Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2021. Balanțele pot face cheltuieli neplanificate

Publicat: 14/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a zilei, cât Luna va trece prin Pești, avem nevoie să petrecem mai mult timp cu noi înșine și să ne odihnim. Ulterior, către seară, se va muta în zodia Berbec și devenim mai activi și energici.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Sprofită de ziua de astăzi pentru a te odihni mai mult. Nu este exclus să resiți din plin amprenta săptămânii, să fii mai obosit sau să te confrunți cu insomnii, de aceea ar trebui să-ți încarci bateriile, mai ales că și în săptămâna ce vine se vor anunța pierderi de energie.

Horoscop zilnic Taur

Posibil să vrei să te împaci cu cineva drag, să cauți compania prietenilor sau să reiei o discuție avută astfel încât să îmbunătățești o relație pe care ai stricat-o în ultimele zile. Către seară s-ar puttea să te simți mai obosit și lipsit de vlagă, așa că odihnește-te mai mult, în caz contrar vei începe săptămâna fără vlagă.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea să intri în conflicte cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, fie că sunt părinți, fie chiar reprezentanți ai autorității statului. Evită să-ți strici ziua și ai grijă la contextele care presupun expunere publică. Seara ar trebui să nu te obosești prea mult și să îți faci niște planuri clare pentru săptămâna care vine.

Horoscop zilnic Rac

Este o zi bună să te dedici activităților cu cei dragi, să cauți compania persoanelor de la care ai ce învăța sau să te relaxezi citind o carte, explorând un nou domeniu. Niște discuții îți pot capta atenția și îți pot trezi curiozitatea. Către seară ai face bine să nu te lași acaparat de niște sarcini nefinalizate și să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic Leu

Este un moment bun să te reapropii de familie, să organizezi o cină și să-i strângi pe toți în jurul tău, mai ales că a fost o săptămână care, cel mai probabil, te-a făcut să scapi și cuvinte care i-a deranjat pe cei dragi. Nu este exclus să scoți și niște bani din buzunar pentru asta, dar o vei face cu plăcere.

Horoscop zilnic Fecioară

Dacă ai avut neînțelegeri în cuplu sau te-ai certat cu persoane apropiate, astăzi este o zi bună să te împaci cu acestea, să te reapropii de partener și să clarificați nemulțumirile. Seara este chiar ideală pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. Ține cont că dacă vrei să obții ceva de la ceilalți, va fi ai ușor în prima parte a zilei.

Horoscop zilnic Balanță

Ziua de astăzi o dedici unor calcule destul de serioase legate de veniturile tale. S-ar putea ca în ultimele zile să fi cheltuit destul de mulți bani sau să urmeze să faci niște plăți care nu-ți sunt pe plac și să analizezi varianta de a-ți crește veniturile sau măcar de a le stabiliza. S-ar putea ca și astăzi să scoți niște bani din buzunar care nu erau planificați. Către seară ai grijă la unele discuții în contradictoriu cu partenerul care pot strica atmosfera.

Horoscop zilnic Scorpion

Este o zi favorabilă vieții sentimentale, reconectării cu persoana iubită sau activităților distractive alături de copii. Dacă ești singur, profită de prima parte a zilei pentru a flirta cu cineva. Către seară s-ar putea să te simți mai obosit, așa că profită și mergi la somn mai devreme pentru a-ți reîncărca bateriile. Va urma o săptămțnă plină pentru tine.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi vei petrece mai mult timp cu familia sau cel puțin ai nevoie de a fi alături de cei dragi, de a te retrage în intimitatea căminului. S-ar putea să nu ai o stare interioară prea bună și să cauți liniștea. Nu ți-ar strica să ieși să te distrezi, să flirtezi mai mult, dacă ești singur, și să te dedici unor hobby-uri pe care le ai.

Horoscop zilnic Capricorn

Comunicarea este un atu și astăzi și poți fi mai dornic să socializezi, să tsai la povești. Ai ocazia să cunoști persoane noi cu care să legi prietenii. Totodată, poți să mergi în vizită la rude sau să faci o excursie. Către seară, ține cont că poți da naștere unor discuții în contradictoriu cu familia, mai ales dacă locuiești alături de părinți.

Horoscop zilnic Vărsător

În prima parte a zilei ești mai tentat să faci cheltuieli. Fie găsești niște oferte de nerefuzat, fie faci plăți necesare, fie te răsfeți pe tine și pe cei dragi cu mici atenții. Oricum, nu face excese și nu depăși bugetul! Seara poți ieși cu prietenii, poți sta la povești cu aceștia și poți face planuri de viitor sau cel puțin pentru săptămâna ce vine.

Horoscop zilnic Pești

În prima parte a zilei, când Luna va trece prin zodia ta, te vei simți chiar ca Peștele în apă și vei fi mai intuitiv, mai sensibil și empatic. Starea de spirit este una bună și poți să-ți pui ordine în emoții și idei, astfel încât să ieși basma curată dintr-o situație care te-a cam dat peste cap în ultima perioadă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
INTERDICŢIE pentru toți părinții cu copii. Se trece interzis direct în lege
Sute de oameni au fost prezenți la priveghiul lui Costel Pelerinaj interlop la priveghiul lui...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete