Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 octombrie 2021. Săgetătorii se pot certa cu șefii

Publicat: 05/10/2021, 00:00
Actualizat: 05/10/2021, 20:44

Horoscopul zilei de 5 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În cea mai mare parte a zilei Luna va traversa zodia Fecioară și ne va ajuta să ducem la bun sfârșit sarcinile avute. Ulterior se va muta în zodia Balanță, poziție din care ne va stimula să căutăm compania celorlalți și armonia în cuplu.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Te poți stresa peste măsură cu sarcinile de la locul de muncă, însă vei reuși să le faci față grație răbdării și perseverenței. Evită să intri în polemici cu colegii și nu refula în fața partenerului. Dedică-ți seara unei cine în doi și așteaptă-te la discuții importante în cuplu. Va trebui să fii mai înțelegător și să înțelegi că momentan puterea este la partener și va fi mai greu să-l domini.

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea să nu vezi prea clar o situație sentimentală și să te anime un sentiment ciudat, oscilant. Dacă lucrezi la un proiect creativ, atunci poți da tot ce ai mai bun din tine, mai ales că ai imaginație. Încearcă să te odihnești corespunzător. Nu ar strica să mergi la odihnă mai devreme și să fii mai atent la alimentație.

Horoscop zilnic Gemeni

Reușești să-ți finalizezi sarcinile astăzi în timp util, fie că sunt gospodărești, fie profesionale. O reoganizare a căminului te poate ajuta să te simți mai bine. Seara, sentimentele tale sunt neclare și poți trece de la o extremă la alta, de la încredere în partener la suspiciuni. Încearcă să te dedici unor activități artistice care știi că te binedispun.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea să ai parte de multe întrebări astăzi, să simți nevoia să stai de vorbă cu cineva de încredere. Dacă ai de luat o decizie importantă, atunci întoarce situația pe toate părțile și nu te teme să ceri sfatul unor persoane cu experiență. Atenție la tensiunile în familie care pot să apară pe nepusă masă către seară.

Horoscop zilnic Leu

Dacă ai de făcut cumpărături astăzi, asigură-te că te rezumi la strictul necesar și nu depăși bugetul alocat. Seara s-ar putea să ai parte de niște discuții interesante, importante și va trebui să faci un efort să fii atent la ce spun ceilalți, dar și să eviți să intrei în contradictoriu. Ai putea ieși la o plimbare de relaxare sau ai putea să faci o vizită la rude.

Horoscop zilnic Fecioară

Cât Luna traversează zodia ta vei reuși să ai spor în activitățile întreprinse, dar dacă lucrezi cu banii atunci va trebui să ai mai multă grijă la detalii, la calcule.Preocupă-te și de tine și de nevoile tale și nu ar strica dacă ai cheltui un ban în plus pentru a face ceva ce-ți place, atâta timp cât suma nu lasă gaură în portofel.

Horoscop zilnic Balanță

Ziua poate începe cu unele frământări, cu o stare de irascibilitate și chiar oboseală, așa că nu te enerva pe cei din jur și nici nu răspunde provocărilor venite din partea colegilor. Seara fă tot posibilul să cauți echilibrul și pacea interioară, mai ales că Luna va intra în zodia ta și te va susține să-ți găsești liniștea.

Horoscop zilnic Scorpion

Este foarte probabil să te întâlnești cu un fost prieten, însă nu te va încânta prea mult momentul sau îl vei trata cu multă seriozitate și răceală. Aceste stări, plus luciditatea, le vei avea și dacă vei aborda o problemă profesională legată de un proiect sau un asociat. Poți face planuri de viitor destul de sobre acum. Seara vei avea bateriile descărcate, așa că odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Săgetător

Proefsional poți avea parte de fel și fel de nemulțumiri, responsabilități prea mari și chiar tensiuni cu superiorii. Ai grijă la cum te expui într-un cadru oficial și ai grijă la imaginea ta pentru că pot apăra fel și fel de bârfe. Seara s-ar putea să fii solicitat de prieteni sau de asociați care au să-ți propună subiecte de discuție interesante.

Horoscop zilnic Capricorn

Nu intra în polemici pe teme culturale, religioase, politice, sociale și nici nu lua de bun tot ce auzi în jurul tău. Nu te baza doar pe propriul adevăr, ci caută să vezi de ce ceilalți au alte opinii, ce stă la baza credințelor lor. Seara rezervă-ți timp pentru a analiza niște decizii profesionale pe care urmează să le iei vizavi de cariera ta.

Horoscop zilnic Vărsător

Preocupă-te să fii la zi cu datoriile, cu ratele și facturile și nu te lăsa acaparat de niște frici financiare, maia les dacă acestea vin în urma unor zvonuri. Seara s-ar putea să te frământe niște întrebări legate de evoluția ta personală sau de progresul tău profesional. Ești acolo unde ți-ai dorit să fii? Dacă nu, care este următorul pas pe care trebuie să-l faci?

Horoscop zilnic Pești

Nesiguranța unei relații îți poate da bătăi de cap astăzi și va trebui să dai dovadă de multă moralitate și stăpânire de sine pentru a nu degenera lucrurile. Și relațiile profesionale pot fi supuse unui moment de neîncredere. Seara ar putea fi un sfetnic bun și te-ai putea reapropia de partener prin gesturi intime și sensibile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Idolul lui Mircea Badea. N-a mai văzut niciodată un om ca el
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Unde se află prima cabană montană construită în România?