Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 iulie 2021. „Săgetătorii” flirtează cu dezinvoltură

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 iulie 2021. „Săgetătorii” flirtează cu dezinvoltură
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 iulie 2021. „Săgetătorii” flirtează cu dezinvoltură
Publicat: 02/07/2021, 06:23

Horoscopul zilei de 2 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Berbec și ne insuflă dorința de a ieși în față, de a trece la acțiune. Suntem motivați și stimulați să ne afirmăm creativitatea, dar de preferat ar fi să nu exagerăm cu ego-ul.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 2 iulie 2021

Dragoste

Simți nevoia să te retragi în familie, să stai cu părinții sau pur și simplu să petreci timp în intimitatea căminului pentru a te liniști după o săptămână agitată. Încearcă să nu te impui în fața celor dragi.

Carieră și bani

Cum Luna este în zodia ta, azi nu vei sta mult pe gânduri și vei acționa de fiecare dată când simți că este nevoie. Si impulsurile lăuntrice nu vor lipsi. Dacă vrei să te afirmi, ai grijă să nu o faci din prea multă vanitate.

Sănătate

Cu Luna în zodia ta, te poți preocupa de nevoile personale mai mult. Starea de sănătate este una bună. Ai energie, dar și impulsivitate, deci ai grijă!

Horoscop zilnic Taur – 2 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea ca trecutul să-ți dea târcoale și astăzi, să revină niște amintiri în mintea ta, poate sentimentale, poate din perioada copilăriei. Dorul de casa părintească poate fi mai mare acum.

Carieră și bani

Înainte de a acționa în orice direcție, poartă un dialog interior și vezi ce-ți transmite intuiția.

Sănătate

Este foarte probabil ca astăzi să te lupți cu niște stări de agitație interioară, să nu poți dormi bine în ciuda oboselii acumulate peste săptămână.

Horoscop zilnic Gemeni – 2 iulie 2021

Dragoste

Nu cere prea multe de la prieteni și nici nu aștepta marea cu sarea. Azi ar trebui să fii mai tolerant și să asculți și punctul de vedere al altora.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la ce vorbești pentru că poți scăpa detalii care nu ar trebui divulgate deocamdată. Totodată, fii mai atent la negocieri și la semnarea actelor. Nu te grăbi să culegi roadele financiare ale unui proiect. Toate la timpul lor.

Sănătate

Dacă te urci la volan astăzi și nu ești la Formula 1, atunci nu exagera cu pedala de accelerație.Ieșirile în grup îți prind bine.

Horoscop zilnic Rac – 2 iulie 2021

Dragoste

Cum Luna te guvernează și trazitează Berbecul nu este exclus să ai o atitudine mai autoritară sau să te lupți mai mult cu propriile tale emoții interioare care stau să explodeze.

Carieră și bani

Luna trece prin sectorul carierei tale și te stimulează să ieși în față, să-ți afirmi talentele și vei primi aprecierile superiorilor. Nu exagera cu unele mândrii de moment și nici cu cheltuielile.

Sănătate

Nu confunda stresul profesional de moment cu oboseala cronică, dar nici nu o exclude. Ai energie, dar te suprasoliciți pentru a-ți atinge obiectivele, iar noile responsabilități te pot acapara.

Horoscop zilnic Leu – 2 iulie 2021

Dragoste

Poți discuta cu partenerul de viață despre viitorul vostru relației voastre. Ai șanse mari ca în ciuda stării posomorâte a acestuia, să ajungeți la viziuni comune și să faceți planuri.

Carieră și bani

Te preocupă studiul și unii nativi chiar se pot înscrie la seminarii, fie de dezvoltare personală, fie profesională.

Sănătate

Este vineri, așa că pune pe lista ta și o scurtă plimbare de weekend, poate chiar o excursie în locuri în care nu ai mai fost de multă vreme, dar care-ți trezesc amintiri plăcute.

Horoscop zilnic Fecioară – 2 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea ca starea emoțională, sufletească să fie mai apăsătoare astăzi, însă este un pretext bun să cauți în trecut și să vezi ce anume te inhibă și te nemulțumește la ceilalți.

Carieră și bani

Te preocupi foarte mult de veniturile tale, analizezi situația conturilor și cauți să vezi pe unde pierzi bani pentru a închide robinetul.

