VIDEO | Horoscopul zilei de 13 aprilie 2022. „Berbecii” se autodisciplinează

Publicat: 13/04/2022, 06:00
Actualizat: 16/04/2022, 21:46

Horoscopul zilei de 13 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect sextilul dintre Soarele aflat în zodia Berbec, care reprezintă energia noastră, și Saturn, planeta lecțiilor de viață, din zodia Vărsător.

Acest context astrologic este benefic pentru că ne focusează mai mult pe acțiunile noastre, ne oferă răbdare și perseverență, dar și mai mult cumpăt.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Este o zi care promite multe în plan profesional, important este să te și mobilizezi și să te responsabilizezi. Ai răbdare, tact și perseverență și în plus te autodisciplinezi foarte bine. Stările anxioase și angoasele din ultimul timp încep să se dizolve și vei simți asta începând de astăzi.

Horoscop zilnic Taur

Azi ești mai hotărât ca niciodată că trebuie să lași în spate trecutul și vei avea forța și determinarea necesare să faci asta. Te vei responsabiliza mai mult cu privire la stilul de viață și vei începe să faci pași mici, dar siguri în îmbunătățirea situației.

Horoscop zilnic Gemeni

Relațiile de prietenie sunt promițătoare și nu este exclus ca în cazul unor nativi să vină un ajutor din partea cuiva din anturaj. Din punct de vedere profesional, azi dai dovadă de multă încredere în tine și poți face lucrurile să funcționeze. Un proiect, un plan începe să prindă forme.

Horoscop zilnic Rac

Este o zi foarte bună din punct de vedere profesional. Poți spune ceea ce ai de spus cu mai mult curaj și poți obține niște beneficii importante. Ai susținerea unei persoane cu funcție sau primești o ofertă interesantă. Odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Leu

Se anunță o zi favorabilă în plan sentimental, indiferent de statut. Dacă ești singur, te poți îndrăgosti, dar o vei face cu maturitate, cu așteptări serioase de la cealaltă persoană. În cuplu ești răbdător și asta te va ajuta să clarifici neînțelegeri mai vechi și să-ți consolidezi relația.

Horoscop zilnic Fecioară

Ai nevoie să stai cu familia și te preocupi de problemele celor dragi sau de situații ce țin de locuință. Poate faci o reorganizare a casei și a regulilor din interiorul său. Totodată, ai spor și în activitățile pe care le întreprinzi la locul de muncă și reușești să o faci fără să te suprasoliciți.

Horoscop zilnic Balanță

Este o zi promițătoare în plan sentimental. Unii nativi au șanse să înceapă relații noi, dar cu condiția ca la nivel de principii și convingeri să fie pe aceași lungime de undă. În cuplu se ajunge la viziuni comune și se consolidează relația.

Horoscop zilnic Scorpion

Ai susținerea astrelor în toate activitățile care țin de cămin, de gospodărie, dar și în cele de natură profesională. Cel mai probabil, astăzi vei face curățenie sau vei face ceva deosebit în locuință, ceva care să aducă lumină și strălucire în casă.

Horoscop zilnic Săgetător

Sunt aspecte favorabile vieții sentimentale și dacă ești singur s-ar putea să te atragă cineva și să începi o relație. De preferat ar fi să nu te întorci la cineva din trecut. În cuplu se clarifică situații și se ajunge la noi înțelegeri.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi vei dedica mare parte din timp familiei sau te vei ocupa să rezolvi un context ce ține de casă și gospodărie. Poate primești sprijin financiar din partea celor dragi sau te bucuri de suport emoțional din partea părinților.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi îți exprimi punctul de vedere cu multă seriozitate, maturitate, negociezi cu diplomație și totul poate fi în favoarea ta, mai ales că dai deoparte rigiditatea caracteristică și te faci ușor plăcut. Te bucuri de un surplus de energie astăzi și ar trebui să te ocupi mai mult de tine.

Horoscop zilnic Pești

Azi ai mai mult curaj să te expui, să ieși în față și să-ți ceri drepturile de la superiori. Este o zi care te poate stimula să-ți atingi niște obiective. Ești rezervat în cheltuieli, însă nu te vei da înapoi de la a-ți satisface mici plăceri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Resturile unei rachete abandonate în spațiul cosmic de 15 ani au trecut pe lângă un...