FOTO| Mesajul cutremurător al tatălui lui Cristi, tânărul ucis cu cruzime în Anglia: „Băiatul meu frumos, te strigăm zi și noapte”

FOTO| Mesajul cutremurător al tatălui lui Cristi, tânărul ucis cu cruzime în Anglia: „Băiatul meu frumos, te strigăm zi și noapte”
Foto: Facebook
Publicat: 22/11/2021, 16:40

Cristi, un român de 24 de ani, a fost ucis cu cruzime în Anglia și poliția a anunțat indentitatea lui la două săptămâni după crimă.  Tatăl tânărului postează mesaje tulburătoare aproape zilnic, plângându-și durerea: „Vino și dă-ne puterea și energia pe care o aveai întotdeauna!”, scrie bărbatul.

Potrivit BBC News, tânărul a fost găsit fără suflare la o adresă din The Hides, luni, 8 noiembrie, în jurul orei 17.40. Poliția a dezvăluit weekendul trecut identitatea bărbatului ucis, Cristian Marin Pătru, un român în vârstă de 24 de ani, iar atacul a fost calificat ca fiind unul „crud”.

Băiatul tatei, nu știu unde să te strig, unde să te caut! Sufletul îmi plânge! Vino acasă, Cristinel! Vino și dă-ne puterea și energia pe care o aveai întotdeauna! Vino și alină durerea ce s-a cuibărit în sufletele noastre!”, este unul dintre mesajele postate de tatăl tânărului.

Trupul lui Cristi va fi repatriat, iar familia a reușit să strângă banii pentru cheltuielile de repatriere cu ajutorul donațiilor.

„Mă adresez cu pioșenie, respect și multă recunoștință tuturor celor care au fost și sunt alături de noi, când am pierdut totul în viață, pentru că fiul nostru Cristian era totul pentru noi: speranță, iubire, vis, orizont, bucuria de a trăi. Mulțumim din suflet consătenilor, colegilor și prietenilor mei, colegilor și prietenilor băiatului meu, dar și acelor oameni care fără să ne cunoască ne-au sunat pentru a ne sprijini moral și financiar! Vă rog să nu mai depuneți, deoarece suma totală depusă de dumneavoastră asigură cheltuielile de repatriere! Vă mulțumim din suflet!”, scrie Cristi Pătru.

„Te strigăm, dar nu ne răspunzi”

De când au aflat că băiatul lor nu mai este, părinții lui Cristian nu-și mai găsesc liniștea. În ultimele două săptămâni, Cristi Pătru, tatăl tânărului ucis în Anglia, a postat în fiecare zi mesaje pline de durere.

Cristinel, băiatul tatei, a mai trecut o zi, încă o zi fără să-ți putem auzi glasul, fără să îți vedem zâmbetul. A mai trecut o zi cu durere în sufletele noastre. A mai trecut o zi de când soarele nu mai răsare și apune pentru noi. Te strigăm zi și noapte! Băiatul tatei, unde ești?

Kristymin, băiatul tatii, au trecut două săptămâni de când sufletele noastre s-au scufundat în beznă, două săptămâni de durere, două săptămâni de coșmar continuu. Te strigăm, dar nu ne răspunzi. Durerea și suferința au pus stăpânire pe căminul în care până acum două săptămâni erau doar zâmbete și fericire. Băiatul meu frumos, vino acasă! Alungă durerea, redă-ne fericirea! Vino și șterge lacrimile ce ne-au inundat ochii!”, a mai scris tatăl.

Trei bărbați au fost aduși în fața instanței, fiind acuzați de uciderea lui Cristian. Jaden Drake, în vârstă de 23 de ani, Fraser Chung și Igors Anderson, ambii în vârstă de 18 ani, au fost arestați preventiv și urmează să apară miercuri în fața magistraților din Chelmsford Crown Court.

„Continuăm să facem apel pentru oricine a văzut ceva sau are vreo înregistrare CCTV sau camera de bord, cu care nu am vorbit deja. Vrem în special să vorbim cu oricine se afla în zonă între orele 15:00 și 18:30 sau are filmări ale acelei perioade de timp”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Essex.

Marian Iancu a ajuns într-o stare deplorabilă: ”E terminat, de-abia mai merge”. Ultimele informaţii despre...
Veste-şoc pentru fanii Survivor! Emisiunea care a fost scoasă din grilă, după doar 3 zile
FOTO. Cum arată fiica lui Virgil Ianțu în costum de baie! Adolescenta este de o...
Semnale de alarmă într-o relație: lipsa certurilor între parteneri e un semn rău
Bombă în miez de noapte: negocierile dintre Loți Boloni și FRF au picat! Antrenorul a...
A fost lansat primul studiu arheologic al oamenilor în spaţiu. Cercetătorii vor analiza cum trăieşte...
Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOȚII iau tot din MAȘINĂ
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Bill Gates avertizează că următoarea pandemie „va fi mai mortală decât COVID”
Veste-şoc pentru fanii Survivor! Emisiunea care a fost scoasă din grilă, după doar 3 zile
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Simona Halep, victorie CATEGORICĂ în meciul cu brazilianca Haddad Maia
Cei mai buni actori, aflați în viață, care nu au primit încă un Oscar
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
Poți rămâne fără buletin pe loc în România! Îți anulează imediat documentul de identitate! Mare...
Intră în vigoare pe 4 februarie! Vaccinare obligatorie pentru adulți. Premieră în Europa
Este oficial: Toţi românii pot primi o zi liberă suplimentară de la angajator. Ce trebuie...
Care este şcoala pe care dacă o faci în România ai cele mai mari şanse...