VIDEO | Horoscop luni, 14 noiembrie 2022. Lista zodiilor pentru care seara va fi un sfetnic bun

Publicat: 14/11/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 14 noiembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile.

Berbec

În prima parte a zilei ești mai sensibil și mai introvertit, în urma unei discuții cu o persoană mai autoritară. Însă studiezi foarte atent atitudinea celuilalt și intuiești exact cum să pui problema pentru a-ți susține punctul de vedere într-un mod favorabil, fapt care îți amplifică încrederea în sine și te face să te simți mândru de tine.

Taur

Poți fi foarte subiectiv în comunicare, riscând să nu vezi o altă perspectivă decât pe a ta. În același timp, ești empatic și conectat puternic la celălalt, fapt care te poate ajuta să înțelegi un aspect mai profund legat de propria ta ființă sau de cel de lângă tine. Fii atent la drumurile pe care le faci și caută să stai mai mult timp cu tine pe seară.

Gemeni

Dacă reușești să-ți depășești anumite insecurități personale sau financiare realizezi că ai forța necesară de a-ți atinge obiectivele. Deții o înțelegere subtilă și intuitivă profundă care te ajută să-ți concretizezi anumite obiective într-un mod eficient și productiv. După-amiază te poți auzi cu cineva cu care nu ai mai vorbit demult.

Rac

Inițiativa ta într-o anumită privință se poate lovi de refuzul celuilalt, fapt care nu va face decât să te ambiționeze și mai tare. Este o zi cu un potențial creativ și artistic de excepție, imaginația și inspirația ta sunt la cote maxime, profită de ele. Pe seară simți să te răsfeți sau să răsfeți pe cineva cu ceva bun.

Leu

Simți că atitudinea sau reproșul cuiva vis-a-vis de tine sunt total neîndreptățite, fapt care sensibilizează, dar care te îndeamnă să încerci să vezi lucrurile și din altă perspectivă. O discuție cu cineva apropiat îți poate aduce o reală alinare și încurajare, iar pe seară reușești să vezi situația de la alt nivel de înțelegere.

Fecioară

Fii precaut în privința unei relații de prietenie, poate interesele nu mai coincid, oricât de implicat ai fi fost în acea relație. Cu un pic de atenție și obiectivitate din partea ta, orice negociere sau tranzacție realizată astăzi are șanse mari de reușită întrucât mergi la țintă cu ceea ce-ți dorești.

Balanța

O chestiune profesională are un impact puternic asupra ta, important este să nu te lași copleșită de emoții. Dacă trebuie să faci ceva ce nu ai mai făcut până acum, ai totală încredere că te vei descurca de minune întrucât reușești să îmbini experiența acumulată cu talentul și creativitatea care te caracterizează.

Scorpion

Refuzul cuiva în a-ți înțelege punctul de vedere te frustrează și pune distanța între tine și celălalt. Sau, poate modul direct în care îți spune un lucru tinde chiar să te rănească. Însă, dacă reușești totuși să privești dincolo de această situație, realizezi că sunt oameni și experiențe minunate care te așteaptă. Trebui doar să privești în altă direcție!

Săgetător

S-ar putea să fie nevoie să renunți la un anumit lucru, idee sau gând de care ești atașat, dar ideea în sine ți se pare greu de conceput. Însă dacă evaluezi mai profund de atât realizezi că acest proces de eliberare poate să fie cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla. Pe seară te deschizi ușor către noi perspective.

Capricorn

Conversația cu partenerul poate să fie extrem de delicată, scoțând la iveală chestiuni de care nu aveai habar și care te impresionează. În virtutea acestor conștientizări, realizezi că sunt multe lucruri asupra cărora ai nevoie să reflectezi. Îți petreci seara fiind angrenat adânc în tot felul de gânduri și analize încercând să găsești o manieră mai pozitivă și mai ușoară de a rezolva lucrurile.

Vărsător

Fie o problemă de sănătate te ia prin suprindere, fie o chestiune profesională îți dă bătaie de cap. Indiferent de caz, te străduiești să rezolvi lucrurile cât de bine poți și chiar reușești. Fii atent la interacțiunea cu un coleg de serviciu, asigură-te că este clară și transparentă.

Pești

Fie într-o relație romantică, fie de prietenie cineva te poate dezamăgi sau refuza într-o chestiune importantă pentru tine. Nu este deloc o tragedie, întrucât ai o multitudine de resurse sau oameni disponibili care să te ajute sau să te susțină cu ce ai nevoie. Important este să crezi cu putere în acest lucru.

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (14-20 noiembrie 2022):

Urmăriți horoscopul general pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul financiar pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră al lunii noiembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Acest bărbat a fost dat dispărut în 1998, la vârsta de 19 ani. Ireal unde...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul...
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
„Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Bărbat dispărut în urmă cu 27 de ani, găsit în pivnița unui vecin
×