VIDEO | Horoscopul zilei de 11 iunie 2022. „Scorpionii” au parte de surprize în cuplu

Publicat: 11/06/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 11 iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Planeta iubirii și a banilor, Venus, din zodia Taur, se apropie de o conjuncție perfectă cu Uranus, planeta neprevăzutului, prin urmare este posibil să avem parte de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale, dar și în plan financiar.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Conjuncția Venus-Uranus se petrece în sectorul tău financiar și s-ar putea să-ți aducă niște surprize neașteptate, niște răsturnări de situație care să te determine să faci bani. Venus este și planeta care-ți guvernează relațiile, astfel că acest context astrologic îți poate induce o nevoie de schimbare în viața de cuplu.

Horoscop zilnic Taur

Venus este guvernatoarea ta, așa că s-ar putea ca dorința de a-ți schimba viața, de a veni cu ceva nou, de a face lucrurile altfel să fie foarte mare. Dacă ești singur, te poți simți atras brusc de o persoană care nu corespunde gusturilor tale obișnuite.

Horoscop zilnic Gemeni

Venus îți guvernează iubirea și nu este exclus ca acest context astrologic să-ți aducă în mod surprinzător în viața ta o persoană din trecutul tău, un fost partener. S-ar putea ca unele secrete și situații din trecut să iasă la suprafață.

Horoscop zilnic Rac

Prietenii te pot lua prin surprindere, poate cu o invitație, poate cu o propunere sau, în alte cazuri, nativii se pot întâlni întâmplător cu persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme. S-ar putea ca un proiect de grup în care ești implicat să treacă prin schimbări.

Horoscop zilnic Leu

Conjuncția Venus-Uranus se petrece în sectorul carierei tale și te poți aștepta la fel și fel de contexte neprevăzute, la surprize care vin din partea superiorilor, poate chiar la preluarea unei funcții, a unor responsabilități noi.

Horoscop zilnic Fecioară

Poți fi atras în mod ciudat de un nou domeniu sau poți simți o dorință să înveți, să explorezi ceva nou. Posibile vești surprinzătoare din străinătate sau invitații într-o călătorie. Unii nativi se pot întâlni cu persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Horoscop zilnic Balanță

Venus, guvernatoarea ta, și Uranus, guvernatorul iubirii tale, se întâlnesc într-o conjuncție în casa intimității tale, prin urmare s-ar putea să vrei ceva nou, să-ți dorești să reîmprospătezi viața de cuplu. Ai grijă la o pasiune bruscă care poate lua naștere acum. Grijă și la surprizele financiare!

Horoscop zilnic Scorpion

Conjuncția Venus-Uranus se petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce surprize în viața de cuplu și răsturnări de situație. Posibil să fie vorba și de o atitudine mai libertină a partenerului sau de o dorință de schimbare, de inovație. Unii nativi au parte de schimbări în afaceri și parteneriate.

Horoscop zilnic Săgetător

Conjuncția Venus-Uranus poatea duce unele răsturnări de situație, surprize și evenimente neprevăzute care țin de zona profesională, de locul de muncă. În perioada următoare te poți confrunta cu sarcini noi, responsablități noi, care să-ți se schimbe programul.

Horoscop zilnic Capricorn

Conjuncția Venus-Uranus se petrece în sectorul iubirii tale, prin urmare zilele acestea te poți aștepta la surprize sentimentale, evenimente neprevăzute care impactează viața ta sentimentală, dar și relația cu copiii. Poate fi vorba și de schimbări pe care simți să la faci, dar și de o dorință mai mare de libertate.

Horoscop zilnic Vărsător

Contextul zilei poate aduce surprize și răsturnări de situația care vizează familia și locuința. Poate fi vorba de dorințe ciudate ale celor dragi care-ți dau programul peste cap sau de nevoia de a schimba ceva în casă.

Horoscop zilnic Pești

Zilele acestea te poți aștepta la mesaje, dialoguri care să te surprindă, poate niște planuri ți se dau peste cap. S-ar putea să te ia pe nepregătite niște situații din trecut, poate chiar o întâlnire cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme.