Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Gemenii își exprimă sentimentele cu maturitate

Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Gemenii își exprimă sentimentele cu maturitate
Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Gemenii își exprimă sentimentele cu maturitate
Publicat: 28/02/2021, 21:48

Horoscopul zilei de 1martie2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va tranzita astăzi zodia Balanță, inducând o nevoie mai mare de echilibru, de pace, împăcare, o nevoie de a ne dedica și celorlalți, iar prin aspectele pe care le face cu Saturn din zodia Vărsător ne aduce mai multă maturitate și responsabilitate în modul de a socializa.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 1 martie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă discuțiilor în cuplu, lămuririi aspectelor legate de viața îndoi și mai ales e1primării sentimentelor față de partener.

Carieră și bani

Relațiile profesionale, cu colaboratorii, asociații, partenerii de afaceri sunt foarte bune astăzi și se poate ajunge ușor la un consens, la o direcție de viitor. Vei spune direct ce pretenții ai și vei da dovadă de maturitate în dialog.

Sănătate

Atenție la dependența pe care o poți dezvolta față d alte persoane în aceste zile, fie că este vorba de perechea de viață, fie de prieteni. Altfel, nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Taur – 1 martie 2021

Dragoste

Azi vei lăsa deoparte interesul pentru sectorul sentimental și pentru cultivarea acestor trăiri pentru că bei avea treburi mult mai importante de făcut.

Carieră și bani

Dai dovadă de mult spor în activitățile întreprinse și azi vei reuși să bifezi tot ce ți-ai trecut în programul de lucru.

Sănătate

Este o zi foarte bună pentru reechilibrarea stării de sănătate. Nevoia de a te odihni corespunzător cu munca depusă este mare, ba chiar vei acorda prioritate rela1ării.

Horoscop zilnic Gemeni – 1 martie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru exprimarea sentimentelor, pentru a face declarații de dragoste, de aceea cei singuri care-și doresc să cucerească pe cineva pot avea mari șanse astăzi pentru că sunt mult mai serioși în abordarea subiectului, mult mai clari și sensibili în modul în care flirtează.

Carieră și bani

Ești foarte bine susținut în toate activitățile care implică manifestarea calităților artistice și oratorice. Zi bună pentru cei care susțin pledoarii, pentru cei care lucrează în mass-media, care predau, etc… Ești foarte atent la ceea ce spui, responsabil în promisiuni.

Sănătate

Ești energic, vioi, iar starea interioară este foarte bună, după mult timp în care ai simțit niște apăsări interioare. Ai chef de distracție, de activități care-ți fac plăcere, poate chiar te dedici unui hobyy.

Horoscop zilnic Rac – 1 martie 2021

Dragoste

Azi ai putea fi constrâns să porți niște discuții cu partenerul de viață fie pe tema relației intime, a vieții din dormitor, fie pe tema banilor, a bugetului comun.

Carieră și bani

Nu prea vei avea tragere de inimă să te preocupi de activitățile planificate, însă vei lupta să te mobilizezi și le vei face față. Cineva din familie te poate sprijini în acest sens. Unii nativi pot primi chiar sprijin financiar.

Sănătate

Starea emoțională este destul de bună, mai ales că vei reuși singur să conștientizezi ce anume te supără, ce te inhibă sau te sperie.

Horoscop zilnic Leu – 1 martie 2021

Dragoste

Sunt șanse mari să-ți faci noi prieteni, să stai de vorbă cu cei dragi mai mult ca de obicei, iar în cuplu poți clarifica cu multă înțelegere, suport, o situație. Comunicarea cu partenerul de viață este susținută de maturitate și sinceritate.

Carieră și bani

Ziua de astăzi este foarte favorabilă discuțiilor profesionale, inclusiv negocierilor legate de o colaborare, de un contract. Vei da dovadă de multă diplomație și tact.

Sănătate

S-ar putea să te decizi mai greu în privința unei deplasări, fie că este vorba de o deplasare profesională, fie de o minivacanță sau excursie, plimbare.

Horoscop zilnic Fecioară – 1 martie 2021

Dragoste

În plan sentimental se menține o stare de armonie, de detașare față de alte probleme din trecut care altă dată ar fi creeat animozități. Empatia în cuplu funcționează.

Carieră și bani

Ziua de astăzi este foarte interesantă din punct de vedere financiar. Posibil ca nativii să primească o ofertă de job mai bine plătită, poate o funcție mai înaltă, însă să realizeze că nu sunt suficient de pregătiți pentru asta. În alte cazuri, poate fi vorba de activități remunerate extra, dar pentru care nu au pregătirea profesională necesară.

Sănătate

Starea de sănătate se mai îmbunătățește, deși astăzi poate interveni un stres suplimentar din cauze financiare, dar nu legate de lipsa banilor, ci de imposibilitatea de a-ți crește veniturile.

Horoscop zilnic Balanță – 1 martie 2021

Dragoste

Este destul de bine aspectat sectorul sentimental. Nativii sunt pe poziții, nu se lasă șantajați emoțional, iar cei singuri pot flirta cu maturitate și seriozitate, iar asta le poate aduce un plus major dacă vor să cucerească persoana care le place.

Carieră și bani

Este o zi în care creativitatea și simțul artistic pot fi exprimate într-o fornă destul de înțeleaptă, serioasă, ușor rigidă, dar plăcută.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia și îți conferă suport emoțional, îți crește nevoia de echilibru, pace, liniște interioară, dar și de odihnă.

Horoscop zilnic Scorpion – 1 martie 2021

Dragoste

Starea emoțională este intensă. Posibil să simți nevoia de a te conecta cu emoțiile tale în cel mai profund mod cu putință, chiar dacă asta înseamnă interiorizare. Ești mai sensibil, dar poți conștientiza ce te doare, de fapt sau care este problema în familie care-ți crează angoase.

Carieră și bani

Posibil ca unele negocieri financiare, dar nu numai financiare, din trecut să fie reluate acum.

Sănătate

Nu sunt neapărat probleme de sănătate, însă este foarte evidențiată nevoia ta de liniște, de pace, de retragere din tumultul vieții, de interiorizare și regăsire a echilibrului interior.

Horoscop zilnic Săgetător – 1 martie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă discuțiilor cu prietenii, însă mai degrabă acelor discuții din care scoți ceva util pentru tine, ceva constructiv, poate un sfat înțelept, o idee. Poți simți nevoia de a face parte dintr-un grup.

Carieră și bani

Dacă ai de negociat ceva astăzi va trebui să iei în calcul rigiditatea celorlalți. Posibile discuții serioase despre un proiect de grup, social, profesional în care ești implicat.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă legat de o deplasare poți sta pe gânduri mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – 1 martie 2021

Dragoste

Nevoia de a petrecetimpacasă, cu familiaeste mare, darastăzicelmaiprobabilterezumidoar la a face planuriînacestsens.

Carieră și bani

Este o zi bună să te exprimi în fața superiorilor, să porți un discurs public echilibrat. Ești foarte responsabil cu privire la imaginea ta profesională, la modul în care te expui.

Sănătate

Te bucuri de echilibru interior, de o stare bună de spirit, inclusiv de energie și sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător – 1 martie 2021

Dragoste

Dacă nu știi ce decizie să iei într-o chestiune personală, cere sfatul unei persoane cu experiență sau mai înțeleaptă. Poți fi atras de o persoană de altă cultură, de altă naționalitate.

Carieră și bani

Ești destul de rigid cu privire la niște idei și soluții pe care alții ți le propun. Pe de altă parte, este vorba și de o îndoială care-ți macină mintea și te ține pe loc, făcându-te să-ți verifici principiile de viață și convingerile, mentalitățile. Unii nativi se preocupă de studiu sau se documentează în privința unei situații.

Sănătate

Mulți nativi sunt mânați acum de dorința de a călători, însă nu vor găsi momentul în care să facă asta sau contextul social îi va inhiba.

Horoscop zilnic Pești – 1 martie 2021

Dragoste

Azi ești mai misterios și mai atras de tot ce este necunoscut, ascuns, așa că poți să investighezi unele aspecte despre o persoană care-ți place.

Carieră și bani

Mare parte din atenție o vei canaliza astăzi pe sectorul financiar. Vei dori să stabilizezi un aspect, să faci analize riguroase cu privire la investițiile tale, să fii la zi cu plățile și datoriile și vei evita să faci cheltuieli nefondate.

Sănătate

Posibil să te îngrijorezi din cauza unor aspecte financiare și să vrei să te retragi mai mult în sinea ta, evitând, de exemplu, ieșirile sau activitățile pentru care trebuie să scoți bani din buzunar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ion Iliescu, urmărit penal în "dosarul fără sfârșit" al mineriadei din urmă cu 34 de...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Prea multă mâncare nesănătoasă provoacă probleme de durată în creier