Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 noiembrie 2021. „Leii” se pot certa cu familia (VIDEO)

Publicat: 13/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 13 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur din zodia Scorpion face astăzi o opoziție cu Uranus retrograd din zodia Taur, iar acest context astrologic poate aduce vești neașteptate, răsturnări de situație și schimbări de planuri. Atenție la cheltuieli și la secrete care pot ieși la suprafață! Nu vă grăbiți să luați decizii pentru că nu vor fi de durată.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea să ai parte de niște cheltuieli neprevăzute sau să realizezi că nu ai administrat corespunzător banii care ți-au venit de la alții sau pe care-i deții cu alții. Unele vești financiare nu vor fi deloc pe placul tău. Pot apărea tensiuni în cuplu din cauza bugetului comun cu partenerul sau din cauza unor situații care vizează viața intimă.

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea ca discuțiile pe care le porți astăzi cu partenerul să fie ciudate, să abordați teme neașteptat și chiar să ajungeți la un conflict. Și dialogurile cu ceilalți te pot lua prin surprindere sau poți afla vești, informații care să te șocheze. Nevoia ta de a fi mai liber și mai independent, de asemenea, poate bulversa partenerul.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea ca planurile tale să fie date peste cap de niște activități neplanificate, însă nu te apuca de treburi care nu sunt urgente. Cum Mercur este guvernatorul tău, te poți simți mai obosit, mai agitat și starea generală nu va fi una bună dacă vei face ceea ce trebuie și nu ceea ce-ți place. O veste leagtă de sănătate, a ta sau a cuiva drag, te poate scoate din zona de confort.

Horoscop zilnic Rac

Între planurile tale și cele ale prietenilor, ale persoanei iubite sau copiilor poate să apară o disonanță și să fii tentat să le faci altora pe plac, deși tu vei fi mai puțin fericit. Nu pune totul la suflet și nu te victimiza mai mult decât este cazul. Discuțiile cu cei apropiați au o notă de neprevăzut și te poți aștepta să fii destul de surprins de ceea ce auzi.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea să apară fel și fel de situații legată de casă sau cerințe ale familiei care să-ți dea planurile peste cap. Totodată, evită discuțiile cu cei dragi pentru că pot aduce tensiuni, dat fiind că ți se va părea că gândesc destul de tradiționalist. Posibil chiar să fii surpins de un dialog cu familia sau de vești despre cineva din familie.

Horoscop zilnic Fecioară

Ai tendința de a vorbi prea mult și poți scăpa lucruri pe care ar trebui să le ții doar pentru tine. Totodată, ai grijă la ce mesaje transmiți și cum le interpretezi pentru că pot apărea erori de judecată. Veștile și informațiile te pot lua prin surprindere astăzi. Ai grojă, de asemenea, la acte și la deplasări, să-ți menții concentrarea.

Horoscop zilnic Balanță

Poți fi mai tentat să cheltui pentru alții sau din cauza altora, dar nu o face ca să impresionezi. S-ar putea ca niște vești financiare sau plăți neprevăzute să nu-ți pice bine și să te destabilizeze pe moment. Nu lua decizii importante privind finanțele deocamdată și nici nu da bani cu împrumut. De asemenea, nu te baza pe banii altora, chiar dacă aștepți să ți se returneze o datorie.

Horoscop zilnic Scorpion

Discuțiile cu partenerul pot fi surpinzătoare astăzi și ar fi bine să nu încerci să manipulezi și să nu ripostezi dacă celălalt îți cere un grad mai mare de libertate. De preferat ar fi să cauți metode prin care să alungi monotonia din cuplu. Nu lua decizii legate de relațiile tale și nu te implica în discuții care nu te privesc. Poți fi mai conflictual cu ceilalți și nu vei reuși decât să-ți strici starea de spirit.

Horoscop zilnic Săgetător

Starea generală nu este prea bună și asta pentru că fie ești cuprins de frământări, fie ai nevoie de mai multă odihnă. Discuțiile cu ceilalți te pot obosi suplimentar și ar fi mai bine ca astăzi să te retragi în liniște și să faci o introspecție. S-ar putea ca unele activități neprevăzute să-ți dea programul peste cap.

Horoscop zilnic Capricorn

Discuțiile cu prietenii te pot surprinde sau poți afla vești despre persoane din anturaj care să te uimească. Unii nativi pot avea parte de surprize neașteptate în plan sentimental sau discuții ciudate cu copiii. Dacă ți-ai făcut planuri cu cei dragi, te poți aștepta la răsturnări de program, însă nu te certa și nu face reproșuri.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi pot veni situații neprevăzute legate de casă care să-ți dea peste cap un program. Și dialogurile cu familia pot fi surprinzătoare și ai grijă să nu intri în conflicte cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Evită atracțiile bruște față de persoane cu care ai o legătură profesională pentru că nu vor fi de durată.

Horoscop zilnic Pești

Situațiile prin care treci zilele acestea îți pot da peste cap o serie de credințe și principii de viață. Ai nevoie să-ți schimbi anumite tipare de gândire și să accepți și alte păreri. Unii nativi pot oscila între mai multe viziuni și perspective sau între ce gândesc ei și ce gândesc ceilalți. Nu lua decizii importante și ai grijă la deplasări. Posibile discuții și vești care să te ia prin surprindere.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”