VIDEO | Horoscopul zilei de 1 martie 2022. „Balanțele” trebuie să evite speculațiile financiare

Publicat: 01/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 1 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur zodia Vărsător și Saturn formează zilele acestea o conjuncție care ne oferă putere mentală, capacitate de concentrare și maturitate în gândire.

Avem susținerea Universului să luăm decizii grele cu multă logică și responsabilitate, însă negocierile nu vor fi deloc ușoare. Recomandat de astre să evităm gândurile negativiste.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai susținerea acestei conjuncții să iei decizii foarte bune legate de proiectele tale. În plus, îți poți face planuri de viitor foarte ambițioase și cu maturitate. Fă-ți un program de lucru și încearcă să nu te abați de la el. Posibile nemulțumiri din partea prietenilor.

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea să fii forțat să iei niște decizii profesionale destul de dure și dificile care, deși îți provoacă disconfort, sunt necesare. Unii nativi pot purta discuții salariale, în timp ce alți nativi vor investi bani în imaginea lor sau pentru a-și dezvolta niște talente.

Horoscop zilnic Gemeni

Cum Mercur ese guvernatorul tău, încearcă să eviți sau să ai mai multă aibă grijă la deplasări zilele acestea. Pot apărea obstacole sau probleme cu actele. Unii nativi se pot frământa cu privire la unele decizii pe care le au de luat. Astrele te susțin să afli un adevăr, o informație sau să faci dreptate într-un context.

Horoscop zilnic Rac

Conjuncția Mercur-Saturn are implicații relaționale și s-ar putea să ai de luat niște decizii grele legate de cuplu, de partener sau chiar de un contract profesional. În alte cazuri este vorba de discuții și negocieri care decurg mai greu și implică unele renunțări. Evită pe cât posibil să faci investiții riscante.

Horoscop zilnic Leu

Mercur și Saturn se întâlnesc chiar în sectorul relațiilor tale și este foarte probabil să ai parte de discuții serioase cu partenerul. Poți lua o decizie legată de relația ta sau de o tranzacție imobiliară. Unii nativi pot negocia un contract profesional sau pot purta dialoguri dure cu superiorii.

Horoscop zilnic Fecioară

Dat fiind faptul că Mercur te guvernează, te poți aștepta la o stare de agitație mai mare, la oboseală și la diferite limitări. Trebuie să ai grijă la sănătate și să-ți facă un program strict pe care să-l urmezi astfel încât să ai timp de odihnă. Unii nativi pot lua decizii grele legate de locul de muncă.

Horoscop zilnic Balanță

Poți purta discuții și poți lua decizii sentimentale dificile și acum mai mult ca nivciodată trebuie să fii rațional. Unii nativi pot încheia aventuri sentimentale. Pe de altă parte, nu este momentul să joci la noroc, așa cvă evită speculațiile financiare.

Horoscop zilnic Scorpion

Discuțiile în familie, cu părinții, poate privind sarcinile gospodărești, responsabilitățile pe care le ai, sunt tensionate și dificile. Impunerile și așteptările celor dragi te pot copleși. În unele cazuri, poate fi vorba de o mutare, de un credit de locuință sau de neînțelegeri între părinți și partener.

Horoscop zilnic Săgetător

Conjuncția din aceste zile te pune în fața unor decizii grele, dificile, posibil legate de relații sau de locul de muncă. Ai nevoie să-ți păstrezi un raționament matur și ar trebui să ceari sfaturi și păreri de la cei cu experiență. Sunt posibile probleme cu actele și cu deplasările, dar și constrângeri din partea partenerului.

Horoscop zilnic Capricorn

Conjucția Mercur-Saturn se petrece în sectorul tău financiar, așa că te poți aștepta la vești limitative legate de bani. Totuși, ai șansa să faci calcule corecte, să iei decizii mature și să găsești cele mai bune rezolvări pentru a ieși dintr-un impas financiar.

Horoscop zilnic Vărsător

Ești gazda conjucției Mercur-Saturn, iar asta te va susține în raționament. Ai o logică matură, ești responsabil și autodisciplinat, însă nu simți să împarți cu alții ceea ce gândești. Unii nativi s-ar putea să fie nevoiți să ia niște decizii importante legate de o relație, de viața personală sau profesională.

Horoscop zilnic Pești

Ste foarte probabil să fii acaparat de frici și gânduri negativiste și din cauza asta nici starea de spirit să nu fie cea mai bună. Partenerul te poate constrânge să iei decizii sau să pui un adevăr. Se întrevăd discuții serioase cu acesta și poți lua decizii importante într-o relație. Unii nativi au parte de negocieri dificile.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Urdăreanu, regele cavourilor de lux. Mormântul lui are patru etaje și cartel de acces
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Emisiile de la marile companii de petrol și gaze ar putea cauza milioane de decese...