Sănătate

Dacă ai vicii, dependențe sau atașamente emoționale de care vrei să scapi, azi ai putea spune „Start!”.

Horoscop zilnic Balanță – 2 iulie 2021

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor tale, nevoia de reconectare și împăcare cu partenerul de viață este mare. Astfel, dacă au fost certuri, azi puteți ajunge la o înțelegere.

Carieră și bani

Nu ezita să ceri ajutorul colegilor de muncă sau al colaboratorilor ori alte persoane abilitate, dacă ai o nevoie profesională. Vei primi suport.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – 2 iulie 2021

Dragoste

În cuplu pot apărea unele gelozii și discuții în contradictoriu din cauza finanțelor.

Carieră și bani

Nu exagera cu munca astăzi doar din dorința de a demonstra celorlalți că tu poți sau pentru a atrage atenția superiorilor. Posibil să primești oricum laude și fără să te suprasoliciți.

Sănătate

Ai nevoie de mai multă relaxare și poți profita că este vineri pentru a te odihni, mai ales că închei o săptămână în care stresul a fost prezent în cantități cam mari.

Horoscop zilnic Săgetător – 2 iulie 2021

Dragoste

Cu Luna în tranzit prinsectorul iubirii, azi simți să-ți exprimi sentimentele, să dedici timp partenerului, dar și copiilor. Ceisinguri sunt mai dornici de flirt.

Carieră și bani

Ești creativ și talentele tale te pot ajuta să te faci remarcat la scară largă. Poți câștiga popularitate.

Sănătate

Luna în Berbec te susține să-ți recapeți optimismul, energia și cheful de viață. Ești mai optimis și mai încrezător în forțele tale.

Horoscop zilnic Capricorn – 2 iulie 2021

Dragoste

Ai nevoie să te reconectezi la familie, să petreci timp cu cei dragi, deși nu este exclus, dacă stai sub același acoperiș cu partenerul, să apară și mici tensiuni.

Carieră și bani

Fiind vineri, ar trebui să lași deoparte activitățile profesionale și să încerci să pleci mai devreme de la muncă pentru că ai sarcini personale care te așteaptă. Nu lăsa neîncrederea în tine să te acapareze. Este doar o impresie de moment.

Sănătate

Starea emoțională poate oscila și îți poate afecta starea de bine. Dacă te simți mai obosit astăzi, nu ezita să închizi tot, să amâni tot și să te culci mai devreme.

Horoscop zilnic Vărsător – 2 iulie 2021

Dragoste

Comunicarea este o armă cu două tăișuri astăzi. Pe de o parte poți lămuri aspecte ale vieții de cuplu, iar pe de altă parte poți spune, fără să vrei neapărat, lucruri care să irite și care ar trebui știute doar de tine.

Carieră și bani

Ești nerăbdător să culegi roadele financiare ale unui proiect, însă nu lăsa agitația mentală să pună stăpânire pe rațiunea ta. Ai mai multă grijă la negocieri și la semnarea actelor. Verifică totul de două ori.

Sănătate

Dacă pleci la drum astăzi nu accelara și nu încerca să le arăți altora ce șofer curajos ești tu. Ai grijă ca acțiunile tale să nu fie supuse impulsivității.

Horoscop zilnic Pești – 2 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai senzația că persoana draga nu te apreciază, că nu-ți recunoaște valoarea și astfel să dezvolți unele sentimente de neîncredere în tine.

Carieră și bani

Azi ai mai multă grijă la cheltuielile impulsive sau făcute pe fond emoțional, mai ales pentru a-ți umple alte lipsuri și alte goluri sufletești.Unii nativi pot cheltui pentru a satisface dorințele copiilor sau pentru a impresiona. Sunt și cazuri când banii se duc pe rezolvarea unei probleme de sănătate.

Sănătate

Starea de sănătate se poate ameliora dacă ai mai multă grijă de tine, dacă îți acorzi atenția cuvenită și te relaxezi. Timpul liber ar trebui să fie chiar liber.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Regele Charles e din ce în ce mai rău! S-au activat planurile de înmormântare! Apropiații...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Charles. Palatul Buckingham se așteaptă la ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Criza climatică crește frecvența valurilor oceanice mortale, indică un studiu