Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 decembrie 2021. Relațiile de iubire trec prin teste și alchimizări

Publicat: 25/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Planeta iubirii, Venus, reface conjuncția cu Pluto în zodia Capricorn, de această dată Venus fiind retrogradă. O astfel de conjuncție s-a petrecut ultima dată în anul 1771, deci impactul său nu va trece neobservat și mai ales…nesimțit, în special la nivel sentimental, relațional, financiar și profesional. Pot ieși la suprafață secrete dureroase care ne pot afecta imaginea, iar tendința de a dramatiza va fi mare. Se accentuează geloziile, obsesiile, manipulările, iar relațiile începute acum au o latură erotică transformatoare, de aceea sunt de evitat. Atenție la acțiunile financiare pentru că se pot pierde bani!

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea să ai aprte de o perioadă delicată în cuplu. Pot ieși secrete la suprafață, gelozii și se pot amplifica suspiciuni. Trădările și luptele de putere sau refuzul oficializării unei legături pot încheia o relație. Ar trebui să ai grijă și la atacurile de imagine, la deciziile profesionale pe care le iei, dar și la cheltuieli și investiții pentru a nu pierde bani.

Horoscop zilnic Taur

Venus, guvernatoarea ta, retrogradă și conjunctă cu Pluto în Capricorn îți cere reformatarea principiilor de viață, dar și a principiilor sentimentale pe baza cărora începi și întreții relații. Posibil să revină în viața ta foști parteneri, maia les de altă naționalitate, sau să reiei o relație la distanță.Se pot încheia acele relații în care partenerii nu au convingeri și idealuri comune de viitor.

Horoscop zilnic Gemeni

Conjuncția aceasta poate scoate la suprafață trădări ale partenerului, minciuni și infidelități, dar și probleme financiare. Evită asocierile și investițiile pentru a nu pierde bani în această perioadă. Se pot rupe relațiile bazate doar pe sex, pe atașamente toxice, pe obsesii și dependențe financiare. Evită să cazi în capcana unei aventuri acum pentru că se poate transforma în obsesie.

Horoscop zilnic Rac

Dacă ești singur, poți resimți acest context ca fiind dureros, însă evită să intri în noi relații sau să cauți alinare de moment. În cuplu, situații relaționale ascunse, trădări, minicuni, dedesupturi pot fi aflate acum și sunt cazuri în care se poate ajunge la despărțire, chiar și la divorț.Și tu la rândul tău evită să calci strâmb. Atenție și la negocieri și la contractele profesionale noi!

Horoscop zilnic Leu

Conjuncția de astăzi te impactează în sectorul muncii și ar trebui să faci o reevaluare serioasă a programului, a sarcinilor în perioada care urmează. Setează-ți alte rezoluții pentru anul ce vine. Cel mai important este să ai grijă de sănătatea ta și să adopți un stil de viață mai sănătos și mai echilibrat. S-ar putea să te gândești chiar să te reîntorci la un loc de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară

Dacă ești singur, evită să te îndrăgostești pentru a nu suferi. Nu este momentul acum, oricât de intens ai resimți singurătatea. Un fost partener se poate reîntoarce în viața ta acum. Relațiile care nu sunt solide se pot încheia în urma unor secrete care ies la suprafață sau în urma unor discuții dure. Ai grijă la cheltuieli și la acțiunile financiare zilele acestea.

Horoscop zilnic Balanță

Venus este guvernatoarea ta, deci vei resimți puternic această conjuncție de astăzi, mai ales la nivel emoțional. Nu te lăsa copleșit de trecut, de amintiri și nu reactiva traume din copilărie decât dacă vrei să le vindeci. Pot ieși acum la suprafață situații dureroase ce țin de familie, poate secrete de familie. În cuplu pot să apară suspiciuni și comportamente toxice șise pot descoperi trădări. Relațiile bazate pe interese financiare sau sexuale se pot încheia.

Horoscop zilnic Scorpion

Conjuncția de astăzi poate aduce la suprafață secrete, suspiciuni, discuții mai vechi dureroase și se pot afla dedesupturi relaționale.Și în relațiile profesionale se pot face renegocieri și se pot regândi contracte.Sunt de evitat manipulările, dar și luarea deciziilor și orice formă de negociere. În anumite cazuri, parteneri din trecut pot reveni în viața nativilor, însă nu este momentul reluării relației.

Horoscop zilnic Săgetător

Conjuncția Venus retrogradă-Pluto se petrece în sectorul tău financiar. Atenție la cheltuieli, la investiții și asocieri pentru că poți pierde bani. Totodată, anumite greșeli financiare din trecut pot ieși acum la suprafață pentru a fi plătite. Pe de altă parte, poți afla secrete sau propriile tale secrete pot fi descoperite acum.

Horoscop zilnic Capricorn

Conjuncția Venus retrogradă-Pluto se petrece chiar în zodia ta și poți avea parte de trăiri sentimentale intense, cu rol transformator. S-ar putea să afli că au fost mințit, trădat, manipulat emoțional. Unii nativi nu sunt deloc siguri pe sentimentele lor și au probleme cu încrederea de sine. Cei singuri resimt acut nevoia de afecțiune, însă trebuie să evite noile relații acum pentru că pot aduce suferință.

Horoscop zilnic Vărsător

Trecutul, fricile, anxietățile și frământările interioare pot fi amplificate de contextul astrologic al zilei. Posibil să iasă unele secrete la suprafață sau în alte cazuri să se afle despre relații ascunse. Nativii sunt sfătuiți să evite acum orice nu este la vedere, fie că este vorba de jocuri de culise sau de relații. S-ar putea să afle cine i-a jucat pe la spate sau să dezvolte niște obsesii.

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea să fii forțat să-ți reconfigurezi niște planuri de viitor. Posibile dezamăgiri din partea prietenilor, angajaților sau asociaților și nu este exclus chiar să pierzi niște bani din cauza acestora. Atenție la secrete care pot ieși la suprafață. Relațiile toxice, în care sunt doar implicații sexuale sau financiare, se pot încheia. În unele cazuri, foști parteneri pot reveni în viața nativilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping