GÂNDUL LIVE. Ionuț Moșteanu, despre AUR: „Au speculat pandemia, dar o să se termine” / Despre Marcel Ciolacu: „I-a luat AUR jucăria”

Publicat: 24/05/2021, 20:05
Actualizat: 24/05/2021, 20:43

Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR, a declarat, la GÂNDUL LIVE, că AUR a speculat pandemia, dar se va încheia în curând. Acesta a vorbit și despre liderul PSD, Marcel Ciolacu, căruia AUR i-ar fi luat „jucăria”.

„Noi nu ne uităm la cifre. Când vine vorba de vaccinare, responsabilitatea e mult peste orice intenție electorală, nu avem alegeri mâine, poimâine. Nu trebuie să băgăm vaccinarea în discuție.

Indiferent de meciul politic, vaccinarea e responsabilitatea fiecărui om de stat.

Sunt și cei câțiva, AUR, care au speculat pandemia, dar o să se termine. N-o să mai aibă ce mânca politic. Se va întâmpla. Tot mai mulți se vor vaccina, vom dobândi imunitatea de grup, atunci să văd ce vor mai zice.

E o limită…

Le dispare principala lor platformă politică, pentru că alta n-au avut.

Despre Ciolacu: „I-a luat AUR jucăria. N-a putut să se bată cu AUR”

Marcel Ciolacu e încurcat el. Când a început pandemia, eu țin minte, el practic spunea că nu există reguli. Să vină Velea să mă amendeze. Puteți căuta declarația.

I-a luat AUR jucăria. S-a așezat serios pe acel mesaj. PSD voia la Bruxelles, n-a putut să se bată cu AUR.

Nici Ciolacu nu știe ce vrea. Am văzut declarațiile PSD. Nu am auzit să ajute la vaccinare, dar nu mai au loc nici la contestatari, acolo s-a ocupat, s-a dus AUR-ul. A picat între scaune vizavi de politica publică în lupta cu coronavirusul.

E vorba de responsabilitate. Ea ne va duce pe toți la un finish. La viețile de dinainte.

Asta se va întâmpla.”, a declarat Moșteanu.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult