Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2021. Scorpionii sunt conflictuali

Publicat: 17/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc o opoziție între planeta acțiunii, Marte, din zodia Scorpion, și planeta imprevizibilului, Uranus, aflat în retrogradare în Taur. Această configurație astrologică poate aduce tensiuni, putem acționa într-un mod neașteptat, dar și noi putem fi surprinși de acțiuni bruște ale celor din jur. Este foarte probabil să izbucnim, mai ales dacă în ultimul timp am acumulat frustrări interioare. Lucrurile ascunse pot fi cele care ne aduc cele mai multe surprize acum, dar și contextele financiare, de aceea trebuie să ave grijă la cheltuieli și acțiuni legate de bani și bunuri materiale. Răbdarea poate fi cheie de aur astăzi.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Tu mai mult ca niciodată trebuie să fii prudent în acțiuni, dat fiind că Marte este guvernatorul tău. Te poți certa cu partenerul de viață, poți dezgropa trecutul și poți afla lucruri ascunse, secrete. De asemena, ai grijă la bani, ai tăi și ai altora, și evită împrumuturile sau acțiunile riscante pentru că poți pierde. Ai grijă, de asemenea, și la pierderile de energie. Poți avea un mai mare curaj acum, dar canalizează-l în direcții constructive.

Horoscop zilnic Taur

Te vizează în mod direct această opoziție și poți da naștere unor conflicte greu de aplanat cu partenerul de viață, mai ales dacă acesta te acaparează și este gelos. Sunt nativi care pot decide să încheie relații toxice. Și partenerii profesionali sunt vizați și se pot încheia brusc contracte, dacă acestea nu-ți aduc beneficiile dorite.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi ai grijă la acțiunile de la locul de muncă și fii prudent, pentru că poți să te rănești, ba chiar și în acțiunile cotidiene, de rutină, poți să fii neatent. Evită să te cerți cu colegii și nu te grăbi să preiei sarcini noi, dar nici să-ți dai demisia. S-ar putea ca starea de sănătate să nu te susțină acum și să ai nevoie de mai multă odihnă din cauza suprasolicitării fizice.

Horoscop zilnic Rac

Astăzi ești mai dornic să te ocupi de pasiunile și hobby-urile tale și poți avea curaj să ieși la înaintare cu un proiect creativ. Oricum, zona artistică este mult mai stimulată acum. Poți flirta cu mai mult curaj ți poți cuceri pe cineva, iar dacă ești parte a unei relații poți discuta despre copii sau poți fisurprins de un gest al persoanei iubitei..

Horoscop zilnic Leu

Se conturează o zi tensionată în familie și poți da naștere conflictelor cu cei dragi. Totodată, va trebui să ai mare grijă la tot ceea ce faci prin casă, la acțiunile gospodărești pentru că există riscul să te accidentezi din neatenție. Nu te grăbi să semnezi acte legate de bunuri patrimoniale fără a te asigura că este totul în regulă. Unii nativi pot fi luați prin surprindere de situații profesionale care să le dea programul peste cap.

Horoscop zilnic Fecioară

Ai mai multă grijă la ceea ce spui, la deciziile pe care le iei și la acțiunile care vin în urma acestora. Posibil să fii surprins de dialoguri, de verdicte și informații care îți ajung la ureche. Totodată, și tu poți lua decizii bruște și șocante pentru alții. . Mai multă grijă la acțiuni legate de acte și documente și la deplasări.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea să faci unele cheltuieli neprevăzute, să scoți bani din buzunar pentru o plată apărută pe nepusă masă sau să cheltui pentru partener, pentru a cuceri pe cineva. Ai grijă la toate acțiunile financiare de acum pentru că poți pierde bani. Unii nativi pot fi surprinși de situații care se petrec în viața de cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion

Contextul astrologic de astăzi te privește în mod direct dat fiind că Marte nu este doar guvernatorul tău, ci este și în zodia ta. Poți fi mai irascibil și poți intra mai ușor în conflicte cu cei din jur și nu este deloc exclus să închei o relație într-un mod neașteptat. Unii nativi pot fi surprințși de atitudinea independentă și libertină a partenerului. Dacă vrei să cucerești pe cineva, ai grijă că posesivitatea și autoritatea pe care le manifești acum pot îndepărta.

Horoscop zilnic Săgetător

Este foarte probabil să iasă la suprafață situații ascunse legate de viața ta sentimentală și cineva să-ți spună secretele. Ești mai frământat, maia gitat pe interior și riști să nu te poți odihni. Pe de altă parte, ai grijă la sănătatea ta și mai ales la afecțiunile cronice. Sunt nativi care se pot confrunta cu schimbări bruște la locul de muncă, motiv pentru care să fie suprasolicitați.

Horoscop zilnic Capricorn

Nu este deloc exclus să ai parte de unele tensiuni cu prietenii, să vă atacați reciproc și să te simți dezamăgit de cineva din anturaj. Poate fi vorba în unele cazuri chiar de un asociat sau de un angajat. Oricum, un proiect nu merge cum îți dorești și asta te poate da peste cap. În unele cazuri sunt posibile surprize neașteptate în plan sentimental.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ai grijă la acțiunile profesionale, la cum îți manifești autoritatea în fața superiorilor și cum gestionezi situații în care ți se impun lucruri de făcut. Unii nativi se pot gândi chiar și la schimbarea direcției profesionale și pot avea curaj să facă un astfel de pas. S-ar putea ca unele contexte ce țin de casă și bunuri patrimoniale să te ia prin surprindere și să-ți afecteze ritmul de lucru.

Horoscop zilnic Pești

Poți fi luat prin surprindere de fel și fel de dialoguri cu cei din jur, fie cu prietenii, fie cu persoane apropiate. Poți afla vești neașteptate, poți lua decizii bruște și s-ar putea să te confrunți și cu decizii ciudate ale altora. Atenție mai multă la acțiunile juridice, la acte și la deplasări pentru că pot apărea surprize neașteptate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Lupta unei femei din Peru pentru o „moarte demnă” s-a sfârșit cu o decizie istorică