Horoscopul zilei de 1 aprilie 2021. Leii se pot îndrăgosti

Horoscopul zilei de 1 aprilie 2021. Leii se pot îndrăgosti
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2021. Leii se pot îndrăgosti / Foto: Pixabay.com
Publicat: 01/04/2021, 06:22
Actualizat: 01/04/2021, 06:23

Horoscopul zilei de 1 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect sextilul dintre Soarele aflat în Berbec, care reprezintă energia noastră, și Saturn, planeta lecțiilor de viață, din zodia Vărsător. Acest context astrologic este benefic pentru că ne focusează mai mult pe acțiunile noastre, ne oferă răbdare și perseverență, dar și mai mult cumpăt.

Tot astăzi se formează și sextilul dintre Venus, planeta iubirii, din zodia Berbec și Nodul Nord din Gemeni, aspect care ne aduce ocazia unor importante lămuriri în plan sentimental, dar și financiar. Poate fi ocazia unor noi începuturi sentimentale, dar ar fi de preferat să fie ținut în frâu entuziasmul pentru a vedea cât mai clar situația.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 1 aprilie 2021

Dragoste

Azi poți lămuri situații ce țin de relația ta sau pur și simplu, în mintea ta se clarifică multe lucruri legate de partenerul de viață. Cei singuri pot fi mai deschiși către flirt.

Carieră și bani

Este o zi care promite multe în plan profesional, important este să te și mobilizezi și să te responsabilizezi. Ai răbdare, tact și perseverență. Nu le irosi.

Sănătate

Stările anxioase și angoasele din ultimul timp încep să se dizolve și vei simți asta începând de astăzi.

Horoscop zilnic Taur – 1 aprilie 2021

Dragoste

Azi ești mai hotărât ca niciodată că trebuie să lași în spate trecutul și vei avea forțăa și determinarea necesare să faci asta. Posibil ca unii nativi să depășească o dezamăgire sentimentală.

Carieră și bani

Azi poți returna o datorie sau poți rezolva un context financiar ce ține de bani și bunuri materiale, asigurări, litigii, prcese.

Sănătate

Te vei responsabiliza mai mult cu privire la stilul de viață și vei începe să faci pași mici, dar siguri în îmbunătățirea situației.

Horoscop zilnic Gemeni – 1 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă pentru a lămuri o situație cu partenerul de viață. Relațiile de prietenie sunt promițătoare și nu este exclus ca în cazul unor nativi să se facă pasul de la prietenie la iubire.

Carieră și bani

Din punct de vedere profesional, azi dai dovadă de multă încredere în tine și poți face lucrurile să funcționeze. Un proiect, un plan începe să prindă forme.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Rac – 1 aprilie 2021

Dragoste

Sentimental nu se produc schimbări majore astăzi. Vei continua în același ritm, dar cu mai multă energie și detașare emoțională față de zilele trecute.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună din punct de vedere profesional. Poți spune ceea ce ai de spus cu mai mult curaj și poți obține niște beneficii importante. Ai susținerea unei persoane cu funcție sau primești o ofertă de asociere.

Sănătate

Odihnește-te corespunzător și fă mai multă mișcare, însă exerciții ușoare care să te mențină mobil și nu să te obosească.

Horoscop zilnic Leu – 1 aprilie 2021

Dragoste

Se anunță o zi favorabilă în plan sentimental, indiferent de statut. Dacă ești singur, te poți îndrăgosti, dar o vei face cu maturitate, cu așteptări serioase de la cealaltă persoană. În cuplu ești răbdător și asta te va ajuta să clarifici neînțelegeri mai vechi și să-ți consolidezi relația.

Carieră și bani

Te bucuri de sprijin și înțelegere la locul de muncă și asta te poate mobiliza și stimula astăzi în desfășurarea sarcinilor.

Sănătate

Fă-ți micile plăceri și mofturi și răsfață-te astăzi. Poți începe să faci mai multă mișcare, poate chiar sport în aer liber.

Horoscop zilnic Fecioară – 1 aprilie 2021

Dragoste

Ai nevoie să stai cu familia și te preocupi de problemele celor dragi sau de situații ce țin de locuință. Poate faci o reorganizare a casei și a regulilor din interiorul său.

Carieră și bani

Este o zi care te poate susține din punct de vedere astrologic să rezolvi contexte financiare, mai ales dacă vizează bani și bunuri materiale, moșteniri, asigurări, litigii, credite.

Sănătate

Starea emoțională este nu neapărat apăsătoare, cât mohorâtă și poți trece de la emoții constructive și optimiste la emoții negativiste destul de ușor.

Horoscop zilnic Balanță – 1 aprilie 2021

Dragoste

Dacă te deplasezi astăzi, ai toate șansele să cunoști persoane pe placul tău. Unii nativi au șanse să înceapă relații noi, dar cu condiția ca la nivel de principii și convingeri să fie pe aceași lungime de undă. În cuplu se ajunge la viziuni comune și se consolidează relația.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru interviuri de angajare, pentru a te remarca în ședințe, discursuri și negocieri. De asemenea, sunt susținuți și cei care dau examene.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, în ciuda faptului că poți avea discuții pe tema sănătății sau poți merge la analize și controale medicale.

Horoscop zilnic Scorpion – 1 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea să te macine un aspect financiar în cuplu și acesta să fie legat de faptul că nu știi dacă partenerul este cu tine pentru că te iubește sau pentru că are unele beneficii materiale sau de imagine. Îți vei lămuri acest dubiu astăzi sau o confuzie legată de viața ta sentimentală.

Carieră și bani

Te preocupă banii și poți avea parte de situații care să conducă la rezolvarea unui context financiar, poate chiar legat de salariu sau de un procent care-ți revine dintr-o activitate

Sănătate

Azi îți poți înțelege rațional niște frici și temeri, poți depista că unele dependențe sau vicii nu-ți fac bine și te poți debarasa de ele.

Horoscop zilnic Săgetător – 1 aprilie 2021

Dragoste

Sunt aspecte favorabile vieții sentimentale și dacă ești singur s-ar putea să te atragă cineva și să începi o relație. De preferat ar fi să nu te întorci la cineva din trecut. În cuplu se clarifică situații și se ajunge la noi înțelegeri.

Carieră și bani

Azi dai dovadă de mai mult curaj și te poți afirma cu încredere, îți expui punctul de vedere cu maturitate și seriozitate, însă ai grijă să nu devii prea impunător.

Sănătate

Luna îți traversează zodia astăzi și îți aduce mai mult optimism, entuizasm și bucurie de a face lucruri, dorință de a experimenta.

Horoscop zilnic Capricorn – 1 aprilie 2021

Dragoste

Azi vei dedica mare parte din timp familiei sau te vei ocupa să rezolvi un context ce ține de casă, poate să faci o reparație, o reamenajare.

Carieră și bani

Sunt nativi care sunt forțați să scoată bani din buzunar pentru confortul casei lor, dar o vor face cu multă bucurie și fără păreri de rău.

Sănătate

Starea ta de spirit, starea emoțională va fluctua astăzi de la minus la plus, așa că încearcă să o ții în frâu și să nu devii irascibil.

Horoscop zilnic Vărsător – 1 aprilie 2021

Dragoste

Sunt aspecte destul de promițătoare privind posibilitatea de a începe o relație acum. Posibil ca un flirt să te ducă exact în această direcție.

Carieră și bani

Azi îți exprimi punctul de vedere cu multă seriozitate, maturitate, negociezi cu diplomație și totul poate fi în favoarea ta, mai ales dacă ai în plan consolidarea unui proiect.

Sănătate

Te bucuri de un surplus de energie astăzi și vei dedica mult timp prietenilor și distracției cu aceștia.

Horoscop zilnic Pești – 1 aprilie 2021

Dragoste

De preferat ar fi să spui ceea ce ai de spus și partenerului de viață. Dacă vei ține în tine sau mai grav, dacă ai secrete pe care le ascunzi, acestea se pot întoarce împotriva ta.

Carieră și bani

Azi ai mai mult curaj să te expui, să ieși în față și să-ți ceri drepturile de la superiori. Este o zi care te poate stimula să-ți atingi niște obiective. Ești rezervat în cheltuieli, însă nu te vei da înapoi de la a-ți satisface mici plăceri.

Sănătate

Cu cât primești aprecieri, cu atât stima de sine crește, iar starea de spirit se îmbunătățește, însă de preferat ar fi să nu te bazezi doar pe asta pentru a fi într-o dispoziție mai bună, ci să faci și tu un efort de a zâmbi mai mult.