Horoscop săptămânal carieră. Leu: „Poți reacționa într-un mod neașteptat în raport cu o persoană superioară”

Publicat: 11/10/2022, 17:27
Actualizat: 11/10/2022, 19:48

Berbec

După o perioada mai confuză în privința direcției sau identității tale profesionale, cu Pluto proaspăt ieșit din retrogradare pe 8 octombrie în sectorul carierei, ești susținut în a progresa. Chiar dacă anumite proiecte sau obiective profesionale nu se desfășoară în ritmul dorit de ține, este nevoie să ai răbdare. O conversație cu un prieten sau o cunoștință mai în vârstă sau cu mai multă experiență pe un domeniu de interes pentru ține te poate ajută să capeți mai multă claritate indicându-ți în ce direcție merită să-ți investești efortul și resursele.

Taur

Chiar dacă poți simți că domeniul profesional pare să fie plin de constrângeri care îți limitează libertatea de acțiune sau că volumul de sarcini actual este copleșitor, este important să nu pierzi din vederea valoarea și contribuția imensă pe care investești în muncă ta. Susținerea și îndrumarea oferită celor cu care lucrezi dar și diplomația cu care interacționezi au toate șansele să-ți atragă aprecierea și recunoașterea meritelor din partea unui superior ierarhic. Poți veni cu idei noi de îmbunătățire a metodologiei de lucru care să crească eficiența și productivitatea muncii dar și calitatea interacțiunii cu colegii.

Gemeni

Cu toate că ești în lumina reflectoarelor și te bucuri de atenție din partea tuturor, este important să te asiguri că ți-ai setat o direcție clară în care să-ți îndrepți eforturile, deoarece poți avea tendința de a-ți dispersa atenția și energia în prea multe direcții în același timp. O activitate sau un proiect creativ poate să ia o amploare deosebită în care ai șansă să-ți demonstrezi talentul și potențialul într-un mod deosebit, după o lungă perioada de studiu și cercetare în acea direcție. O perioada favorabilă artiștilor și celor care activează în domenii legate de creație, frumusețe, modă, design.

Rac

Situația profesională sau imaginea ta socială sunt în prim plan săptămâna această că urmare a Lunii Pline din Berbec din 9 octombrie care te îndeamnă să te repoziționezi astfel încât să devii mai asertiv în privința personajului tău social. Poți realiza că ai nevoie să vindeci și să integrezi chestiuni care țin de asumarea autorității, putere, leadership, identitate socială pentru a te simți aliniat cu ține. Poți fii destul de reactiv și sensibil pe măsură ce anumite chestiuni mai vechi ies la iveală însă ai puterea de a le pune pe toate cap la cap atâta timp cât îți păstrezi echilibrul.

Leu

Dacă jobul pe care îl ai în acest moment nu-ți mai oferă satisfacția pe care tu o cauți, dacă consideri că talentul și abilitățile tale au șansă să fie valorificate mult mai bine în altă parte, atunci se pot dinamiza tensiunile deja existente. Marți și miercuri emoțiile tale vor fi greu de ascuns și poți reacționa într-un mod neașteptat în raport cu o persoană superioară din punct de vedere ierarhic însă vei reuși să aplanezi situația cu mult tact și diplomație. Dacă însă ai un interviu de susținut sau ești într-o negociere cu cineva ai toată șansele să te faci remarcat.

Fecioara

Nevoia de a face o schimbare, de a te elibera de anumite responsabilități, de a-ți contura o nouă direcție de creștere continuă să se confrunte cu volumul mărit de sarcini care cad pe umerii tăi. Ești determinat și motivat să faci anumite schimbări în planul profesiei, poate chiar să fii pe cont propriu, să-ți amplifici nivelul de autoritate și de recunoaștere a abilităților tale însă ai nevoie să te asiguri că primești susținerea de care ai nevoie. Sâmbătă discuțiile cu cineva vizând aceste ambiții profesionale pot genera o stare de nervozitate și tensiune.

Balanță

Chiar dacă ultimele câteva luni nu au fost cele mai ușoare din perspectiva profesiei, căutând să-ți redefinești identitatea profesională, cel mai constructiv lucru pe care îl poți face în prezent este să te focusezi pe talentul și abilitățile tale care sunt evidențiate din plin săptămâna această. Traversezi o perioada în care ești mult mai solicitat atât personal cât și profesional însă ai șansă să faci progrese substanțiale în anumite direcții importante pentru ține. Pentru nativii care lucrează în domenii creative sau artistice, această poate să fie o perioada care ii favorizează.

Scorpion

Ai șansă să descoperi dacă relațiile cu oamenii din mediul profesional în care lucrezi sunt bazate pe încredere și suport sau dimpotrivă. Vei tinde să iei o atitudine fermă în cazul unor nedreptăți care pot ieși la suprafață însă este posibil să realizezi că nu toată lumea îți împărtășește punctul de vedere. Pe de altă parte dacă tu ești foarte privat în privința emoțiilor și opiniilor tale nu te poți aștepta că ceilalți să știe ce se află în interiorul tău. Însă acum ai șansă să-ți recapeți vocea indiferent de consecințe.

Săgetător

Una dintre cele mai folositoare strategii actuale pentru îmbunătățirea situației profesionale este cultivarea unor relații utile și constructive. Socializarea și interacțiunea cu cât mai mult persoane atât fizic cât și online cu care împărtășești aceleași obiective și planuri de viitor este mai mult decât binevenită. În egală măsură ai nevoie să devii mai asertiv și mai curajos cu un anumit talent sau o aptitudine pe care o ai deoarece nu știi niciodată pe cine poți cuceri și ce oferte poți atrage în viață ta. E nevoie doar să crezi în tine!

Capricorn

Traversezi o perioada importantă în carieră ta în care ai șansă să te pui în valoare și chiar să capeți recunoașterea sau avansarea pe care consideri că o meriți în cadrul instituției unde lucrezi. Sau talentul nativ în a lucra cu oamenii dar și super abilitățile tale de management pot atrage în viață ta o propunere sau o oferta considerabilă din partea unei alte companii. Este posibil să fie nevoie de o anumită adaptare din partea ta, poate chiar de un curs de training sau de o nouă specializare însă toate acestea sunt în beneficiul tău.

Vărsător

Nu se prevăd schimbări importante în situația profesională săptămâna această. Ești mai degrabă focusat pe a-ți largi orizonturile cunoașterii, pe a cerceta și a investi mai mult în direcția redefinirii propriei filozofii de viață. Vrei să-ți faci vocea auzită, să iei atitudine și să transmiți un mesaj puternic în comunitatea din care faci pare și dincolo. Este o perioada favorabilă celor care lucrează în domenii legate de editare, publicare, învățământul superior, turism, juridic sau relații internaționale.

Pești

Momentan ești focusat pe îmbunătățirea situației financiare care să-ți poată crea o baza cât de cât sigură pentru ceea ce vrei să faci pe viitor. Această îmbunătățire poate să vizeze o eventuală relație de parteneriat financiar, ceea ce poate antrena diverse discuții și negocieri în acest sens. Sau te poți află într-o negociere pentru o nouă oferta de muncă, una mai satisfăcătoare decât cea de până acum. Este important însă să păstrezi o abordare cât mai pragmatică și mai realistă a potențialul și abilităților tale dar în același timp plină de încredere în valoarea pe care o poți oferi prin serviciile tale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
"Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare". Ce nu le poate refuza niciodată Alex Velea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine