FOTO | Un copil de 14 ani a fost rănit și un bărbat a murit, după ce au fost acroșați de un TIR care s-a izbit într-un gard

FOTO | Un copil de 14 ani a fost rănit și un bărbat a murit, după ce au fost acroșați de un TIR care s-a izbit într-un gard
Sursa: ISU Vâlcea
Publicat: 11/02/2022, 13:17
Actualizat: 11/02/2022, 13:42

Un copil de 14 ani a ajuns la spital, după ce a fost acroșat de un TIR care s-a izbit într-un gard, pe Valea Oltului, pe DN 7, în comuna Bujoreni. În urma accidentului, un bărbat de 50 de ani a murit.

Autocamionul implicat în accident este tip cisternă și transporta lapte. În urma accidentului au rezultat trei victime: un minor care se deplasa pe marginea drumului și a fost acroșat, acesta suferind o contuzie pe antebrațul stâng, un bărbat de 50 de ani care și-a pierdut viața și șoferul care a suferit un atac de panică.

Victima acroșată în accident este un băiat de 14 ani.

Persoana găsită decedată este un bărbat care avea în jur de 50 de ani. El lucra ca șef de garaj la o societate de transport în comun din Râmnicu Vâlcea, iar cei care au anunțat dispariția au fost colegii de la lucru care îl așteptau să intre în tură.

La fața locului au mers trei echipaje de intervenție (1 ASAS, 1 descarcerare si 1 SMURD).