Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 august 2021. Berbecii pot fi atrași de o nouă persoană

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 august 2021. Berbecii pot fi atrași de o nouă persoană
Publicat: 12/08/2021, 17:35

Horoscopul zilei de 13 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Contextul astrologic al zilei, cu Luna în tranzit prin zodia Balanță, ne aduce o mai mare nevoie de echilibru în relații și o nevoie de a face pace acolo unde au existat tensiuni. Ne recăpătăm liniștea și suntem mai înțelegători cu ceilalți.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 13 august 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și-ți induce o mai mare nevoie de reapropiere față de partenerul de viață. Dacă ești singur, poate fi un moment prielnic pentru a cunoaște o persoană care să-ți placă.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă pentru cooperare și discuții constructive cu colaboratori și parteneri de afaceri, iar dacă ai de semnat un contract, azi o poți face.

Sănătate

Ești mai liniștit astăzi, mai dornic de pace și armonie în jurul tău și nu ai de ce să-ți faci griji pentru problemele de sănătate.

Horoscop zilnic Taur – 13 august 2021

Dragoste

Dacă zilele trecute ai avut stări contradictorii legate de o situație sentimentală, astăzi te vei relaxa la acest capitol, ba chiar vei ignora orice gând care te scoate din ritumul tău.

Carieră și bani

Luna trece prin sectorul muncii tale și te stimulează puternic, astfel încât vei da dovadă de multă eficiență în desfășurarea sarcinilor, mai ales dacă trebuie să termini programul pentru a te duce la o mică distracție.

Sănătate

Te afli sub influența benefică a Lunii și stările problematice de sănătate au șanse mari să se amelioreze.

Horoscop zilnic Gemeni – 13 august 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul iubirii tale și te susține dacă vrei să cucerești pe cineva. Ești dornic de flirt, iar dacă ești parte a unui cuplu, te vei bucura de activitățile în doi.

Carieră și bani

Dai dovadă de simț artistic și poți fi foarte creativ astăzi la nivel de idei practice, așa că profită.

Sănătate

Este o zi bună pentru relaxare, pentru a-ți îndeplini micile pofte ale vieții și pentru a te dedica hobby-urilor tale.

Horoscop zilnic Rac – 13 august 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul familiei și nevoia de a fi alături de cei dragi este mai mare. Vei dori să te liniștești în intimitatea căminului și vei evita orice dialog conflictual.

Carieră și bani

Orice responsabilități ai avea și orice sarcini ar veni care să te țină peste program, cel mai probabil le vei anula pentru a petrece timp alături de cei dragi.

Sănătate

Starea emoțională este una bună, calmă, iar faptul că te simți mai liniștit pe interior te ajută să fii mai tolerant cu cei din jur, dar și cu tine.

Horoscop zilnic Leu – 13 august 2021

Dragoste

Deși în jurul tău pot fi prieteni, vecini, rude, dorinice de dialoguri mai acide, le vei ignora cu zâmbetul pe buze. Azi vei evita confruntările directe.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru a comunica ceva, pentru a transmite informații celorlalți sau pentru a negocia un contract.

Sănătate

După o perioadă în care ai fost agitat peste măsură, ziua de astăzi te ajută să-ți pui ordine în gânduri și sfatul meu este să faci o plimbare înainte de somn sau să faci puțină mișcare pentru a te detensiona.

Horoscop zilnic Fecioară – 13 august 2021

Dragoste

Te preocupă mult felul în care te văd ceilalți și s-ar putea ca astăzi să cauți confirmări din partea altora pentru a te simți validat.

Carieră și bani

Luna trece prin sectorul tău financiar și-ți induce nevoia de cumpătare în cheltuieli. Indiferent ce spun rezultatele calculelor, nu vei dori să scoți bani din buzunar decât pentru strictul necesar.

Sănătate

Azi vei vrea să te simți în siguranță și nu doar financiar, ci și emoțional. Ai grijă la alimentație, să fie echilibrată.

Horoscop zilnic Balanță – 13 august 2021

Dragoste

Luna trece prin zodia ta și-ți conferă nevoia de a fi în echilibru și nu doar cu tine, ci și cu ceilalți. S-ar putea să ai o tendință mai mare de a face lucruri de dragul partenerului.

Carieră și bani

Poți reuși să ajungi mai ușor la o cale de mijloc în cazul unei negocieri. Ești dispus chiar și la unele compromisuri pentru binele unei relații.

Sănătate

Luna te susține să-ți regăsești echilibrul și liniștea interioară. Este o zi bună să te ocupi de tine și de nevoile tale emoționale.

Horoscop zilnic Scorpion – 13 august 2021

Dragoste

S-ar putea să-ți revină în minte niște amintiri sau să te îngrijorezi cu privire la relația ta, mai ales dacă sunt probleme la mijloc. Ai grijă la suspiciunile nefondate.

Carieră și bani

Sunt posibile discuții în contradictoriu care pleacă de la bani, însă de preferat ar fi să nu le duci la extrem, ci să cauți o cale de mijloc, indiferent care ar fi miza.

Sănătate

Luna trece prin sectorul sănătății tale și s-ar putea să te simți mai obosit, așa că dacă ai nevoie de odihnă nu ar trebui să te suprasoliciți.

Horoscop zilnic Săgetător – 13 august 2021

Dragoste

Ai nevoie să petreci timp cu prietenii, să ieși în oraș, însă nu simți să te distrezi, cât mai degrabă să stați la povești. Dacă se înfiripă ceva cu cineva din anturaj, evită să mergi mai departe.

Carieră și bani

Te poți consulta cu persoane abilitate în legătură cu un proiect în care ești implicat. Ascultă și sfaturile altora pentru că îți pot aduce mari beneficii.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn – 13 august 2021

Dragoste

Ai mai multă grijă la conflictele cu partenerul de viață pentru că tendința ta de a fi autoritar este foaret mare astăzi. Posibil să apară conflicte cu femei, indiferent cine sunt acestea.

Carieră și bani

Luna trece prin sectorul carierei tale și azi ar trebui să ai grijă la tot ce ține de relația cu superiorii, dar și la imaginea ta. O expunere publică te poate dezavantaja dacă nu ești stăpân pe tine.

Sănătate

Este vineri și ai nevoie de relaxare. Stresul de peste zi s-ar putea să-ți inducă o stare de nervozitate.

Horoscop zilnic Vărsător – 13 august 2021

Dragoste

Ai putea profita să te apropii de partenerul de viață printr-un dialog sincer și deschis. Discutați de planurile voastre de viitor, de aspirațiile pe care le aveți împreună.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru studiu, pentru a-ți dezvolta cunoștințele, așa că dacă ai în plan asta, azi poți să-ți cauți un curs la care să te înscrii sau un seminar pe care să-l urmezi.

Sănătate

Gândul îți stă la călătorii și chiar este o zi bună să-ți faci un plan în acest sens alături de partener sau de prieteni. Seara profită și ieși la o scurtă plimbare. Ai nevoie.

Horoscop zilnic Pești – 13 august 2021

Dragoste

Este foarte probabil ca în cuplu să apară suspiciuni și gelozii, în cele mai multe cazuri nefondate, așa că nu duce lucrurile la extrem, dacă nu ai dovezi.

Carieră și bani

Ai mari îndoieli în privința unei sume de bani. Nu știi dacă să o cheltui sau să o investești în ceva, nu știi dacă să scoți un ban din buzunar pentru un proiect sau o călătorie sau să economisești.

Sănătate

S-ar putea să pierzi prea multă energie consumându-te cu tot soiul de gânduri și stări anxioase, așa că ar fi bine să faci un efort și să te controlezi mai mult.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”