GÂNDUL NEWS. Trei oameni au ajuns în spital după un grav accident produs în Argeș

Publicat: 28/09/2021, 17:00

În fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 17.00 și 20:30, vezi cele mai importante știri ale zilei, la GÂNDUL NEWS, o emisiune digitală menită să îți aducă în față cele mai importante cinci subiecte ale momentului.

Băgați în spital de o șoferiță

Accident grav în Argeș! Trei oameni au ajuns la spital și patru mașini au fost distruse în urma unui accident provocat de o șoferiță. Aceasta mergea de la Pitești către Costești, nu a păstrat distanța față de mașina din față și a lovit-o cu putere.

Șoferul acesteia, un tânăr de 25 de ani, nu a putut să facă nimic și a fost proiectat într-o mașină parcată. Mai mult, autoturismul soferiței neatente a ajuns pe sensul opus de mers, în altă mașină care mergea regulamentar, condusă de o femeie de 45 de ani. Șoferița vinovată, precum și doi pasageri din autoturismul lovit frontal, un bărbat de 46 de ani și un adolescent de 16 ani, au ajuns la spital. Ei au traumatisme craniene, de coloană lombară și fractură nazală. Toți șoferii au fost testați și niciunul dintre ei nu consumase alcool. Poliția a deschis u dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cascador la volanul dubei

Un șofer care conducea o dubiță s-a strecurat printre mașinile din trafic pentru a efectua o depășire. Chiar dacă cele două benzi ale carosabilului erau ocupate de ceilalți participanți din trafic, șoferul a accelerat și s-a îndreptat spre zona verde și a intrat în fața celorlalte autoturisme, fără să ezite. Întreaga scenă a fost surprinsă de camera de bord a unui alt șofer din trafic și a ajuns virală pe internet. Din fericire, nu a existat nicio victimă.

Beat la volan, în Cluj

S-a urcat la volan inconștient! Un bărbat a condus un camion desi consumase băuturi alcoolice. Un șofer care circula în spatele lui a văzut că acesta mergea haotic, iar la un semafor a reușit să-l imobilizeze.

Polițiștii au ajuns în scurt timp la fața locului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și i-a rezultat o concentrație de 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A plătit cu bani copiați

Și-a încercat norocul! Un bărbat a vrut să plătească cu o bancnotă fotocopiată într-un magazin din Galați. Bancnota a fost refuzată de vânzătoarea care a anunțat și poliția. Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum cumpărătorul cere un pachet de țigări și apoi începe să vorbească la telefon. Imediat ce a primit bancnota, vânzătoarea observă că e falsă și îl ia la întrebări. Bărbatul nu mai stă la discuții și pleacă. Polițiștii sunt acum în cautarea bărbatului.

N-a mai suportat boala

Tragedie la Spitalul Fundeni. Un pacient de 67 de ani s-a aruncat pe geam, de la etajul doi al spitalului. Bărbatul a amenințat că se va arunca, însă când a ajuns asistenta în salon, a sărit pe geam. Pacientul era internat de mai multe zile la secția de Gastroenterologie, fiind diagnosticat cu cancer în stadiu terminal. Medicii l-au resuscitat pe pacient și l-au urcat înapoi pe secție, însă la scurt timp a fost declarat decesul. Cazul a fost preluat de Secția Omoruri în vederea stabilirii cauzelor care au dus la gestul bărbatului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase