Fulgy îl acuză, public, pe Dan Bursuc că i-a violat sora. „A violat-o pe Margherita când era minoră, avea 13-14 ani!” (VIDEO)

Fulgy îl acuză, public, pe Dan Bursuc că i-a violat sora. „A violat-o pe Margherita când era minoră, avea 13-14 ani!” (VIDEO)
Fulgy îl acuză pe Dan Bursuc că ar fi violat-o pe sora lui, Margherita de la Clejani
Publicat: 17/07/2021, 14:00
Actualizat: 19/07/2021, 01:03

Dan Fulgeraș Manole, alias Fulgy, îl acuză pe cunoscutul impresar din lumea muzicii de petrecere, Daniel Paraschiv, zis Dam Bursuc, că i-ar fi violat sora, pe Margherita, într-o perioadă în care aceasta nu împlinise mai mult de 13-14 ani. Fulgy susține că părinții săi, cu toate că au știut, au preferat să treacă incidentul sub tăcere.

Aflat în arest la domiciliu, Fulgy a făcut un live, pe Facebook, în care l-a acuzat pe Dan Bursuc că ar fi violat-o pe Margareta Manole, sora lui, cu ani în urmă, pe când aceasta era doar un copil.

Fulgy și-a început live-ul prin a anunța că, dacă „duce până la capăt” ceea ce are de spus, mai mulți milionari vor ajunge la închisoare alături de tatăl său și colaboratorii acestuia, în timp ce sora lui va obține, în calitate de victimă, despăgubiri de ordinul milioanelor de euro.

„Dacă duc până la capăt ce am de spus, mulți milionari ai României ajung la pușcărie cu sentințe de peste 25 de ani, tatăl meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la pușcărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca victimă”, a afirmat Fulgy.

Fiul celebrilor lăutari Ioniță și Viorica de Clejani a afirmat, în continuare, că, înainte ca părinții săi să-și câștige celebritatea și erau doar niște simplii lăutari veniți în Capitală, de la țară, tatăl lui s-a împrietenit cu Dan Bursuc și în scurt timp au devenit prieteni de familie.

„Tata a știut, dar nu a luat nicio decizie”

„Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea, minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva când am fost dus la la Lipatti și m-am întâlni toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcu Bursuc lui sor-mea”, a spus Fulgy.

Fiul Clejanilor susține că, deși ar fi știut ce s-a întânplat, tatăl său nu a luat nicio decizie. Dezvăluirile acestuia au fost întrerupte, însă, de un echipaj de poliție care venit la domiciliul acestuia pentru a verifica dacă respectă obligațiile impuse de arestul la domiciliu.

Fulgy a fost arestat la domiciuliu de magistrații Judecătoriei Sectorului 3, după ce, sâmbăta trecută, l-a lovit pe reporterul unei televiziuni și i-a luat telefonul din mână, în timp ce acesta se afla, cu echipa de filmare, în fața casei în care locuiesc Ioniță și Viorica de la Clejani.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase