Furnizarea căldurii în sectoarele 2 și 3, sub parametri, anunță Termoenergetica

Furnizarea căldurii în sectoarele 2 și 3, sub parametri, anunță Termoenergetica
Publicat: 10/12/2021, 15:15

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță, vineri, că unele puncte termice din sectoarele 2 și 3 vor livra agent termic pentru încălzire sub parametrii corespunzători, din cauza unei defecțiuni la o turbină de abur a CTE București Sud – ELCEN.

„ELCEN a anunțat în cursul acestei dimineți că turbina a fost oprită pentru efectuarea  lucrărilor de remediere a unor spărturi în zona de încălzire a apei de termoficare (schimbătorul de căldură)”, au anunțat, vineri, reprezentanții Termoenergetica.

Potrivit sursei citate, termenul estimat de repunere în funcţiune este 10 decembrie 2021, ora 23.00.

„Apa de termoficare , cu 15-20 de grade mai rece”

„Pe toată durata reparațiilor, apa de termoficare va fi furnizată în rețea cu o temperatură cu 15-20°C mai mică față de temperatura necesară funcționării sistemului în parametrii normali.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren”, mai anunță compania de termoficare.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase