VIDEO | Horoscopul zilei de 12 martie 2022. „Racii” sunt sensibili și romantici

Publicat: 12/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 12 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin semnul Rac și va forma un aspect plăcut cu Marele Benefic, Jupiter, din zodia Pești. Acest context astrologic ne oferă o doză crescută de sensibilitate, intuiție, empatie și stare emoțională foarte bună, pace sufletească și entuziasm.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Contextul astrologic de astăzi te apropie de familie și chiar ar trebui să-ți iei un răgaz să petreci timp cu părinții sau să faci o vizită la casa părintească. Profită și reconectează-te la sinele interior pentru că te va ajuta să faci pace cu tine însuți.

Horoscop zilnic Taur

Este o zi bună să te întâlnești cu prietenii, mai ales cu cei pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme. Nu vei conteni să depeni amintiri și povești și să-ți dezvălui planurile și proiectele. S-ar putea ca faptul că ești atât de comunicativ să te ajute și să primești sfaturi bune de la cei din anturaj.

Horoscop zilnic Gemeni

Nevoia de siguranță financiară este mai mare zilele acestea, așa că nu face mari cheltuieli, chiar dacă vei fi tentat. S-ar putea să primești o sumă de bani în conturi, cel mai probabil în urma unei munci prestate, sau partenerul să te ajute și să-ți ofere sprijin financiar.

Horoscop zilnic Rac

Luna te susține și astăzi, așa că te vei bucura de un grad mare de sensibilitate, romantism și entuziasm. Azi vezi lucrurile cu mai mult optimism și ești mai dornic de cunoaștere și explorare. Dedică-te activităților care îți aduc bucurie și liniște în sufletul.

Horoscop zilnic Leu

Posibil să te simți mai obosit sau să-ți figă gândul la trecut. Ești mai melancolic și nu este exclus să și pierzi energie din cauza unor astfel de frământări. Azi ai face bine să-ți asculți intuiția. Poți avea norocul să eviți o situație care ți-ar putea aduce pierderi.

Horoscop zilnic Fecioară

Configurația zilei te stimulează să ieși cu prietenii, să participi la evenimente și să te reconectezi cu partenerul de viață. Nu ezita să fii mai romantic și să faci un gest tandru, chiar dacă nu-ți stă în fire. Azi poți afla informații prețioase și poți primi sfaturi bune în urma discuțiilor avute.

Horoscop zilnic Balanță

Vei simți nevoia să te faci remarcat într-un context oficial, însă ai grijă la dialogul cu autoritățile din viața ta sau cu autoritățile statului. Oricum, vei ști cum să te pui într-o lumină bună, favorabilă în fața persoanelor importante din viața ta.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi ești mai dornic de cunoaștere și de explorat lucruri noi, poate chiar mai dornic de aventuri (sentimentale). Unii nativi ies la o întâlnire romantică sau poate poartă o discuție cu o persoană care-i inspiră, cert este că se simt bine. Dacă ai copii, te poți bucura de reușita acestora.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi ar trebui să eviți echeltuielile pentru că poți depăși foarte ușor bugetul. Posibil să faci o investiție importantă în casă sau pentru familie. Pe de altă parte, este o zi bună să te odihnești, să ierți și să accepți o pierdere ca fiind lecție de viață.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și, dincolo de unele tensiuni de moment cu partenerul, poate aduce susținere, înțelegere și viziuni comune. Dialogurile în cuplu vor fi pe placul tău și poți ajunge mai ușor la o cale de mijloc, la un consens, dacă propui ceva.

Horoscop zilnic Vărsător

Dcaă muncești astăzi, ai randament și vei reuși să-ți duci la bun sfârșit toate sarcinile programate. S-ar putea ca unii nativi să aibă parte de unele câștiguri financiare, în timp ce alți nativi să scoată bani din buzunar pentru sănătatea lor.

Horoscop zilnic Pești

Este o zi favorabilă pentru a-ți exprima sentimentele, pentru a te reconecta la persoana iubită și pentru a petrece timp cu copiii. Ești mai vesel și optimist și mai dornic de a-ți satisface plăcerile. Unii nativi își dedică timpul liber unui hobby sau pentru a face progrese cu un proiect creativ.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Chitara cu care John Lennon a înregistrat piesa „Help!”, găsită după 50 de ani