-a găsit mama la -35 de grade pe balcon, întinsă, goală, în speranța că o să mă îmbolnăvesc și că, dacă o să merg la spital, o să slăbesc cu siguranță. După ce am făcut nenumărate prostii, am început să învăț. Am început să citesc și am încercat să mă autoevaluez, să mă cunosc, să-mi dau seama că este un maraton, nu un sprint… (…) Eu nu mi-am dorit să devin nutriționist, pur și simplu am trăit o poveste, am simțit nevoia să o spun, am învățat cum și restul a venit de la sine. Apoi am constatat că-mi place foarte mult, că mă întregește, că e lucrul pentru care am fost făcută”, a mai spus Carmen Brumă.

FOTO: Facebook Carmen Brumă

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?