VIDEO | Horoscop miercuri, 4 ianuarie 2023. Zodia pentru care comunicarea cu cineva din familie poate genera o anumită tensiune interioară

Publicat: 04/01/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 4 ianuarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Asigură-te de claritatea și transparența procesului de comunicare în orice fel de negociere, cercetare sau tranzacție. Nu te grăbi în a trage concluziile și asigură-te că ai verificat toți termenii sau condițiile, înainte de a te decide. Ți se recomandă mai multă prudență, atât ca șofer, cât și ca pieton.

Taur

Fii mai atent, astăzi, la orice aspect care ține de bani, cheltuieli, valoare personală. Dacă ți se face o anumită ofertă sau propunere, verifică cu atenție dacă produsul sau serviciile oferite îndeplinesc cerințele tale. Oricât de mult te-ar tenta diverse lucruri sau informații, moderația este cheia zilei. Contactul cu autoritatea este favorizat.

Gemeni

Activitățile zilei de azi te pot determina să-ți dispersezi atenția în prea multe direcții, exact acest lucru trebuie evitat. Rămâi clar și focusat pe ce ai de făcut, iar atunci când anumite lucruri nu sunt clare, mai ales în interacțiunea cu unele persoane pe parte profesională, asigură-te că-ți păstrezi răbdarea și echilibrul interior.

Rac

Fie poți fi ușor dezamăgit, când îți propui să analizezi unele proiecte dintr-o perspectivă extrem de realistă, fie tinzi să fii mai reactiv la observațiile sau comentariile unei persoane. Ce-ai putea face ar fi să-ți construiești o strategie viabilă, să știi exact care sunt obiectivele tale și să vezi cum le poți adapta la cerințele celui cu care interacționezi, dacă este cazul.

Leu

Unele chestiuni nu sunt foarte clare într-o relație de prietenie, poate vă doriți lucruri diferite sau poate unele proiecte de viitor nu au o susținere financiară sau emoțională solidă. Asigură-te că știi exact în ce vrei să investești. A cere sfatul cuiva apropiat și cu mai multă experiență decât tine poate fi de mare folos.

Fecioara

Nu miza foarte mult pe susținerea, aprecierea sau validarea cuiva, deoarece întârzie să apară sau, dacă apare, poate să se manifeste într-un mod diferit decât ai fi avut nevoie sau ți-ar fi plăcut. Verifică cu atenție orice propunere ți se face sau dacă cineva încearcă să te convingă să cumperi ceva, asigură-te că este ceea ce-ți trebuie.

Balanța

Cheia zilei de astăzi constă în abilitatea de a-ți prioritiza activitățile, ceea ce și faci cu succes, însă atunci când depinzi de alte persoane pentru a-ți atinge obiectivele, atunci lucrurile pot să nu decurgă exact așa cum îți propui. Fii atent/ă la interacțiunea cu unii colegi și nu renunța la ce este important pentru tine.

Scorpion

Interacțiunea cu cineva poate să nu decurgă exact așa cum ți-ai propus. Dacă este de natură romantică, modul sau atitudinea evazivă a celuilalt te poate face să te îndoiești de reciprocitatea unor sentimente. Însă nu uita, Mercur este retrograd, deci înainte de a trage o concluzie, asigură-te că interacțiunea dintre voi a fost clară și transparentă.

Săgetător

Dorințele sau nevoile tale pot fi diferite de cele ale partenerului, indiferent de natura parteneriatului sau poate simți că celălalt nu este foarte conectat sau atent la nevoile tale. Indiferent de caz, soluția constă în abilitatea de a comunica matur și asumat, fiind deschis la a asculta și varianta celuilalt.

Capricorn

Cu cât te împărți în prea multe direcții în același timp, cu atât scad șansele de a-ți duce la capăt tot ce ți-ai propus. Concentrarea nu este tocmai punctul forte al zilei. Dacă întâmpini probleme de natură tehnică sau logistică, apelează la ajutor specializat, evită să repari tu decât dacă ești sigur că te poți descurca.

Vărsător

Satisfacerea unor pofte sau dorințe este importantă astăzi pentru tine, însă pe de altă parte nu tot ce te atrage este util sau necesar. Dacă vrei să cumperi ceva, o cercetare atentă a pieței ar fi mai mult decât binevenită. Din perspectiva financiară, evită acțiunile cu un grad mare de risc.

Pești

Comunicarea cu cineva din familie sau pe marginea unor chestiuni personale nu este foarte clară, generând o anumită tensiune interioară. Poate nici tu nu ești sigur de ceea ce vrei. Nu miza foarte mult pe claritatea zilei de astăzi și încearcă să te detașezi pentru a vedea mai bine lucrurile.

Horoscopul general pentru săptămâna 2 – 8 ianuarie:

Horoscop carieră pentru săptămâna 2 – 8 ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru finanțe din luna ianuarie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului