Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 iunie 2022. Lună Plină în Săgetător

Publicat: 14/06/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 14 iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează Lună Plină în zodia Săgetător, context care ne oferă ocazia să culegem roadele unor intenții puse în urmă cu jumătate de an. Ca orice Lună Plină, aduce încheierea unei etape din viața noastră și trecerea la următorul nivel. Trebuie să avem grijă la confuzie și la deziluzii, pentru că lunația nu se găsește în aspecte bune cu Neptun și putem fi ușor de păcălit de realitate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Poți culege roadele unor negocieri făcute în urmă cu jumătate de an sau poți obține o diplomă. Nu este exclus să începi să te folosești de un atestat pe care deja îl ai. Pe de altă parte, sunt nativI dornici să cunoască alte țări și să-și consolideze cunoștințele, însă nu este un moment bun să plece într-o călătorie.

Horoscop zilnic Taur

Luna Plina din Săgetător are valențe financiare pentru tine. Este momentul să-ti schimbi raportarea la bani și bunuri materiale și la modul în care îți folosești resursele pentru a câștiga bani. Poți culege roadele unei investiții sau ale unui partaj, însă s-ar putea să fii deziluzionat. Pe de altă parte, poți încheia o relație toxică.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Plina din Săgetător se petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce multă instabilitate în viața de cuplu. Nu este exclus să închei o relație toxică. Din punct de vedere profesional, poți culege roadele unei asocieri, însă evită zilele acestea să semnezi noi contracte.

Horoscop zilnic Rac

Este momentul să intri într-o nouă etapă la locul de muncă. S-ar putea să îți dai seama că nu te reprezintă ceea ce faci sau să-ți dorești să faci altceva care să-ți aducă și satisfacție. Pe de altă parte, ai mai multă grijă la sănătate, la un diagnostic primit, și odihnește-te mai mult, mai ales dacă ai probleme de natură hepatică.

Horoscop zilnic Leu

Luna Plina din Săgetător poate încheia o idilă, o poveste de dragoste aflată la început, mai ales dacă nu te simți apreciat la adevărata valoare. Dacă ai copii, fii mai atent la aceștia pentru că te pot păcăli ușor. Unii nativi pot culege roadele unor proiecte creative. Evită să intri într-o nouă relație zilele acestea.

Horoscop zilnic Fecioară

Poți face niște schimbări în locuință, poate chiar schimbări de domiciliu. Zilele acestea va trebui să depui mai mult efort pentru a păstra echilibrul între familie și carieră. Ai grijă la tensiunile cu cei dragi, în special cu părinții sau cu persoanele mai în vârstă și cu autoritate din viața ta.

Horoscop zilnic Balanță

Luna Plina din Săgetător de astăzi îți cere să-ți schimbi modul în care comunici cu cei din jur și să fii mai atent la acte și deplasări. Poți culege roadele unor negocieri purtate în urmă cu jumătate de an. Azi nu crede tot ceea ce auzi.

Horoscop zilnic Scorpion

Poți culege niște roade financiare ale muncii depuse în ultima jumătate de an, însă în egală măsură poate fi vorba de momente de revelație în care conștientizezi ce trebuie să faci pentru a-ți crește veniturile.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna Plină se petrece în zodia ta și vine cu o stare emoțională intensă care te îndeamnă la schimbări în plan personal. S-ar putea să ieși dintr-o relație nefuncțională. Pe de altă parte, poți fi dezamăgit de cei din jurul tău, inclusiv de colaboratori profesionali.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi te poți simți foarte obosit, anxios și de preferat ar fi să nu te suprasoliciți. Ai nevoie să stai mai mult retras, cu gândurile tale, însă evită să răscolești trecutul. Profită de energia zilei pentru a face niște schimbări în stilul de viață și pentru a te relaxa mai mult.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea să faci curățenie în anturaj și să te îndepărtezi de acele persoane cu care nu mai empatizezi la nivel de principii. Pe de altă parte, poți culege roadele unor proiecte demarate în urmă cu jumătate de an.

Horoscop zilnic Pești

Luna Plină se petrece în sectorul carierei tale și poate veni cu schimbări profesionale majore. S-ar putea să nu-ți fie toate pe plac, însă în egală măsură te poți bucura de un nou statut. Unii nativi își vor schimba niște aspirații profesionale pe care le au.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte