FOTO / Oana Lis, despre costul tratamentelor pentru Viorel Lis. ”Nimic nu este gratis”

Publicat: 12/07/2023, 16:30

Oana Lis, în vârstă de 44 de ani, a vorbit deschis despre problemele de sănătate ale partenerului ei de viață, Viorel Lis, în vârstă de 79 de ani. Costurile tratamentelor au afectat serios bugetul familiei.

Oana Lis formează o familie cu Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, de foarte mulți ani. Blonda a fost mereu alături de cel care îi este partener de viață. De-a lungul anilor, Oana Lis și soțul ei au trecut prin multe momente dificile. Viorel Lis se confruntă în prezent cu mari probleme de sănătate. Anul trecut, Oana Lis a anunțat, în mediul online, că și-a amanetat verigheta pentru a-i putea lua un cărucior cu rotile partenerului ei de viață.

Ulterior, Oana Lis a cerut ajutorul internauților pentru donații. Apoi, pe contul ei de socializare, Oana Lis le-a dezvăluit internauților că a reușit să își recupereze verigheta pe care o amanetase în luna august a anului trecut. Oana Lis a mărturisit, de curând, că se descurcă din ce în ce mai greu cu îngrijirea partenerului ei de viață.

În 2020, după ce a absolvit Facultatea de psihologie la Hyperion, Oana Lis și-a deschis un cabinet un cabinet de psihologie în centrul Bucureștiului. Pentru că are grijă de Viorel Lis și nu poate fi prezentă așa cum ar trebui la cabinet, aceasta a decis să îl închidă.

Problemele de sănătate ale fostuli primar al Bucureștiului au afectat serios bugetul familiei. Însă Oana Lis nu se plânge de acest lucru, ci a mărturisit că a renunțat la majoritatea lucrurlor ei pentru a face economie.

Oana Lis, despre costul tratamentelor pentru Viorel Lis. ”S-au cheltuit până acum sute de milioane”

„Eu am cheltuit foarte mulți bani în această perioadă pentru că totul costă, nimic nu este gratis. De exemplu, dacă chemi de două ori pe săptămână acasă un kinetoterapeut costă 400 de lei, dacă chemi un cardiolog acasă trebuie să scot 1.000 de lei din buzunar și tot așa. S-au cheltuit până acum sute de milioane.

Am fost și ajutată de cei din jurul meu dar am făcut și economie. De exemplu nu mi-am mai luat nu știu ce fond de ten care îmi plăcea…mai scump și am preferat să îmi iau unul mai ieftin și tot așa. Am renunțat la majoritatea lucrurilor mele pentru a face economie.

Viorel merită ce este mai bun. În rest este foarte bine, râd de el, glumesc cu el și îl ameninț cu azilul că a văzut pe la televizor unele lucruri și s-a speriat tare. Eu așa sunt, sunt o persoană sufletistă. Eu am grijă și de bunica mea. Îi trimit pachet, pastile și ce îi mai trebuie ei. Și nu doar ei, ci și la un nevoiaș, de pe stradă, când pot îi dau de mâncare”, a declarat Oana Lis pentru click.ro.

Partenera de viață a lui Viorel Lis a povestit și despre un moment extrem de neplăcut prin care a trecut recent, când fostul edil al Capitalei a căzut din picioare în casă. deși oana a apelat la ajutorul vecinilor, nimeni nu a intervenit.

„Mi s-a întâmplat într-o zi ca Viorel să cadă din picioare, în casă, și să nu pot să îl ridic să îl pun în pat. Atunci m-am dus pe la vecini, am bătut la ușă, i-am rugat să vină să mă ajute și ei au fost foarte deranjați de acest lucru, pentru că mi-au spus că i-am trezit din somn. Așa că am fost nevoită să chem o echipă de la pompieri să mă ajute să îl ridic de jos. A fost ceva cumplit”, a mărturisit ea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA:...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un copil a găsit o piesă rară de Lego pe o plajă din Marea Britanie