George Simion, despre Diana Șoșoacă: „Gloria și orgoliul i-au luat ochii”

George Simion, despre Diana Șoșoacă: „Gloria și orgoliul i-au luat ochii”
Publicat: 16/02/2021, 06:42
Actualizat: 16/02/2021, 09:58

George Simion, președintele AUR, a vorbit despre fosta sa colegă de partid, Diana Șoșoacă, în termeni duri. El spune că mândria și orgoliul i-au luat ochii lui Șoșoacă. Nu exclude însă o împăcare cu avocata demisă din AUR, însă cu o condiție…

Diana Șoșoacă l-a acuzat pe George Simion de numeroase nereguli legate de AUR, precum: ar fi demis toți președinții de filiale, nu el ar fi președintele AUR, ci un anume Marius Lulea și i-ar fi reproșat Dianei Șoșoacă faptul că nu poartă mască, deși dumnealui însuși nu a purtat în campania electorală.

„Șoșoacă primise ofertă de la Peia…”

Liderul AUR a dat cărțile pe față la Antena 3, comentând acuzațiile aduse de Șoșoacă.

„E de râsul curcilor, mi-e milă. Sper să nu fie nimic adevărat din ce spune despre copiii ei. Vă dați seama de ridicolul situației și despre ce trebuie să comentăm”, a spus George Simion, la Antena 3. „N-am avut ce să le mai zic colegilor, n-am avut ce să fac. Ce să le zic, când se potolește?”, a adăugat liderul AUR.

„Doamna Şoşoacă primise o ofertă de la dl Peia să fie preşedintele Partidului Neamul Românesc şi, cum mândria e un păcat, au început tot felul de disensiuni. Noi, spre deosebire de doamna avocat, nu am fost niciodată susţinători ai USR sau ai celor de la #rezist, mai multe contraziceri, inclusiv despre domnul Lulea. Vă daţi seama în ce bâlci am nimerit, şi cu ce persoane. Special nu am vrut să îl punem pe acest domn Ninel Peia pe lista de candidaturi. Uşor, uşor, facem curăţenie.

Marius Lulea, „un bun prieten”

Domnul Marius Lulea este un bun prieten de-al meu. Un antreprenor român, şef de promoţie la Facultatea de Construcţii. Este verificator de proiecte, un om bun în meseria lui, care m-a ajutat în acţiunile noastre, fiind implicat în lupta pentru reîntregirea naţională, pentru Basarabia.

Este preşedintele fondator al AUR, nu este din umbră. Imediat după înfiinţare am făcut un congres, pe 24 ianuarie 2020, am fost ales în funcţia de preşedinte eu cu Claudiu Târziu şi Marius Lulea aştepta sentinţa finală a Judecătoriei şi motivarea pentru ca să nu mai fie în funcţia de preşedinte. Cum motivarea a întârziat, până s-a publicat în MO acum două săptămâni, a rămas încă formal şi a trebuit să semneze toate actele. Astea sunt instanţele în România.

Nu are afaceri cu Tansnistria, cum spune Ninel Peia. Sunt nişte aberaţii.

„Șoșoacă i-a supărat pe colegii mei”

Doamna Şoşoacă i-a supărat în aceste două luni pe colegii mei în fiecare zi veneau să se plângă. S-a certat miercurea trecută cu colegii de la Senat, i-am zis să vină în birou, să discutăm. – Nu, vino tu la mine în birou. Aveam plen şi nu am putut interveni, iar colegii nu au mai răbdat, un partid este o echipă, o familie. Nu sunt lupi singuratici.

Eu i-am tot luat apărarea… Dar au fost conflicte. Ziua şi conflictul, nu poţi să faci o echipă, în felul ăsta. Eu i-am luat apărarea şi am spus că nu o dau afară. Dumneaei a declarat că EA a plecat din partid, nu noi am dat-o afară.Ea a plecat din partid. Crede că o să facă echipă cu acest domn fost deputat Ninel Peia şi Francisc Tobă, căruia noi nu i-am validat mandatul.

Încercăm să ţinem cu credinţa, dar văd că Diavolul şi-a băgat coada. Văd mândria, Diavolul nu este perfect cum este Dumnezeu. Diavolul este orgolios, e ipocrit şi face greşeli. Mai bine că s-a intamplat acum, decât să ajungem la un conflict total”, a declarat liderul AUR George Simion la postul de televiziune.

„I-au spus că o vor face președintele țării”

„Eu ţin la dialog, ţin la unire, şi îmi doresc să dialoghez. Ţin la Diana, dacă renunţă la mândrie, ea a tot a avut sincope, să fie constantă şi dacă va avea acţiuni cum trebuie, i-am zis şi public că este o victimă. Gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii. Ninel Peia şi Francisc Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării. Nu cred că o să ajungă preşedintele ţării”, a conchis Simion, referitor la șansele de reconciliere cu Șoșoacă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Vot decisiv în Senatul SUA pentru interzicerea TikTok. Ce se întâmplă acum?