Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 octombrie 2021. Lună Nouă în zodia Balanță

Publicat: 06/10/2021, 00:00
Actualizat: 06/10/2021, 21:47

Horoscopul zilei de 6 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se va forma Lună Nouă în zodia Balanță, moment care poate deschide noi porți în relațiile cu cei din jur, fie sentimentale, fie profesionale. Pe baza unor reevaluări și reanalize, ne putem seta noi intenții și putem să ne schimbăm modul de abordare într-un parteneriat. Luna Nouă se va manifesta intens în următoarele două săptămâni, dar efectele sale pot fi resimțite jumătate de an de acum înainte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Nouă se formează în sectorul relațiilor tale și te poate susține să scrii sau să rescrii un nou capitol sentimental sau profesional. Profită și schimbă ceea ce nu-ți place la tine în relație cu ceilalți și analizează-ți în amănunt trecutul relațional astfel încât să nu mai repeți anumite tipare. Unii nativi pot începe noi relații acum, în timp ce alții pot încheia conexiunile toxice din viața lor.

Horoscop zilnic Taur

Profită de energia adusă de Luna Nouă din Balanță și setează-ți noi intenții legate de locul de muncă. Schimbă-ți programul, eficientizează-ți munca și fă lucrurile altfel decât până acum. Unii nativi pot începe o relație cu un coleg de muncă sau cineva cunoscut prin prisma profesiei.În cuplu vei da dovadă de mai multă înțelegere și îngăduință față de partener.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Nouă din Balanță se petrece în sectorul iubirii tale și te poate ajuta să-ți reevaluezi o atitudine pe care o ai față de o relație și să dai un nou sens unei povești de iubire.Poți începe o nouă idilă acum, dar asigură-te că nu mai repeți niște tipare din trecut. Pe de altă parte, poți da curs unui proiect de creație și te poți preocupa mai mult de copii, dacă ai. Poți afla despre vestea unei sarcini.

Horoscop zilnic Rac

Profită de Luna Nouă din Balanță pentru a-ți schimba modul în care comunici și interacționezi cu cei dragi. Este un moment bun care te poate ajuta să vindeci trecutul, o karmă de familie, să deschizi un nou drum spre formarea propriului tău cămin. Sunt nativi care inițiază o redecorare a casei, o renovare sau aleg să se mute sau să-și cumpere o locuință.

Horoscop zilnic Leu

Reevaluează-ți modul în care comunici cu cei dragi pentru că această Lună Nouă te susține în comunicare. În plus, poți vedea dintr-o altă perspectivă o situațieși poți să-ți schimbi niște decizii luate. Fii atent la sfaturile celor din jur, pot veni cu soluții nesperate și neașteptate pentru rezolvarea problemelor tale sau pentru lămurirea unor aspecte încurcate din viața ta.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna Nouă de azi te susține să-ți setezi noi intenții financiare și să dai naștere unui nou trend în gestionarea și administrarea finanțelor. Poate veni cu oportunități financiare, cu o sursă nouă de venit și te susține să scoți bani folosindu-te de talentele și abilitățile tale. Este, de asemenea, o ocazie bună să-ți recâștigi încrederea în tine.

Horoscop zilnic Balanță

Ești vedeta acestei perioade, dat fiind că Luna Nouă se petrece în zodia ta și te poți aștepta la noi capitele care se scriu sau se rescriu în viața ta. Este momentul să-ți recâștigi încrederea în tine și să iei decizii bazându-te pe raționamentul tău, decizii de viitor care să-ți deschidă noi drumuri. Unii nativi pot fi stimulați să-și schimbe look-ul.

Horoscop zilnic Scorpion

Profită de energia acestei Luni Noi pentru a te detașa de tot ce este toxic în viața ta, fie că este vorba de un obicei dăunător, de un viciu, o dependență, fie că este vorba de o persoană nocivă. Poți să faci mici schimbări astfel încât să te bucuri de o stare de sănătate mai bună. În cazul unor nativi, persoane din trecut pot reveni în viața lor, însă nu trebuie să repete tiparele.

Horoscop zilnic Săgetător

Odată cu această Lună Nouă din Balanță ți se oferă ocazia să vezi dacă anturajul din care faci parte te mai reprezintă. Este o perioadă în care poți cunoaște noi oameni, poți lega noi prieteni și poți intra în noi proiecte. Unii nativi pot fi atrași de persoane cunoscute în mediul online sau prin intermediul grupului de prieteni.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Nouă din Balanță poate veni cu noi direcții profesionale, cu o nouă funcție sau o nouă oportunitate de a te face remarcat și apreciat. Unii nativi pot lua decizia acum de a-și schimba cariera, în timp ce alții își setează noi obiective îndrăznețe. Atenție la modul în care menții echilibrul de autoritate în discuțiile cu superiorii.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna Nouă îți cere să-ți setezi idealuri curajoase sau să te preocupi altfel de cât ai făcut-o până acum să-ți atingi niște idealuri pe care deja le ai pe listă. Este momentul să înveți ceva nou, să studiezi, să te înscrii la un seminar și să-ți schimbi niște principii și convingeri de viață. Dacă ai o relație la distanță, poți să-i aduci îmbunătățiri acum și poate fi vorba de soluții pentru a vă vedea mai des.

Horoscop zilnic Pești

Profită de Luna Nouă din Balanță pentru a-ți schimba modul de raportare la banii altora și la resursele altora, la modul în care le folosești și administrezi. Poți rezolva ceva din trecut legat de bani sau viață intimă. Un partener se poate răzgândi și asta te poate ajuta să te corectezi pe tine. Poți scrie sau rescrie un nou episod într-o relație intimă.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”