Gestul lui Mihai Leu pentru copiii răniți în accidentul de la raliul din Târgu Mureș. „Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat”

Gestul lui Mihai Leu pentru copiii răniți în accidentul de la raliul din Târgu Mureș. „Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat”
Mașina lui Mihai Leu, imediat după accidentul din etapa de super rally de la Târgu Mureș / FOTO - FRAS
Publicat: 03/07/2022, 13:46
Actualizat: 03/07/2022, 14:03

Pilotul Mihai Leu a pierdut controlul prototipului Radical SR8 și a lovit un gard de protecție, sâmbătă, în ultima manșă a etapei a doua din Campionatul Național de Super Rally, care a avut loc la Târgu Mureș informează Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS). În urma impactului, doi frați minori, aflați alături de mama lor chiar lângă gard, au avut nevoie de scurte îngrijiri medicale, însă nu a necesitat transportarea lor de urgență la spital și nici internare.

Imediat după cursă, Mihai Leu i-a invitat pe aceștia la masă și chiar le-a oferit acestora trofeele pe care el le-a câștigat la etapa de la Târgu Mureș.

Mihai Leu, alături de copiii răniți la raliu / FOTO – Federația Română de Automobilim Sportiv (FRAS)

„Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuți sunt bine. Chiar am vorbit cu părinții și vor veni la următoarea etapă de la Deva”, a spus Mihai Leu.

Nici Mihai Leu nu a necesitat îngrijiri medicale, viteza la impact fiind foarte mică. În momentul incidentului doar Mihai Leu și Jerome France se mai aflau pe traseu, dar situația din clasament nu mai putea fi schimbată.

Federația Română de Automobilim Sportiv a deschis o anchetă pentru a vedea circumstanțele în care s-a produs incidentul, în urma căruia mașina condusă Mihai Leu a scăpat de sub control și i-a rănit uşor pe cei doi copii..

FOTO – Federația Română de Automobilim Sportiv (FRAS)

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult