GÂNDUL NEWS. Informații noi în cazul copilului găsit mort pe câmp la Arad. Familia nu a anunțat dispariția fetiței

Publicat: 01/11/2021, 19:00

În fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 19:00 și 20:30, vezi cele mai importante știri ale zilei, la GÂNDUL NEWS, o emisiune digitală menită să îți aducă în față cele mai importante cinci subiecte ale momentului.

Informații șocante ies la iveală în urma anchetei de la Arad, unde trupul unui copil a fost găsit pe un câmp de lângă cimitirul din localitatea Bujac.

Anchetatorii au reuşit să reconstituie chipul acesteia, iar pozele au fost făcute publice pentru a încerca să fie identificată şi pentru a putea restrânge cercul de suspecţi. Cadavrul era afectat de lovituri, dar și de un incendiu. Legiștii spun că fata avea în jur de 5-6 ani, o întălțime de un metru și 10 – un metru 20, părul lung de 25 de centimetri și ar fi murit cu o zi sau două înainte să fie găsită.

Strângea în pumn un fir de păr de aproximativ 20 de centimetri. Procurorii au schimbat și încadrarea juridică în acest caz, din omor și profanare de cadavre, în violență în familie. Asta și pentru că familia fetei nu a anunțat dispariția ei. Trupul copilului a fost găsit de un bărbat care își plimba câinele.

Înjunghiat de tată în plină stradă

Momente de groază în Brașov. Un tânăr de 22 de ani a fost atacat cu un cuțit chiar de propriul tată. Cei doi s-ar fi luat la ceartă în plină stradă și au început să se lovească cu pumnii și picioarele. Într-un moment de furie, tatăl în vârstă de 64 de ani a scos un cuțit și l-a atacat pe fiu, fără să țină cont de oamenii care se aflau în jurul lor. Martorii au sunat la 112, iar mai multe echipaje de poliție și ambulanțe au ajuns la fața locului.

Tânărul a fost transportat la spital cu răni ușoare, iar tatăl său a fost reținut și cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Pentru că fiul nu a depus plângere pe numele bărbatului, acesta nu va răspunde pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe.

S-a strecurat printre bariere

Un șofer a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce s-a strecurat cu mașina printre bariere, la o trecere la nivel în cartierul Andronache din Capitală. Mai mult, atinge una dintre bariere, după care se face nevăzut. Șoferul este acum căutat de oamenii legii și va rămâne fără permis.

Beată la volan

Carambol cu șase mașini în Capitală! O femeie de 74 de ani, care s-a urcat la volan după ce consumase alcool, a distrus cinci mașini parcate pe o stradă din București. Se pare că șoferița a pierdut controlul volanului și a intrat în autoturismele de pe marginea șoselei. Din fericire, au existat doar pagube materiale. Polițiștii au și testat-o pe femeie și au descoperit că avea o alcoolemie de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, aceasta nu avea asigurare la mașină, astfel că este nevoită să plătească pagubele. În acest caz, femeii i s-a deschis dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Arde pădurea

Incendiu de proporții în Bacău. Focul a izbucnit într-o pădure din apropiere de Oituz, iar pompierii s-au luptat cu flăcările încă de seara trecută. Intervenția acestora a fost dificilă din cauza terenului accidentat și a muniției rămase neexplodată din Primul Război Mondial. Focul a cuprins peste 12 hectare de pădure și au intervenit zeci de pompieri în misiune, cărora li s-au alăturat și voluntari și echipe de intervenție de la ocolul silvic privat Oituz.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Cum arată Adi Minune după OPERAȚIA de micșorare a stomacului. E transformat total
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Charles. Palatul Buckingham se așteaptă la ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
(P) Cum Poți Utiliza Camera de Inspecție în Viața de Zi cu Zi?