FOTO-VIDEO | Mascații au descins la traficanții de droguri din Timiș. Sunt vizați dealeri de amfetamină și cannabis

Publicat: 10/02/2022, 08:35

Mascații au descins la traficanții de droguri din Timiș. Sunt vizate persoane care sunt suspectate că vindeau amfetamină, MDMA și cannabis.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Timișoara și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.  Timișoara, fac, joi, 20 de percheziții domiciliare, în județele Timiș și Gorj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi distribuit amfetamină, MDMA și cannabis, în județul Timiș, transmite Poliția Română.

Un număr de 16 persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Timișoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiuni participă polițiști ai S.C.C.O. Arad, S.C.C.O. Caraș-Severin și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Glad Voievod” Timișoara, conform sursei citate

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult