VIDEO | Horoscop carieră, săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Unele schimbări vor fi necesare pentru anumiți nativi

Publicat: 28/01/2023, 10:30

Horoscop carieră, săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Urmăriți previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile!

Berbec – Interacțiunea cu unele persoane te avantajează!

Legăturile pe care le întreții sau discuțiile cu unele persoane sunt avantajoase din perspectivă profesională. Interacțiunea cu ele vine cu soluții și idei noi care îți pot amplifica influența sau te ajută în a te pune mai bine în valoare. De asemenea, abilitatea de a fi deschis la schimbare este un mare atuu pe care-l ai și care te susține în ce-ți propui să realizezi. Domeniile în care poți să-ți folosești creativitatea, intuiția, compasiunea sau înțelegerea te favorizează.

Taur – Situații tensionate!

Deși dorința ta este de a-ți amplifica rolul și imaginea profesională, dacă acest lucru antrenează situații care devin din ce în ce mai solicitante pentru tine, te vei hotărî să iei atitudine. Luna Plină din Leu de duminică va scoate la suprafață orice nemulțumire sau tensiune care există între timpul alocat familiei sau nevoilor tale personale/emoționale și timpul pentru îndeplinirea sarcinilor sau responsabilităților profesionale. Dacă primești o ofertă de colaborare sau ți se oferă un nou job, analizează cu atenție situația.

Gemeni – Compromisuri!

Ești asertiv în privința unor lucruri sau proiecte personale, căutând să le realizezi urmându-ți propriul plan sau strategia personală, însă s-ar putea să fie nevoie să faci unele compromisuri. În timp ești conștient că poți miza pe ajutorul sau susținerea unor persoane care apreciază stilul tău de muncă, în același timp va trebui să fii atent cum pui problema cu altele, astfel încât să te asiguri că-ți atingi obiectivele.

Rac – Ambiție și determinare!

Ești determinat să-ți demonstrezi abilitățile de coordonare sau leadership pe care le ai, asumându-ți rezolvarea unor proiecte cu multă încredere și determinare. Consideri că experiența acumulată până acum te va susține în atingerea scopurilor propuse. În a doua parte a săptămânii, poți întâmpina probleme de natură juridică sau care țin de interacțiunea cu unele persoane din străinătate, însă ai resursele necesare pentru rezolvarea lor, printr-o comunicare inspirată și echilibrată.

Leu – Evaluare atentă a unei colaborări mai vechi!

Situația unor colaborări profesionale care nu te satisfac prea mult nu este una nouă, ci dimpotrivă este în vizorul tău de ceva timp, însă săptămâna aceasta poate atinge un punct culminant. În timp ce unele discuții de natură profesională se desfășoară armonios cu unele persoane care intuiesc potențialul de care dispui, o colaborare mai veche riscă să fie încheiată sau cel puțin supusă unei evaluri atente și drastice. Luna Plină din propriul tău semn de duminică va evidenția aceste lucruri într-un mod vizibil și greu de ignorat.

Fecioară – Schimbarea unor priorități!

Începi săptămâna în forță, încrezător în propriile aptitudini și în capacitatea de a-ți demonstra eficiența și productivitatea, însă pe parcursul ei, pot apărea unele schimbări imprevizibile. Luna Plină din Leu din weekend te îndeamnă să evaluezi dacă timpul alocat muncii și responsabilităților zilnice este în echilibru cu timpul pe care ți-l aloci ție, pentru odihnă, relaxare sau propriul suflet. Dacă acest echilibru lipsește… ești îndemnat să faci schimbările necesare în această direcție.

Balanță – Reprioritizare și reorientare!

Va fi important să evaluezi cu atenție cât de profitabile sau avantajoase au fost unele colaborări sau proiecte socio-profesionale în care ai investit până acum pentru a te orienta în privința a ceea ce vrei să faci pe viitor. Luna Plină din Leu din weekend te ajută să realizezi unele lucruri poate nu comode, dar necesare și anume faptul că oricât de semnificative ar fi acele proiecte pentru tine… dacă nu-ți pot oferi recompensa financiară, satisfacția sau echilibrul pe care ți-l dorești atunci nu-ți rămâne decât să te repoziționezi în raport cu ele.

Scorpion – Posibile tensiuni!

Dacă există unele tensiuni între tine și o persoană cu autoritate, poate să fie un șef, în privința unor proceduri care țin de muncă, de administrarea unor sarcini sau responsabilități, sau pur și simplu, nu ești satisfăcut de modul în care cineva își exercită autoritatea, acestea pot atinge un apogeu în weekend odată cu Lună Plină din Leu care activează sectorul profesiei, al autorității și al imaginii tale profesionale. Unele schimbări vor fi necesare.

Săgetător – Situații neașteptate!

Nu se întrevăd schimbări importante în privința profesiei tale, săptămâna aceasta, cât mai degrabă unele situații neașteptate la locul de muncă care îți pun răbdarea le încercare, forțându-te să-ți schimbi perspectiva asupra unor lucruri sau persoane. Pot fi probleme tehnice, juridice, care țin de comunicare sau care vizează strategia de promovare a unor produse. Indiferent de caz perspectivele tale sunt opuse de cele ale unei alte persoane, însă cu cât puteți discuta lucrurile mai deschis și mai sincer cu atât situația se poate cel puțin ameliora.

Capricorn – Idei noi, dar ușor provocatoare!

Viziunea sau modul tău de lucru nu coincide cu cel al unui coleg de muncă sau poate nu mai ești dispus să respecți unele proceduri standard pe care le-ai urmat până acum. Ai unele idei sau soluții noi de a face unele lucruri pe care îți propui să le pui în practică, însă acest lucru poate crea unele tensiuni în mediul în care lucrezi sau chiar în relația cu cei cu care lucrezi. Păstrează-ți calmul și răbdarea, deoarece cu tonul, atitudinea și motivația potrivită, există șansa să faci progrese.

Vărsător – Revizuirea interacțiunii într-un parteneriat!

Dacă nu ești mulțumit de modul în care se împart anumite sarcini sau responsabilități la locul de muncă sau de modalitatea de cooperare sau colaborare a unui coleg sau partener de business, aceste tensiuni încep să se construiască pe parcursul săptămânii pentru ca în weekend să atingă un punct culminant. Luna Plină din Leu din sectorul parteneriatelor tale va cere de la tine să restabilești o anumită ordine sau echilibru în unele interacțiuni, astfel încât să existe o apreciere corectă a eforturilor tuturor celor implicați.

Pești – Situații neașteptate și provocatoare!

Unele probleme neașteptate în mediul în care lucrezi, de natură tehnică, logistică, administrativă sau de comunicare, pot crea o anumită presiune asupra ta. Această presiune atinge un punct culminant în weekend, odată cu Lună Plină din Leu care activează sectorul muncii și al datoriei, scoțând la iveală aceste probleme și oferindu-ți șansa să descoperi adevăratele intenții ale unor persoane cu care interacționezi. Ți se cere să-ți asumi coordonarea unor activități într-un mod mai ferm și poate un pic mai autoritar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Carmen Grebenișan, declarată câștigătoare a Survivor România! Alina Ceușan a făcut anunțul. 'Este învingătoarea noastră...
Imagini exclusive. Gestul fiului lui Ion Țiriac arată cum merge, de fapt, relația cu Sorana...
O casieră din Suceava a fost condamnată la închisoare pentru că nu a scanat produsele...
Regula celor 5 secunde pentru mâncarea scăpată pe jos: Mit sau Adevăr?
ANIMAŢIE. Monica, moartă la 16 ani în accident, după ce prietena ei a vrut să...
Manchester City s-a calificat în finala Champions League. Finala va avea loc pe 10 iunie,...
TOP-ul mașinilor pe care ar fi bine să le eviți
Calendar ortodox 1 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?
Rusalii 2023: Ce semnificație are această mare sărbătoare? Tradiții și obiceiuri pentru această zi sfântă
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
Începe revoluţia anti-Putin! Legionarii vor mărşălui spre Moscova pentru a-l răsturna de la putere pe...
Enervantul Stelian Nistor de la Chefi la cuțite, în comă! Concurentul din echipa lui Florin...
Titanicul NU S-AR FI scufundat ÎN VECI dacă ACEST OM ar fi fost crezut pe...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Informaţie pentru românii care nu stau la ADRESA DIN BULETIN! E OBLIGATORIU în termen de...
Tavi Clonda, după ce s-a scris că Gabriela Cristea a venit beată la emisiune: „Ce...
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au...
Evenimente de ziua copilului. Ce activități pentru copii se pot face de 1 iunie 2023