Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2022. Scorpionii devin hipersensibili

Publicat: 25/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează zodia Scorpion, zodie în care se află și Nodul Sud Karmic, iar trăirile noastre interioare vor atinge cote înalte. Încărcătura emoțională a momentului este mare. S-ar putea să fim surprinși de fel și fel de situații și să avem de făcut alegeri dificile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Astăzi te preocupă situația financiară, dar și viața intimă a cuplului. Ai grijă să nu devii gelos și posesiv sau prea autoritar. Sunt griji și temeri financiare pe care le ai și vei lupta mai abitir pentru obținerea unor drepturi materiale sau pentru a fi plătit corespunzător implicării tale în anumite proiecte.

Horoscop zilnic Taur

Luna îți tranzitează chiar sectorul relațiilor și poți avea unele nemulțumiri. Poți isca mai ușor conflicte cu partenerul de viață și nu vei găsi o cale de mijloc. Relațiile cu colaboratorii și asociații pot fi mai greu de gestionat, mai ales dacă este vorba de bani la mijloc sau alte drepturi profesionale care au fost limitate sau urmează a fi.

Horoscop zilnic Gemeni

Sunt nemulțumiri legate de locul de muncă, de activitățile zilnice, care te pot stresa și obosi peste măsură. Va trebui să ai mai multă grijă la starea ta de sănătate pentru că există posibilitatea ca afecțiuni netratate sau tratate necorespunzător să se manifeste. În plus, se pot accentua niște stări de anxietate și frământări.

Horoscop zilnic Rac

Luna îți tranzitează sectorul iubirii și simți intens nevoia de iubire, însă ai grijă la manifestări. Unii nativi, frapați de ceea ce simt, pot căuta un fost partener, pot intra într-o aventură sau pot da naștere tensiunilor în cuplu. Va fi o zi destul de dificilă pentru cei care s-au despărțit recent și care acum vor avea regrete, se vor lăsa frământați de amintiri.

Horoscop zilnic Leu

Relațiile cu familia pot fi mai tensionate, mai agitate. Posibil ca cei dragi să-ți ceară un favor și să fii nevoit să te implici. Ți se par copleșitoare cerințele părinților. Pe de altă parte, s-ar putea să fii presat și de superiori, de colaboratori într-o situație profesională.

Horoscop zilnic Fecioară

Evită să intri în conflicte cu cei din jur. Raționamentul nu este cel mai logic, de aceea evită să te cerți și să te contrazici. Părerile pot fi diferite și ar fi bine să nu devii prea rigid în raționament. De asemenea, evită să iei decizii sau să negociezi.

Horoscop zilnic Balanță

Sunt neliniști financiare care se pot manifesta astăzi. Poate siguranța materială îți este afectată de o decizie salarială, poate o remunerație întârzie, poate cineva încearcă să obțină mai mulți bani de la tine. Evită să faci cheltuieli nesăbuite și ai grijăunde-ți pui portofelul.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna îți traversează astăzi zodia și te face mai senzitiv decât de obicei, chiar hipersensibil. Trăirile emoționale pot fi intense. Ai grijă ca din cauza aceasta să nu intri în conflicte cu cei dragi.Te poate deranja atitudinea rece a partenerului sau poți deveni gelos.

Horoscop zilnic Săgetător

S-ar putea să primești unele vești mai puțin confortabile legate de locul de muncă, de atribuțiile tale, poate de salarizare și tot acest context te va agita și te va face foarte irascibil.Mulți nativi vor căuta să stea singuri, însă cerințele celor din jur și responsabilitățile profesionale nu le lasă timp de respiro.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi s-ar putea să fii dezamăgit de niște persoane în care ai avut încredere, să vezi adevărata față a unor asociați sau persoane alături de care ești implicat într-un proiect.Ar trebui să te concentrezi mai mult pe proiectele și planurile de viitor pe care le ai în vizor. Sunt înpreajma ta și persoane dispuse să te ajute.

Horoscop zilnic Vărsător

Discuțiile cu superiorii nu sunt pe placul tău și este posibil să nu te simți apreciat, să nu ți se recunoască niște merite profesionale. Fii mai atent la reputația ta, la funcția, statutul tău.Dacă au fost momente în care te-ai simțit neapreciat, acum ai ocazia să demonstrezi valoarea ta.

Horoscop zilnic Pești

Ainevoie să-ți pui ordine în gânduri, în idei și în credințe și să vezi care dintre principiile de viață mai merită urmate. Nu este deloc exclus să fii deziluzionat de credințele unor persoane din anturaj, de convingerile lor morale, însă încearcă să nu judeci viziunile altora. Grijă mai multă la situații juridice și respectă legea.