VIDEO | Horoscopul zilei de 12 iulie 2022. „Capricornii” își rezolvă chestiunile personale amânate

Publicat: 12/07/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 12 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, cu Luna în tranzit prin zodia Capricorn, suntem mai responsabili în domeniile din harta astrală guvernate de Capricorn. Poate fi o zi bună de afirmare, de recunoaște a muncii depuse sau putem primi o promovare. De asemenea, obținem sfaturi utile sau avem dialoguri cu persoane cu mai multă experiență.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Astăzi faci planuri profesionale pe termen lung, ai dialoguri constructive cu șefii sau cu persoane cu autoritate. De asemenea, poți primi niște oferte de job mai bine plătite, însă nu ești decis să faci o schimbare, deși nu te mai regăsești în echipa cu care lucrezi.

Horoscop zilnic Taur

Luna, guvernatoarea casei comunicării, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul studiilor, schimburilor de experiență profesională și călătoriilor. Așadar, s-ar putea să fii în centrul atenției prin prezentarea unui proiect sau a unei lucrări, să te pregătești pentru o călătorie sau să participi la un curs, seminar sau workshop.

Horoscop zilnic Gemeni

Contextul astrologic de astăzi în care Luna, guvernatoarea casei banilor, traversează casa avantajelor materiale, ar putea să-ți aducă dialoguri despre administrarea banilor, dar și negocieri. De asemenea, în planul intim îi propui partenerului să relansați relația. Dacă ești singur, s-ar putea să fie rost de o aventură romantică.

Horoscop zilnic Rac

Astăzi te interesează cum să-ți convingi partenerul să achiziționați un bun de o valoare mai mare. Eventual să accesați un credit, pentru că sumele de care dispuneți nu vă ajung. S-ar putea să întâmpini un refuz, dar dacă știi să argumentezi, vei avea câștig de cauză.

Horoscop zilnic Leu

Ești foarte organizat astăzi și cu randament intelectual ridicat. Îți impresionezi colegii și șefii prin inițiativele pe care le iei și rezolvarea problemelor care apar. De asemenea, în partea a doua a zilei, primești ajutor de la un prieten într-un proiect personal.

Horoscop zilnic Fecioară

Se anunță o zi cu multe surprize în planul distraciei și aventurii, întâlnirilor romantice sau petrecerii timpului în mod plăcut cu persoanele dragi. Dacă te afli în vacanță, ai o stare de bine, poate și pentru că ai reușit să lași lucrurile în ordine și nu mai ești nevoit să lucrezi din concediu.

Horoscop zilnic Balanță

Astăzi este posibil să se stabilizeze relațiile dintre tine și unii membri ai familiei sau poate în planul amoros să realizezi că-ți dorești o relație serioasă. Nu mai vrei haos în viața ta, ci lucruri liniștite, stabilitate și siguranță.

Horoscop zilnic Scorpion

Astăzi te pregătești de începerea unor cursuri la care te-au trimis șefii. Ești fericit că faci o schimbare, pentru că te-ai plictisit de rutina în care ai intrat cu sarcinile curente de lucru. Dacă intenționezi să pleci în vacanță, este posibil să găsești niște oferte pe ultima sută de metri.

Horoscop zilnic Săgetător

Astăzi ești preocupat de sectorul financiar și de cheltuieli, mai ales dacă ai în plan să pleci în vacanță. Trebuie să știi pe ce sume te poți baza și să mai ai și un fond de rezervă pentru evenimente neprevăzute.

Horoscop zilnic Capricorn

Cu Luna în tranzit prin casa personalității, te vei ocupa, în primul rând, de chestiunile tale personale și apoi de cele ale partenerului. Pentru că Saturn, guvernatorul tău, intră într-un aspect favorabil cu Venus, planeta iubirii, s-ar putea să ai parte de o zi în care realizezi cât de recunoscător ești pentru cum s-au așezat lucrurile în planul sentimental.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea ca ziua de astăzi să o traversezi mai greu pentru că ești obosit sau nu ai stare de socializare sau interacționare cu ceilalți. Luna îți traversează casa izolării, trecutului și frământărilor interioare și este posibil să ai niște revelații, dacă ești lăsat în pace cu gândurile tale.

Horoscop zilnic Pești

Astăzi este posibil să achiziționezi un bun de folosință îndelungată, așa că este nevoie să analizezi mai mult. Poți cere sfatul cuiva din familie cu mai multă experiență sau unui prieten care lucrează în domeniul respectiv.