Frate și soră din Brăila, acuzați de incest. În urma relației au rezultat doi copii

Frate și soră din Brăila, acuzați de incest. În urma relației au rezultat doi copii
Frate și soră din Brăila, acuzați de incest. În urma relației au rezultat doi copii / Foto: Pixabay.com - caracter ilustrativ
Publicat: 15/12/2021, 13:21

Procurorii au trimis în judecată doi tineri, frate și soră, care timp de doi ani de zile au întreținut relații intime, în urma cărora au rezultat doi copii.

Micuții au fost abandonați în sistemul de stat, scrie adevărul.ro.

Un caz revoltător a ieșit la iveală în județul Brăila, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei a trimis în judecată doi tineri acuzați de incest.

„Din probele administrate în cauză rezultă că, în perioada 2018 – 2019, fiind rude de gradul II, respectiv frate şi soră, inculpaţii B.F. şi B.A. au întreţinut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Vodă, judeţul Brăila, raporturi ce au avut ca urmare conceperea şi naşterea minorilor B.C.R. şi B.R.D.”, au stabilit anchetatorii.

Copiii au fost preluați de către reprezentanții Direcției Județene pentru Protecția Copilului Brăila, în condițiile în care niciunul dintre cei doi frați nu și-a asumat răspunderea creșterii lor.

Familia din care provin cei doi tineri este una dezorganizată, dar nimeni nu s-ar fi gândit la o faptă de incest.

Potrivit articolului 377 din Noul Cod Penal, raportul sexual consimțit, săvârșit între rude în linie directă sau între frați și surori, se pedepsește cu închisoare de la un an la cinci ani.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase