Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2021. „Scorpionii” sunt agitați și conflictuali (VIDEO)

Publicat: 10/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc o conjuncție între Mercur, planeta comunicării, și Marte, planeta acțiunii, din zodia Scorpion, context astrologic destul de tensionat care poate scoate la suprafață secrete, tehnici de manipulare și cuvinte dure pe care le transformăm în arme de atac.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai mai multă grijă la cum discuți cu cei din jur pentru că există riscul de a intra în conflicte foarte ușor și cuvintele tale se pot transforma în gloanțe. În cuplu poți dezgropa secrete și poți căuta în trecutul partenerului. Poți răni și poți fi mult prea dur. Dacă ai de împărțit bani și bunuri cu alții, fii mai atent la negocieri.

Horoscop zilnic Taur

Conjuncția Marte-Mercur se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și te poți aștepta la discuții tensionate, extreme, cu partenerul de viață. Poți fi radical în decizii, suspicios și gelos și nu este exclus să închei relații nefuncționale. Nici în relațiile profesionale situația nu este mai calmă, așa că ai grijă la negocieri să nu strici o colaborare.

Horoscop zilnic Gemeni

Ziua de astăzi vine cu mult stres la locul de muncă, tensiuni cu colegii și oboseală crescută. S-ar putea să fii mult prea critic cu persoanele care nu țin ritmul cu tine, însă ai grijă să nu devii tu prea agitat și să te accidentezi. Totodată, tot contextul de azi te poate stimula să vrei să faci o schimbare legată de job, dar nu lua decizia sub impulsul momentului.

Horoscop zilnic Rac

Conjuncția de astăzi se petrece în sectorul iubirii tale și te poate stimula mult prea mult din punct de vedere afectiv. Poți deveni mai gelos, poți duce sentimentele și, implicit, trăirile la extrem și ar fi de preferat să eviți gesturile extreme din dragoste. Dacă ai copii, preocupă-te mai mult de aceștia, de ce gândesc și de modul în care acționează, de modul în care se manifestă azi.

Horoscop zilnic Leu

Nu este deloc exclus să dai naștere unor tensiuni în familie și să devii nu doar agresiv cu cei dragi, dar și ironic și dur și să dezgropi trecutul. Cuvintele tale pot răni, dar și cuvintele celor dragi te pot face să siferi, așa că evită conflictele. Atenție și astăzi la activitățile gospodărești, să nu te rănești din neatenție, dar și la deciziile care vizează bunurile de patrimoniu.

Horoscop zilnic Fecioară

Cuvintele tale chiar sunt gloanțe astăzi și poți fi extrem de irascibil, ușor de enervat și agitat. Nu sunt excluse conflictele cu cei din jur, deciziile radicale și s-ar putea să devii de neînduplecat în negocieri, atitudine care nu te va ajuta neapărat. Ai mai multă grijă la ce acte semnezi, la ce deplasări faci, pentru că poți fi neatent.

Horoscop zilnic Balanță

Evită cheltuielile astăzi, mai ales dacă le faci sub impulsul momentului sau pe fond emoțional. Mai degrabă, concentrează-te să găsești soluții la problemele financiare pe care le ai și nu te teme să fii radical cu cei care-ți cer bani. Posibil să te cerți cu partenerul din cauza bugetului, mai ales că tu s-ar putea să simți nevoia de a face economii serioase. Nu investi la îndemnul altora!

Horoscop zilnic Scorpion

Ești vedeta zilei, însă nu te bucură prea mult acest fapt, dat fiind că Marte și Mercur se unesc în zodia ta și sunt în aspecte tensionate cu Saturn. Poți fi mai iarscibil decât de obicei, iar agitația pe care o resimți la nivel mental te poate împinge să intri în conflicte cu cei din jur. Ai grijă la ce cuvinte spui pentru că îi poți răni ușor pe cei din jur.

Horoscop zilnic Săgetător

În interiorul tău se duc adevărate lupte. Ai parte de multe frământări, de indecizii, de gânduri care nu te lasă să dormi și s-ar putea să afli secrete sau secretele tale să fie dezvăluite de alții sauu să te lași doborât de amintiri. Încearcă pe cât posibil să te odihnești mai mult și să te dedici tehnicilor de meditație și relaxare mentală.

Horoscop zilnic Capricorn

Nu este deloc exclus să ai parte de certuri și dezamăgiri care vin din partea prietenilor, a asociaților sau angajaților. De preferat ar fi să nu acorzi prea multă încredere sau să nu-ți pui baza în  nimeni astăzi. Ai grijă să nu fii nici tu prea dur în dialogul cu cei din anturaj și să devii radicali în decizii, maia les legate de un proiect în care ești implicat.

Horoscop zilnic Vărsător

Conjuncția de astăzi își poate impacta destul de mult cariera, așa că ai grijă la ce decizii profesionale iei, dar mai ales la discuțiile cu superiorii care pot fi exagerate și se pot spune lucruri dure. Stresul poate fi mai mare la locul de muncă. Unii nativi sunt tensionați din cauza funcției sau a statutului social pe care-l poartă.

Horoscop zilnic Pești

Îți va fi greu să accepți că alții au alte opinii față de ale tale și s-ar putea să intri foarte ușor în conflicte cu cei din jur pe teme legate de mentalități și credințe. Ceea ce ție ți se pare corect, s-ar putea ca altora să nu li se pară. Totodată, atenție la posibile probleme cu legea și cu actele. De evitat deciziile majore.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani