VIDEO | Horoscop duminică, 26 martie 2023. Zodia în care interacțiunea cu partenerul decurge excelent

Publicat: 26/03/2023, 06:00
Actualizat: 26/03/2023, 15:29

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 26 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O chestiune personală pe care o dezbați cu cineva în care ai încredere te încurajează să continui cu ce ți-ai propus, însă solicită de la tine mai multă organizare și eventual o strategie solidă de urmat. Este important pentru tine să te simți liber în exprimarea ideilor sau demararea unor acțiuni, tot ce limitează trebuie analizat cu atenție.

Taur

A te evidenția într-un anumit context prin cunoașterea pe care o deții sau experiența acumulată contează mult pentru tine, însă poți descoperi că nu toată lumea te susține sau îți validează această cunoaștere. Te poți îndoi de sinceritatea unor persoane sau chiar de propriul potențial deci ia-ți timp suficient pentru a face o introspecție.

Gemeni

Deși îți dorești să fii mai liber și mai spontan cu a-ți urma unele direcții sau interese care te ajută să crești sau să te dezvolți, unele responsabilități par să-ți îngreuneze un pic activitatea. Ești gânditor în privința unui obiectiv de viitor important pentru tine, îți trebuie curaj și mai multă încredere pentru a-l urma.

Rac

Poți fi un pic mai reflexiv și mai gânditor astăzi. Deși te simți susținut în privința unor chestiuni financiare sau emoționale, unele proceduri contractuale pot să decurgă mai greu decât ți-ai imaginat. Interacțiunea cu cineva poate ridica semne de întrebare dacă deciziile importante pe care plănuiești să le iei sunt cu adevărat potrivite.

Leu

Ești extrem de hotărât în privința unei călătorii sau a unei activități noi, spontane care îți poate aduce mai multă libertate, tot ce te ține pe loc pot fi unele angajamente sau lipsa unor resurse financiare. Simți că viața ta s-ar schimba într-un anumit fel dacă ai da curs acestui lucru, ai fi mai autentic în a-ți urma propriile principii sau valori.

Fecioară

Ești mai vizibil astăzi, iar acțiunile tale capătă amploare. Ai mai mult elan și dorința de a investi în unele direcții care te-ar pune în valoare, însă s-ar putea să nu te simți susținut de partenerul de cuplu, care este un pic mai precaut. Te poți îndoi de angajamentul celuilalt într-o chestiune financiară sau emoțională însă nu te grăbi în a trage concluziile.

Balanță

Dacă ai plănuit să ieși în oraș, să faci o plimbare, să vezi un film, orice fel de activitate care te relaxează, pot exista unele sarcini sau responsabilități care îți ocupă atenția. O conversație cu partenerul te pune pe gânduri, cât de mult poți miza pe susținerea cuiva sau cu ce preț ești dispus să-l susții pe celălalt ar fi chestiunile vizate.

Scorpion

Ești mai decis și mai hotărât în ceva ce este important pentru tine, chiar dacă nu te simți neapărat susținut sau apreciat așa cum consideri ca meriți. Ai luat deja decizia să schimbi unele chestiuni în modul de lucru, în relația cu colegii sau în rutina zilnică, însă te întrebi care va fi impactul acestei schimbări în viața ta.

Săgetător

Interacțiunea cu partenerul decurge excelent, este o zi perfectă pentru a face diverse lucruri împreună atâta timp cât ești sigur că activitățile alese sunt agreate de amândoi. Este important pentru tine să știi că sunteți pe aceeași lungime de undă și că aveți aceleași hobby-uri. Dacă nu sunteți, acest lucru căpătă amploare.

Capricorn

Ai toate resursele la dispoziție „să construiești” ceva important pentru tine, poate să fie un proiect care îți aduce mai multă stabilitate și siguranță. Însă, poți avea o discuție cu cineva din familie care poate nu înțelege importanța acestui proiect, fapt care te face să te întrebi unde sau care îți este de fapt locul.

Vărsător

Tot ce faci astăzi are ca scop să-ți pună talentul sau abilitățile în valoare indiferent de context. Ești inspirat și creativ și dornic să te bucuri de ceea ce iubești fără să ții prea mult cont de planul financiar, care totuși necesită un pic de atenție din partea ta. O discuție cu cineva poate atinge un punct sensibil, însă ai toate șansele să transformi sensibilitatea într-un atuu.

Pești

Astăzi ești mai gânditor și mai conectat cu propriile sentimente sau emoții. Stabilitatea sau confortul sunt importante pentru tine, plănuiești să faci poate unele achiziții, însă este important să te asiguri că ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul în privința cheltuielilor. Dacă nu te simți apreciat sau valorizat într-un anume fel, ai șansa să clarifici acest lucru.

Horoscop general 20 – 26 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
Câinii și pisicile vă pot ucide. Alertă pentru proprietarii de animale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vitamina care ar putea încetini îmbătrânirea