Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2021. „Taurii” pot încheia relații (VIDEO)

Publicat: 11/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Conjuncția Marte-Mercur de ieri se resimte și astăzi și mult mai puternic, dat fiind faptul că ambele planete sunt în careu cu Saturn din Vărsător. S-ar putea să devenim acizi, sarcastici în dialog, să nu suportăm limitările și să reacționăm destul de agresiv. Posibil să avem senzația că ceea ce spunem și ne dorim nu este luat în seamă de ceilalți și să devenim conflictuali.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ar trebui să ai mai multă grijă la deciziile financiare pe care le iei, mai ales dacă banii tăi depind de alții. Nu te arunca în investiții fără o viziune de viitor. Posibil să ai impresia că unele proiecte în care te-ai implicat s-au împotmolit, însă ziua de astăzi te ajută să cauți soluții și să stai de vorbă cu persoane cu experiență. Dacă o relație merge mai greu, nu te grăbi să dai verdicte.

Horoscop zilnic Taur

Ai grijă la încăpățânare astăzi și la conflictele cu ceilalți, care odată izbucnite, vor fi greu de oprit și pot aduce încheierea unor relații, sentimentale, dar mai ales profesionale. În cuplu poți ajunge la concluzia că relația nu mai merge sau, dacă ești la început, poți avea senzația că lucrurile stau pe loc, de acea, dacă vrei o relație oficială, va trebui să ai răbdare și să fii matur.

Horoscop zilnic Gemeni

Nu te înțelegi nici astăzi cu colegii, ai tendința să-i critici, mai ales dacă ți se pare că tu muncești mai mult decât alții. Ține cont că viziunile diferite pot aduce tensiuni. În plus, ai tendința de a-ți asuma prea multe responsabilități și să nu le faci față, ba chiar să-ți afecetze și starea de sănătate. Dacă nu ești atent la acțiunile tale te poți răni fără să vrei.

Horoscop zilnic Rac

Ziua aceasta poate aduce unele neplăceri și frustrări în relațiile cu ceilalți, atât profesionale, dat mai ales sentimentale. Sunt nativi care nu se simt iubiți, care au senzația că partenerul este rece cu ei și pot da naștere unor suspiciuni. Ceruri pot apărea și din cauza unor discuții legate de copii. De preferat ar fi să apeleze la romantism și gesturi drăgostoase și să nu ducă lucrurile la extrem.

Horoscop zilnic Leu

Ziua de astăzi poate aduce stres și mai multe activități casnice, astfel că nici tensiunile cu familia nu sunt excluse. Ai grijă ca din neatenție să nu te accidentezi prin casă. Pe de altă parte, s-ar putea să scoți la suprafață tensiuni interioare, emoții mai vechi și din cauza asta să intri în conflicte cu cei dragi. Unii nativi pot fi agitați din cauza unei mutări, renovări.

Horoscop zilnic Fecioară

Evită certurile cu colegii și superiorii, chiar dacă ai senzația că ideile tale nu sunt auzite sau te izbești de anumite critici. Bazează-te pe mintea ta, dar nu lua decizii sub impulsul momentului. Ai grijă la deplasări, la acte și la negocieri și nu te de înapoi dacă trebuie să înveți ceva nou pentru a-ți eficientiza munca.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea să trebuiască să faci niște cheltuieli care să te preocupe din cauză că sunt prea mari sau neașteptate. Pe de altă parte, o sumă de bani poate întârzia să-ți intre în conturi și asta te poate îngrijora. Evită speculațiile financiare, evită să cucerești pe cineva prin cadouri scumpe sau să cumperi iubirea cuiva. S-ar putea să-ți dai seama că o relație se bazează mai mult pe interese decât pe iubire.

Horoscop zilnic Scorpion

Nu ai scăpat de contextele tensionate care vizează zodia ta, prin urmare fii mai atent la discuțiile pe care le ai cu ceilalți pentru că poți da naștere unor conflicte mai greu de aplanat, mai ales în familie și mai ales dacă cineva îți impune ceva. Poți scoate la suprafață emoții mai vechi, reprimate, și poți să-i rănești pe cei dragi cu sarcasmul și cuvintele usturătoare pe care le spui. Unii ativi pot întâmpina unele obstacole legate de casă, bunuri patrimoniale și se pot enerva.

Horoscop zilnic Săgetător

S-ar putea ca unele frământări interioare să te doboare și să te facă să iei decizii pe care le tot amâni. Este foarte probabil ca unele secrete să iasă la suprafață sau să apară tensiuni în cuplu legate de situații din trecut. Ai grijă la reproșurile pe care le faci. Unii nativi se pot preocupa intens de sănătatea cuiva drag.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea să-ți dai seama astăzi că ai investit bani și resurse în proiecte care nu meritau sau care nu aveau viitor. În unele cazuri, dincolo de tensiunile cu cei din anturaj, pot să apară dezamăgiri cauzate de prieteni, asociați și angajați, așa că ai grijă cui acorzi încrederea. Evită să dai sau să iei bani cu împrumut.

Horoscop zilnic Vărsător

Și astăzi va trebui să fii atent la discuțiile cu superiorii și la stresul profesional care poate fi mult prea mare, maia les dacă trebuie să iei decizii importante sau să preiei noi responsabilități. Evită luptele de putere și nu te impune în cazul în care tu deții puterea. Poți strica relații profesionale și chiar poți pierde niște oportunități de afirmare.

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea să fii obligat să vorbești despre trecut și despre situații ascunse, să fii nevoit să spui adevărul într-un context, însă, dincolo de neliniști și frământări interioare, vei observa că astfel te vei elibera. Ai grijă că poți avea o viziune destul de greșită asupra unor situații și poți răspândi minciuni și neadevăruri, chiar și fără să vrei.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Solistul celebru care s-a VINDECAT de cancer! A fost la un pas de moarte, dar...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un veteran NASA a inventat un propulsor care sfidează legile fizicii