GÂNDUL LIVE. A căzut cu ATV-ul într-un lac înghețat din Argeș. Isprava unui tânăr aventurier

Publicat: 01/02/2021, 14:17

Un tânăr a vrut să-și impresioneze prietenii și „s-a dat” cu un ATV pe un heleșteu din comuna Micești, din județul Argeș.

Apa părea înghețată bocnă, deși afară erau 10 grade „cu plus” și băiatul a crezut că această cascadorie va fi una de succes.

După ce amicii au trecut cu ATV-urile pe lacul înghețat, tânărul a avut ghinion și gheața s-a spart!

A avut noroc și a ieșit rapid la mal, călcând pe bucățile de gheață care se rupeau în urma lui.

Un amic a legat apoi ATV-ul „submarin” și l-a tras cu un troliu la mal.

Alin, un tânăr polițist din Sălaj, a murit după ce s-a răsturnat cu un ATV: „Ceea ce trebuia să fie o zi liberă s-a transformat în ziua fatidică”

Un polițist din Sălaj s-a răsturnat cu ATV-ul, duminică, pe o pășune din localitatea Stâna, județul Sălaj, și a murit. Tânărul de 29 de ani se afla în ziua lui liberă la momentul accidentului. Sindicatul Europol a postat pe Facebook un mesaj prin care și-a exprimat regretul față de accidentul mortal în care a fost implicat Vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului EUROPOL.

Turist de 21 de ani, lovit și călcat cu ATV-ul de angajații unei pârtii din Harghita

Un turist de 21 de ani din Târgu Mureș a fost lovit și apoi călcat cu ATV-ul, vineri, de angajații de la o pârtie din orașul Toplița, județul Harghita. Poliția a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii publice.

Un tânăr și iubita lui s-au răsturnat cu ATV-ul pe drumul spre cabana Gura Diham. Femeia a fost prinsă sub vehicul (FOTO)

Doi turiști, un tânăr de 19 ani și iubita lui, s-au răsturnat cu un ATV, pe drumul spre cabana Gura Diham. La fața locului s-au deplasat salvamontiști și medici, mai ales că tânăra fusese prinsă sub vehicul și a suferit mai multe traumatisme.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase