Horoscopul zilei de 7 august 2021. „Fecioarele” sunt neliniștite și stau retrase

Horoscopul zilei de 7 august 2021. „Fecioarele” sunt neliniștite și stau retrase
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 06/08/2021, 20:48
Actualizat: 06/08/2021, 20:48

Horoscopul zilei de 7 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Un nou aspect tensionat se formează astăzi pe cer, de data aceasta între Soarele din zodia Leu și Uranus din zodia Taur, context care vin cu răsturnări de situație, momente neprevăzute, schimbări neașteptate de plan și multă imprevizibilitate, dar și haos.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 7 august 2021

Dragoste

S-ar putea să ai parte de răsturnări de situație în plan sentimental și nu este exclus ca întocmai tu să-ți dorești să schimbi ceva.

Carieră și bani

Este o perioadă foarte creativă, inovezi, vii cu lucruri noi în modul în care-ți desfășori activitățile și ești eficient.

Sănătate

Dacă ți-ai făcut un plan de petrecere a timpului liber, s-ar putea ca acesta să ți se dea complet peste cap.

Horoscop zilnic Taur – 7 august 2021

Dragoste

S-ar putea să ai parte de răsturnări de situație care îți dau peste cap niște planuri personale, posibil chiar planuri cu familia. De evitat tensiunile cu cei dragi!

Carieră și bani

Pot apărea evenimente neprevăzute care vizează locuința, însă în cazul unor nativi poate fi vorba doar de o zi în care se dedică curățeniei și reamenajării sau renovării.

Sănătate

Starea emoțională este mai vulnerabilă și destul de schimbătoare astăzi, așa că nu te poți baza prea mult pe ceea ce simți. Evită să te cerți cu cei dragi pentru că îți poți strica buna dispoziție.

Horoscop zilnic Gemeni – 7 august 2021

Dragoste

Ai grijă ce spui pentru a nu regreta mai târziu și ai grijă ce crezi din ceea ce-ți spun alții pentru că poți lua decizii pripite.

Carieră și bani

Nu este o zi bună pentru activități care cer concentrare sau negociere. Este destul de mult haos în mintea ta.

Sănătate

Ai mai multă grijă la drum și nu te urca la volan dacă ești obosit. S-ar putea să fii mult mai agitat și frământat de fel și fel de gânduri care să-ți aducă insomnii.

Horoscop zilnic Rac – 7 august 2021

Dragoste

Dacă prietenii au așteptări prea mari de la tine, nu face tot posibilul să le fii pe plac sau să le intri în grație. Ține cont că tu singur îți dai valoare și nu alții.

Carieră și bani

Azi ai mare grijă la cheltuieli. Poți cheltui bani din impulsivitate sau pentru că vrei să dai bine în fața cuiva și asta te poate lăsa cu portofelul gol.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar starea emoțională poate fi mai intensă, având tendința de a dramatiza.

Horoscop zilnic Leu – 7 august 2021

Dragoste

Simți nevoia să faci o schimbare în viața personală și să fii, poate, mai liber. Totodată, astăzi te poți aștepta la evenimente neprevăzute care apar în calea ta și-ți dau peste cap niște planuri.

Carieră și bani

Posibil să simți nevoia unei schimbări profesionale majore, însă astăzi concentrează-te pe ceea ce se petrtece în viața ta personală.

Sănătate

Nu acționa sub impulsul momentului. Ai grijă la tendința de a face lucruri imprevizibile care-ți pot dăuna.

Horoscop zilnic Fecioară – 7 august 2021

Dragoste

Starea de neliniște interioară cu care te confrunți de ceva zile, astăzi s-ar putea accentua. Nativii care nu s-au detașat complet de trecut, azi pot face această schimbare și pot rupe definitiv conexiunea cu ceea ce a fost. S-ar putea să te închizi în tine și să eviți să-ți exprimi emoțiile și sentimentele.

Carieră și bani

Capacitatea de concentrare este la minim și orice ai avea astăzi în program, de preferat ar fi să anulezi și să-ți dedici timp ție.

Sănătate

Aspectele pe sănătate nu au fost bune întreaga săptămână, așa că astăzi fă tot posibilul să te odihnești. S-ar putea ca nivelul de vitalitate să fie foarte scăzut și de preferat ar fi să nu te suprasoliciți.

Horoscop zilnic Balanță – 7 august 2021

Dragoste

Te poți aștepta la situații neprevăzute din parte prietenilor și la atitudini imprevizibile din partea acestora. Evită să intri în contradictoriu cu cei apropiați.

Carieră și bani

Dacă ți-ai făcut niște planuri, indiferent că sunt sau nu legate de zona profesională, ține cont că astăzi se pot da peste cap, așa că fii maleabil. Cei care lucrează pot avea parte de răsturnări de program sau de activități neplanificate.

Sănătate

Implicarea ta în activități caritabile te poate ajuta foarte mult să-ți îmbunătățești starea de spirit și să te simți util, de ajutor celorlalți.

Horoscop zilnic Scorpion – 7 august 2021

Dragoste

Emoțiile tale sunt intense, mai ales în prima parte a zxilei, și poți trece de la o stare la alta rapid. Ai nevoie să faci o schimbare în relație sau te poți aștepta la situații neprevăzute în care te pune partenerul.

Carieră și bani

Indiferent dacă lucrezi sau ești liber, ziua de astăzi îți poate aduce evenimente neașteptate în plan profesional, așa că ai grijă cum le gestionezi.

Sănătate

Nivelul de stres este mare și tot ce ai putea face astăzi spre binele tău este să te dedici unor activități relaxante cu prietenii, poatet chiar să faci plimbări, excursii.

Horoscop zilnic Săgetător – 7 august 2021

Dragoste

Nu-ți face prea multe planuri astăzi pentru că acestea se pot răsturna imediat. Posibil să-ți schimbi chiar tu niște concepții sau opinii despre o situație. Dacă ai o relație la distanță, poți avea parte de o surpriză neașteptată din partea partenerului.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru a explora ceva nou, pentru a studia ceva nou, dar nu pentru a învăța pentru că s-ar putea să nu te poți concentra prea bine.

Sănătate

Nu prea îți place rutina astăzi, așa că simți să faci lucruri diferite. Posibil să se schimbe radical un context e vizează o călătorie și asta să te enerveze la culme.

Horoscop zilnic Capricorn – 7 august 2021

Dragoste

Te poți aștepta la răsturnări de situație în plan sentimental. În cuplu pot ieși secrete a suprafață și lucrurile pot lua o întorsătură neprevăzută.

Carieră și bani

Evită să faci investiții și să cheltui bani care nu sunt ai tăi. Nici speculațiile financiare nu te avantajează, așa că evită-le pentru a nu pierde bani.

Sănătate

S-ar putea să te simți lipsit de energie, să nu ai putere să faci tot ce ai în plan, iar suprasolicitarea nu este deloc o variantă bună, cum nici distracțiile în exces nu te avantajează.

Horoscop zilnic Vărsător – 7 august 2021

Dragoste

Simți nevoia unei schimbări majore în viața de cuplu. Nu este deloc exclus ca astăzi să ai parte de niște răsturnări de situație, de evenimente neprevăzute în cuplu. Poate fi vorba de o mutare.

Carieră și bani

Răsturnările de situație pot veni și din zona profesională, poate o schimbare majoră a unui colaborator sau a unui contract.

Sănătate

Ești un adevărat carusel de emoții și cu greu vei reuși să le echilibrezi. Evită certurile și fă un efort să-ți găsești echilibrul interior.

Horoscop zilnic Pești – 7 august 2021

Dragoste

O zi bună pentru a sta de vorbă cu cei apropiați, pentru a înnoda relația cu o rudă. Posibil să-ți faci planuri pentru o deplasare, o vizită și acestea să sufere schimbări în ultimul moment.

Carieră și bani

Chiar dacă este weekend s-ar putea să fii luat prin surprindere de un context profesional. Dacă lucrezi, pot veni sarcini neașteptate sau se poate schimba brusc programul.

Sănătate

S-ar putea să iei niște decizii radicale privind sănătaea ta, rutina zinică și stilul de viață.

Horoscop săptămâna 2 – 8 august 2021. Taurii pot avea probleme financiare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 2 – 8 august 2021 poate aduce o serie de decizii surpriză care să ne scoată din ritmul nostru și să ne strice starea de spirit.

Săptămâna 2 – 8 august 2021 este destul de tensionată, dat fiind că începe sub auspiciile conjuncției Soare-Mercur din Leu în opoziție cu Saturn retrograd din Vărsător, iar ulterior, atât Soarele, cât și Mercur vor forma cuadraturi cu Uranus din Taur. Este vorba de multă agitație mentală, decizii care ni se impun, blocaje în comunicare și foarte mute schimbări bruște care vin și ne forțează să ne schimbăm planurile sau viziunea.

Pe de altă parte, în plan sentimental și financiar, grație trigonului dintre Venus și Uranus, vom fi surprinși plăcut și vom simți să facem lucrurile altfel, să aducem un aer fresh în relațiile noastre, mai multă libertate și aventură. În cazul celor singuri, acest aspect poate le aduce ocazia de a se îndrăgosti de o persoană total diferită de ceea ce reprezenta tiparul lor până acum.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară. Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii. Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Codul Rutier. Este interzis total. Nu montați așa ceva pe mașină
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...