Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2022. Vărsătorii pot depăși trecutul

Publicat: 05/01/2022, 06:00
Actualizat: 07/01/2022, 16:17

Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Planeta iubirii,Venus, retrogradă în zodia Capricorn, și Neptun, planeta visării, din Pești formează astăzi un sextil. Acest aspect ne stimulează latura creativă și senzitivă și ne face mai iertători și îngăduitori cu cei din jur.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Contextul astrologic de astăzi te ajută foaret mult să accepți minusurile profesionale, să accepți că nu ai luat întotdeauna cele mai bune decizii, dar că astfel ai evoluat. Este moemntul să fii mai îngăduitor cu tine. În plus, și cu superiorii te poți înțelege mai bine. În cuplu poți ierta mai ușor greșelile partenerului și chiar poți ierta un fost partener care te-a dezamăgit.

Horoscop zilnic Taur

Chiar dacă de-a lungul timpului ai luat și decizii proaste sau ai judecat greșit anumite situații, azi ai ocazia să te ierți pentru tot și să accepți că au fost lecții de care aveai nevoie pentru evoluția ta.Unii nativi resimt puternic nevoia de creștere spirituală. Prietenii pot contribui mult la reconturarea unor idealuri prin sfaturile și sprijinul oferit.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi ai tendința de a închide ochii la toate greșelile partenerului și poți trece inclusiv peste o minciună sau infidelitate. Ai grijă să nu regreți mai târziu. Dacă tot faci un astfel de compromis, cere ceva în schimb. Mulți nativi înțeleg acum că o pierdere trăită, fie financiară, fie sentimentală, este, de fapt, un câștig de viitor.

Horoscop zilnic Rac

Azi vei da dovadă de multă înțelegere în relațiile profesionale, iar în cuplu ești mai îngăduitor și empatic. Abordezi cu multă înțelepciune și maturitate o situație și cauți calea de mijloc astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Poți să-ți faci planuri de viitor alături de partener. Nu te teme să visezi departe.

Horoscop zilnic Leu

Ca să te simți cu adevărat bine, ai nevoie să faci unele schimbări în stilul de viață, dar mai ales de natură profesională. Ai șansa să-ți dai seama ce anume nu-ți place la locul de muncă. Chiar dacă ți se pare că visezi departe, îndrăznește să o faci, dar vino și cu soluții. Scimbă programul, renunță la unele sarcini sau chiar la locul de muncă dacă nu te mulțumește.

Horoscop zilnic Fecioară

Dacă până acum ai tot evitat să faci o declarație de dragoste, azi ar trebui să fii mai stimulat de contextul astrologic și să recunoști ceea ce simți. Dacă ești singur, este ziua perfectă să-ți conturezi profilul partenerului ideal. Nu te implica însă și în noi relații pentru că s-ar putea să nu vezi prea clar lucrurile.

Horoscop zilnic Balanță

Configurația astrologică a zilei ajută foarte mult nativii care-și doresc să se apropie de familie și să se împace cu cineva drag. De asemenea, dacă lucrezi de acasă, s-ar putea să simți nevoia unei reamenajări a locuinței. Unii nativi își reorganizează biroul de la locul de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion

Posibil ca în ultima perioadă să-ți fi înghițit cuvintele în anumite contexte, iar astăzi vei simți să spui ceea ce te apasă. Unii nativi și-au reprimat sentimentele pentru cineva, iar acum pot face o declarație de dragoste sensibilă și romantică. Poți lua unele decizii pe care evitai să le iei vizavi de viața ta sentimentală și nu numai.

Horoscop zilnic Săgetător

Dacă ai tot amânat niște cheltuieli pentru casă, astăzi s-ar putea să le faci. Este chiar recomandat să ieși la cumpărături, dar nu exagera. Unii nativi pot primi sprijinul familiei într-o situație financiară, în timp ce alții se pot bucura că o sumă de bani le intră în conturi.

Horoscop zilnic Capricorn

După o perioadă apăsătoare, în care cel mai probabil ți-ai reprimat multe dintre trăiri, astăzi ai ocazia să vorbești despre tine, despre ceea ce te apasă și o vei face într-un mod cinstit și sincer. Unii nativi care au trecut printr-o deziluzie sentimentală pot simți acum că au iertat persoana care i-a făcut să sufere.

Horoscop zilnic Vărsător

Contextul zilei te susține să te ierți pentru ceva ce ai făcut în trecut sau să ierți pe cineva din trecutul tău. Dacă ai fost dezamăgit sau tu ai dezamăgit, acum poți depăși momentele. Pe de altă parte, este o zi bună să mergi la psiholog sau să faci diferite terapii, de exemplu un masaj de relaxare.

Horoscop zilnic Pești

Ai toate șansele create de Univers să-ți reactivezi viața socială, să ieși cu prietenii și chiar să ierți anumite persoane din anturaj care te-au dezamăgit în ultima perioadă. Pe de altă parte, nu te teme să visezi cu privire la proiectele în care ești implicat. Fă-ți planuri realiste și muncește pentru a obține ceea ce-ți dorești. Astrele te susțin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York