Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022. „Taurii” își reorganizează viața personală

Horoscop săptămâna 23 - 29 mai 2022. „Taurii” își reorganizează viața personală
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 21/05/2022, 15:40

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 mai 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 23 – 29 mai 2022 ne cere să fim mai prudenți la modul în care ne gestionăm finanțele.

Săptămâna 23 – 29 mai 2022 se remarcă trei aspecte deosebit de importante. Primul se petrece chiar din prima zi a perioadei analizate și este vorba de reîntoarcerea în zodia Taur a lui Mercur, de această dată în mers retrograd.

Mersul aparent invers va fi menținut până pe 3 iunie, când va ieși din retrogradare. În perioada aceasta, este de preferat să ne reorganizăm bugetul și să ne revizuim modul în care ne câștigăm și cheltuim banii.

Pe de altă parte, pe 25 mai, Marte va intra în zodia Berbec, pe care o și guvernează, ipostază din care ne va aduce curaj, voință, energie și o mare dorință de independență.

În weekend, Marte va forma o conjuncție cu Jupiter din zodia Berbec, conjuncție unică în 12 ani, care ne poate aduce un curaj ieșit din comun și o tendință către excese.

Tot în weekend, pe 28 mai, și Venus va intra în zodia sa de domiciliu, în Taur, ipostază din care ne aduce o mai mare nevoie de stabilitate în relații. Ne preocupă felul în care arătăm, ne bucurăm de lucrurile simple și suntem mai romantici și senzuali.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 23 – 29 mai 2022

Săptămâna aceasta, te simți în centrul atenției și, pe bună dreptate, dat fiind că Marte intră în zodia ta. Îți vei recăpăta complet energia, pofta de viață și cheful de distracție. Ai grijă la tendința de a face excese și de a-ți asuma riscuri prea mari. S-ar putea să te confrunți cu niște probleme financiare care să te stimuleze să-ți schimbi atitudinea față de modul în care îți câștigi și cheltuiești banii.

Horoscop săptămânal Taur: 23 – 29 mai 2022

Și pentru tine este o săptămână importantă, dat fiind că Venus intră în zodia ta. Acest aspect îți va aduce o îmbunătățire a stării generale și o dorință mai mare de a-ți schimba look-ul și de a te pune pe primul loc. Este necesar să faci asta pentru că Mercur retrograd în zodia ta îți cere o revizuire și reorganizare a stilului de viață. De asemenea, ai nevoie de o reevaluare a stării de sănătate, mai ales că Marte în Berbec poate activa unele probleme de sănătate mai vechi.

Horoscop săptămânal Gemeni: 23 – 29 mai 2022

Intrarea lui Mercur în Taur îți poate aduce în prim plan niște amintiri sau chiar întâlnirea cu persoane din trecutul tău. S-ar putea să scoată la suprafață niște afecțiuni ascunse, însă odată ce Venus va intra și ea aici, șansele de vindecare și ameliorare vor creste. Marte te stimulează să ieși din casă și să-ți faci noi prieteni și planuri de viitor foarte îndrăznețe.

Horoscop săptămânal Rac: 23 – 29 mai 2022

Mercur își cere reevaluarea relațiilor de prietenie, astfel încât să păstrezi alături doar acele persoane cu care împărtășești aceleași valori morale. Marte îți activează sectorul carierei și îți aduce mult curaj să ieși în față, să te afirmi și să-ți atingi niște obiective. Pot apărea tensiuni cu superiorii și stresul poate crește.

Horoscop săptămânal Leu: 23 – 29 mai 2022

Mercur retrogradează în sectorul tău profesional și poate urma o perioadă în care stresul și frustrările cresc, iar tu vei fi nevoit să faci niște reevaluări legate de direcția pe care te afli. Marte te susține să înveți lucruri noi, să studiezi și, pe de altă parte, te stimulează să-ți susții punctul de vedere și să lupți pentru a demonstra un adevăr.

Horoscop săptămânal Fecioară: 23 – 29 mai 2022

Ai grijă în această perioadă la problemele cu actele, cu justiția și evită să pleci în călătorii. Reevaluează-ți niște principii de viață care te țin pe loc și nu te lasă să evoluezi. Marte te poate stimula să te lupți pentru niște drepturi materiale, ale tale sau ale celor dragi. Tot Marte va reaprinde pasiunea în viața intimă.

Horoscop săptămânal Balanță: 23 – 29 mai 2022

Marte va intra în sectorul relațiilor tale și te poate face destul de combativ. Evită să intri în competițiI și confruntări cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășori relații profesionale. S-ar putea ca în cuplu să iasă la suprafață niște secrete și astfel să se ajungă la tensiuni greu de controlat. Nu sunt excluse nici problemele financiare, mai ales dacă deții bani cu terțe persoane.

Horoscop săptămânal Scorpion: 23 – 29 mai 2022

Este o săptămână cu dus și întors. Pe de o parte Mercur retrogradează în sectorul relațiilor tale și cere revizuirea modului în care comunici cu partenerul și cu cei cu care desfășori activități profesionale. Evită să semneze noi contracte până pe 3 iunie. Pe de altă parte, Marte îți aduce foarte multă energie în desfășurarea activităților zilnice și te susține să-ți eficientizezi munca. Totodată, poate aduce și epuizare, dacă nu îți dozezi corect energia.

Horoscop săptămânal Săgetător: 23 – 29 mai 2022

Intrarea lui Marte în Berbec îți trezește pofta de viață și de distracție dar și dorința de aventură și flirt. Este o perioadă în care simți nevoia de mai multă libertate. Pe de altă parte, retrogradarea lui Mercur îți cere o reevaluare a stilului de viață, dar și a programului de muncă. Ai nevoie de mai multă odihnă pentru ca starea ta de sănătate să nu fie afectată.

Horoscop săptămânal Capricorn: 23 – 29 mai 2022

Mercur retrograd îți cere o revizuire a modului în care îți exprimi sentimentele față de persoana iubită și față de copii. O relație sentimentală va trece prin reevaluări și revizuiri. Pe de altă parte, Marte în Berbec te va susține în toate activitățile casnice, însă poate aduce și tensiuni cu familia.

Horoscop săptămânal Vărsător: 23 – 29 mai 2022

Marte te stimulează la nivel mental și te poate face să spui lucrurilor pe nume fără rețineri. Totodată, îți poate aduce idei îndrăznețe și soluții curajoase la problemele cu care te confrunți. Evită să iei decizii impulsive. Mercur retrograd în Taur îți cere să-ți reevaluezi modul în care comunici cu cei dragi. Pot să apară neînțelegeri din cauza viziunilor diferite.

Horoscop săptămânal Pești: 23 – 29 mai 2022

Cu Mercur retrograd, te poți confrunta cu o serie de confuzii și neclarități, erori de raționament și probleme cu actele sau deplasările. Evită să faci negocieri în această perioadă. Marte îți va aduce foarte multă energie, pe care o vei canaliza în domeniul financiar. Ești determinat să-ți crești veniturile, însă ai grijă și la cheltuielile mari pe care ești tentat să le faci și nu deveni lacom.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Horoscop zilnic, 20 aprilie 2024: Leii trebuie să fie foarte atenți în fața cui își...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Tulburătoare și Înălțătoare discuția dintre Ana Blandiana și Adrian Artene | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE