FOTO | Două persoane au suferit arsuri de gradul II, după ce a explodat centrala termică instalată în locuința lor

Publicat: 07/02/2022, 09:01
Actualizat: 07/02/2022, 09:04

Două persoane au suferit arsuri de gradul II, după ce un incendiu le-a cuprins casa. Focul a pornit în urma unei explozii care a apărut la centrala termică instalată în locuința lor.

„În acest moment se intervine cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD, o autospecială CBRN și un echipaj Saj, în comună Podari, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în urmă unui explozii la centrală termică pe gaz din locuința unei persoane”, anunță, luni dimineața, ISU Dolj.

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifestă atât la casa unde a explodat centrala, cât și în apropierea acesteia.

„În incendiu au fost surprinse două persoane în vârstă, dintre care una imobilizată la pat. S-a acționat pentru scoaterea persoanelor din incediu concomitent  cu stingerea incendiului”, menționează sursa citată.

Persoanele au fost scoase și, la o primă evaluare, prezintă arsuri de gradul II pe față și membre. Ambele sunt conștiente și cooperante.

Victimele au fost transportate la spital, iar pompierii încearcă să stingă incendiul.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase