FOTO / Ce spune Andreea Antonescu despre relația cu Andreea Bălan. ”Mai există dispute”

Publicat: 13/07/2023, 14:30

Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, a mărturisit în ce relații este cu prietena și colega sa, Andeea Bălan, în vârstă de 39 de ani.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au cunoscut succesul împreună și se cunosc încă de mici. De-a lungul anilor, între cele două au existat și momente tensionate, însă acum cele două se înțeleg cât se poate de bine.

Andreea Antonescu a dezvăluit, pentru playtech.ro, care este, de fapt, relația dntre ea și Andeea Bălan.

Ce spune Andreea Antonescu despre relația cu Andreea Bălan. ”Astea suntem noi două: două surori puse de Dumnezeu în această viață una lângă alta”

”Am realizat de ceva timp că Dumnezeu pe noi două ne-a pus împreună. Și s-a văzut lucrul acesta de-a lungul vieții, chimia care există între noi și coincidențele, eu nu cred în coincidențe, care ni s-au întâmplat amândurora. Suntem amândouă cu două fetițe. Viața ne-a tot pus pe același drum, chiar dacă la diferență de câțiva ani, poate. Eu mi-am dorit ca Andreea să fie familie când am rugat-o să fie nașa fetiței mele, dar mi-am dat seama că e mai mult decât atât”, a explicat Andreea Antonescu pentru sursa mai sus-menționată.

”Mi-am dat seama că este ca sora mea și atunci am înțeles că în orice familie, chiar și între surori, chiar și între soră și frate, că și eu am un frate, pe care îl iubesc enorm, mai există dispute. Plecând de la premisa că mi-e soră și că asta-i viața, atunci am realizat mult mai multe. Am înțeles mult mai multe. Astea suntem noi două: două surori puse de Dumnezeu în această viață una lângă alta și bănuiesc că nu contestă nimeni lucrul acesta”, a adăugat aceasta.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, ambele divorțate și cu două fetițe

Andreea Antonescu a cunoscut succesul alături de Andreea Bălan, în trupa Andre. De altfel, cele două au făcut echipă și în cel mai recent sezon al show-ului ”America Express”. În ceea ce privește viața personală, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Vedeta a divorțat oficial de cel care i-a fost partener de viață. Evenimentul a avut loc în perioada în care Andreea s-a dus în State, în urmă cu câteva luni.

Artista a trăit o poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrînceanu. În data de 19 decembie 2022, Andreea Antonescu a anunțat în mediul online că a devenit mămică pentru a doua oară. Artista a adus pe lume o fetiță. Ulterior, Andreea Antonescu a anunțat că a decis să se separe de iubitul ei, Victor Vrînceanu. În data de 24 iunie 2023, Andreea Antonescu a botezat-o pe micuța Venice Victoria, fiica sa cea mică.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020.

Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu. În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Andreea Bălan are mai multe procese cu cel care i-a fost partener de viață. Este vorba despre un proces de custodie exclusivă și pentru pensie alimentară, dar și de un proces legat de calomnie. Artista este de ceva vreme într-o nouă relație sentimentală. Aceasta se iubește cu tenismenul Victor Cornea, care este cu nouă ani mai mic decât ea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Netflix, serialul surpriză înainte de Paște. I-a captivat pe români
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
André-Marie Ampère, unul dintre fondatorii științei electromagnetismului clasic